Vine barza? 23

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ioana , Doamne ajuta sa fie

Mai fetelor , puteti sa-mi spuneti si mie cam in a catea zi sa-mi fac si eu un test. Am un ciclu de 28 de zile. Am facut doar 2 teste in viata mea , unul pozitiv , dar n-a fost sa fie si unul negativ, primul l-am facut ca am vazut ca nu-mi mai venea ciclu si nu stiam ce s-a intamplat( a fost ca o surpriza , am ramas din prima luna), al doilea l-am facut mult prea repede, oricum n-a fost nimic si daca-l faceam in alta zi tot negativ era.
Acum sunt Z15.
Mersi fetelor.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irlandeza cum Z15? Dupa ovulatie sau de ciclu? Daca e de ciclu primul test fa-l in Z26 sau, daca ai rabdare, in Z28! Tin pumnii sa fie cu okisori

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

fetelor!Vin si eu la raport cam tarziu,dar am de 2 zile control la firma,sper k maine sa termine si nu apuc sa intru sa va citesc decat la ora asta.Eu sunt z2,nu stiu ce sa fac,sa-i cer la dr sa fac HSG sau sa mai incerc si luna asta cu stimulare?
Va pe toate.

Mergi la inceput

Am mai mentionat k e pt prima luna cand am avut ovulatie de cand fac stimulare.Sotul nu are nici o problema si tot nu am ramas.Posibil sa am probleme si cu trompele,nu?
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

YSA26 nu ai facut inca hsg ?ca sa poti vedea permeabilitatea trompelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Barza mea a zburat deja in tarile calde... Au venit rushii... Deja mi-am luat duphaston si astept vremuri mai bune... Vreo 3 luni... Sanatate si bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Akella, lasa ca se intoarce ea!
Pentru ce e duphastonul?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Chiqui, duphastonul este progesteron si este utilizat pentru reglarea CM-ului si ajuta si la ovulatie (oleaca); ma rog, are multe indicatii... pot sa scotocesc dupa prospect... Gata, fii atenta:

Indicatii:
Duphaston se recomanda în toate cazurile de insuficienta endogena de progesteron, si anume: tulburari menstruale (dismenoree primara, hemoragie disfunctionala uterina, amenoree secundara), endometrioza, sindrom premenstrual, infertilitate si avort habitual, terapie de substitutie hormonala (postmenopauza).

Contraindicatii:
Hipersensibilitate fata de unul dintre constituentii medicamentului.

Reactii adverse:
În putine cazuri se poate întampla sa apara sangerare de privatie, care poate fi prevenita prin cresterea dozei.

Compozitie:
Comprimate continand 10 mg didrogesteron

Actiune:
Este un progestogen activ pe cale orala, similar ca structura chimica si efecte farmacologice cu progesteronul natural. Produce un endometru secretor complet în uterul “pregatit” de estrogeni. Duphaston nu inhiba ovulatia, nu are actiune de tip estrogenic sau androgenic (nu determina virilizarea pacientei sau masculinizarea fatului feminin), nu are efecte adrenocorticoide sau mineralocorticoide, nu influenteaza metabolismul glucidic sau nivelul plasmatic al insulinei, nu afecteaza activitatea enzimelor hepatice, nu influenteaza coagularea sangelui sau functia hepatica, nu modifica curba temperaturii.

Administrare:
Doza si durata administrarii de Duphaston depind de afectiunea tratata. Astfel, în: dismenoree: 10 mg, de doua ori pe zi, din ziua 5 pana în ziua 25 a ciclului; endometrioza: 10 mg, de doua sau trei ori pe zi, din ziua 5 pana în ziua 25 a ciclului, sau continuu; amenoree secundara: un estrogen, o data pe zi, din ziua 1 pana în ziua 25 a ciclului, asociat cu 10 mg didrogesteron, de doua ori pe zi, din ziua 11 pana în ziua 25 a ciclului; hemoragie uterina disfunctionala: pentru a opri hemoragia: 10 mg, de doua ori pe zi, împreuna cu un estrogen, o data pe zi, timp de 5-7 zile; pentru a preveni hemoragia: un estrogen, o data pe zi, pe toata durata ciclului, asociat cu 10 mg didrogesteron, de doua ori pe zi, din ziua 11 pana în ziua 25 a ciclului; sindrom premenstrual: 10 mg, de doua ori pe zi, din ziua 11 pana în ziua 25 a ciclului; infertilitate cauzata de insuficienta luteala: amenintare de avort: 40 mg o data, apoi 10 mg la 8 ore interval, pana la disparitia simptomelor; avort habitual: 10 mg, de doua ori pe zi, pana în saptamana a 20-a de sarcina; infertilitate: 10 mg, de doua ori pe zi, din ziua 11 pâna în ziua 25 a ciclului; tratament de substitutie hormonala menopauza/postmenopauza: în combinatie cu terapie estrogenica continua: 10-20 mg didrogesteron, zilnic, în ultimele 12-14 zile ale fiecarui ciclu de 28 zile; în combinatie cu terapie estrogenica ciclica: 10-20 mg didrogesteron, zilnic, în ultimele 12-14 zile ale ciclului de terapie estrogenica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

akella nu te supara ca barza se va intoarce!!!!Poate avea de facut o livrare mai urgenta de data asta dar data viitoare nu te mai uita!
Suntem puternice si o vom lua de fiecaredata de la capat pana vom reusi!Doar de aceea ni se spune aspirante optimiste,nu?Te pup si sa nu-ti pierzi niciodata speranta.Asteapt-o ca si noi facem la fel!!!Poate vine la tot grupul odata sa nu mai faca atatea drumuri!

Mergi la inceput

Trust nu am facut pana acum HSG pt ca dr a zis ca nu e nevoie pt ca nu am avut nici o raceala sau infectie.Problema mea era dereglare de CM si lipsa ovulatiei.
Ma bate gandul ca sa fac HSG-ul la Bucuresti,nu aici la Valcea.Poate gasesc sa-l fac la un cabinet,ca am oroare de spitale.
Te pupic dulce

Mergi la inceput