Vine barza? 23

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ofofof, Ale imi pare rau! Lasa ca luna viitoare mergem amandoua la odisee

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

turturico, sper sa ai o presimtire corecta.
Chiqui, Oana , cum rezistati??? La mine e a 2 a luna de "presimtiri", daca si acum nu-i nimic...dar nu disper nici in cazul asta, "lucram" in continuare.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Ioana, si eu zic ca esti graviduta. Uite cum au iesit de palide testele mele CLear Blue *cel mai vizibil e facut in ziua 30 la CM de 28* http://community.webshots.com/album/550496094CFXItl si acum am in burtica un bebe de 19 sapt.

Fetelor, stiu ca nu e usor sa vezi un test pozitiv, sa iti faci iluzii, iar mai apoi sa vina rusii. Am patit-o si eu cateva luni la rand si am zis ca nu mai fac teste. Sa stiti ca exista o explicatie pentru testele fals pozitive. Eu aveam ovare polichistice si mi s-a spus de catre mai multi gineco cum ca asta este motivul pentru teste fals pozitive. Rezultatul este considerat fals pozitiv daca a aparut la mai mult de 5-10 minute fata de timpul trecut pe ambalaj si testul e facut prea repede fata de data cand ar trebui sa vina CM. In principiu se poate face test incepand cu ziua 25 pentru ca rezultatul sa fie cel adevarat, dar a doua liniuta sa apara in timpul de pe ambalaj. Asa ca daca stiti ca sunteti in aceasta situatie ar trebui sa asteptati pana la data cand ar trebui sa vina CM pentru a fi sigure de rezultat.

Vine barza
diverse aranjamente nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Ale si Doxinu . E greu momentul cand ti se naruie sperantele, dar fiti fete cuminti si nu va intristati. Poate da Domnu si luna septembrie va fi aia cu vestile bune! Noi va tinem pumnii!

Oana,eu zic sa mai strici un test! POate asta o fi ala cu noroc

Ioana, la tine vad ca sunt sansele cele mai mari! Doamne ce bine ar fi sa fie de-a-devaratelea!!! Parca am prinde toate putin curaj!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Fetelor sunteti tare dragute si optimiste, eu insa sunt intr-o ceata totala!! Mai ales ca am auzit ca are cineva test clear-blue fals pozitiv. Am mai facut dimineata un test Barza, care a iesit negativ, nici vorba de a doua liniuta ca la Clear-Blue si tare mi-e teama ca nu e bebe. Eu azi sunt z26, durerile m-au lasat si sunt doar putin ametita, ma doare capul ca atunci cand se apropiau rushii si am cearcane la ochi f. adanci. M-am lecuit de teste, nu mai fac pina nu trece z28, o sa mai fac prin z30, daca nu vin uratii pina atunci. Deseara vine prietena mea cu camera foto si o sa va arat testele, sa va dati si voi cu parerea!! Va multumesc ca sunteti alaturi de mine
Kateryna multumesc mult pentru intelegere, ai mare dreptate mi-e frica sa nu cad in dezamagire, dupa testele astea slab pozitive. Testele mele au iesit, cam ca cel din mijloc al tau, acolo unde erau cele trei teste. Ca cel din dreapta, nu a iesit nici un test, acela se vede clar ca e pozitiv, la tine. Mai astept pina in z28 si pe urma mai fac un Clear Blue.

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Ioana, eu cred ca m-am grabit un pic si te-am felicitat, dar presimt ca esti ! Daca vei repeta testul in ziua 28-29, eu sunt sigura ca va fi pozitiv si de abia astept sa

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Bubulina_1 multumesc pentru gandul tau bun si te admir din tot sufletul!! Ai mare dreptate si eu m-am pripit cu testele, trebuia sa astept ziua 28, 29, dar parca am mancarici.
Amely iubita, stiu ca tu erai optimista de aseara, cand mi-ai vazut testele, dar eu sunt si mai in ceata, decat ieri, poate ar fi cazul sa ma si eu putin cu ceva, ca sa mai uit de teste!!!
Ale nu fi trista draga, poate luna asta va fi cu mai mult noroc si ne vei da o veste buna!! Eu i-ti tin pumnii pentru noua luna, care tocmai a inceput!!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Ioana, fata scumpa, de ce esti asa pesimista? Tu care debordai de veselie si optimism? Nu cred ca Clear Blue iti poate arata un rezultat fals pozitiv.Stii ca aseara am facut si eu un Clear Blue slab pozitiv, dar se vedea bine a doua linie. Acum am repetat cu un Sure Check si a doua linie e si mai accentuata (dar nu chiar ca linia de control) asa ca nu iti pierde speranta. Eu zic ca vineri vei avea un rezultat pozitiv clar. Astept sa-ti vad si eu testele sa-ti zic cum sunt fata de ale mele.Eu iti tin pumnii desi sunt din ce in ce mai sigura ca mergem amandoua la mamici de mai-iunie 2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

oauuu, Ioana, ce veste minunata !!! Ma tot intrebam ce mai faci, daca ai facut IAS luna asta, am cautat pe la capitolul "inseminare" vreo postare de-a ta, dar n-am gasit... Si acu' uite ce gasesc aici... Ce fericita sunt !... Nu te felicit inca, pentru ca vad ca incerci sa-ti tii sperantele in frau, ca sa zic asa, dar nu ma pot impiedica sa cred ca ai reusit minunea !!! Astept cu sufletul la gura confirmarea ! Iti tin pumnii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

ioana daca ai avut o liniuta mai putin vizibila mai stai 2 zile si poti repeta testul ca sa fie clara si s-o vedem si noi!!!!Hai pleaca tu la odisee si poate asa mai tragi pe cineva ca doar nu vrei sa fi singura acolo cu gravidutele alea!!!Ai putea sa faci si o analiza de sange unde vei sti sigur daca este sau nu.Io mi-am facut mari sperante cu testele si mai bine faceam analiza de la incepup!La Medsana analiza costa 560 de mii si seara la 5-6 stii rezultatul daca te duci de dimineata.Io am dat cam 700 de mii pe teste + 1.200.000 pe eco vaginala,asta nu s-ar pune daca nu ar fi si sperantele.Mai bine cu analiza te scapa de toate.Si de cheltuieli mari si de sperante!Sa fie cu ochisori!!!

Mergi la inceput