Vine barza? 23

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetele...eu sunt f contrariata..
nu m.am trezit in viata mea sa merg noaptea la baie...acu ma trezasc 4 nopti din 5.
am o scurgere albinoasa,am impresia ca imi va veni cm,daca nu luam utrogestanul ziceam ca acu imi vine,temp e bunuta,dorm absolut dar absolut in fiecare zi la pranz ca impuscata...

si totusi testul e negativ!eu incerc de ceva ani,dar niciodata n.am fost noaptea la baie...
testul a fost barza,pt ca am considerat ca nu are sens sa stric un CLEARBLUE seara .
m.am hotarat totusi sa nu mai fac nici un test.ar trebui sa vina rushii cam sambata.am sa stau sa.i astept,ca nu mai pot sa vad testele astea negative...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Alé, nu mai fi trista, uite un pentru tine. Incepe planificarea pentru luna care vine.
Doxinu, nu imi vine sa cred...eram sigura ca e cu ochisori! Lasa ca luna viitoare sigur va fi!
oanabbb, esti asa de tanara si ai tot timpul din lume sa faci un bb. Nu te mai stresa atat, o sa vina la tine, sunt sigura. Mai asteapta 2 zile si mai fa un test. Ceva simptome ai?

Mie mi se intampla ceva ciudat: sangerarea mea maro care a inceput ieri (cea prevestitoare de ciclu) azi s-a oprit. Mai am 3 pete mici pe pantyliner si atat.De obicei aceasta continua si creste in abundenta pana la ciclu. Intr-adevar, fac tratament homeopat pentru aceasta dereglare hormonala ii zic si ma gandesc ca poate o fi avut in sfarsit vre-un efect. Dar stiti cum e, s-a aprins un licurici de speranta iarasi ca poate poate o fi un bb....si am reinceput tortura acum pentru inca 2-3 zile cand imi va veni CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Si io aveam mare incredere in clear blue dar acum nu stiu ce sa zic! Ba stiu acum il urasc si nu o sa-l mai cumpar niciodataaaaaa!Si io ca si tine oanabbb imi doresc sa fiu mama tanara (24 ani)dar cu ovarele mele polichistice nu stiu daca sa mai sper (desi io stiu ca minuni exista si daca crezi chiar ti se poate intampla),acum insa sunt asa de dezamagita ca nu stiu daca mai cred ca pot avea norocul de a ramane . Iti tin pumnii ca tu sa reusesti in aceasta luna asa cum le tin la toate fetele!

Mergi la inceput

DOXINU incearca ceva ceaiuri pt ovarele tale.la multe fete au dat super rezultate pt chisturi.
dar asta nu e o mare problema.asa ca nu.ti pierde speranta.la mine e mai grav ca io dupa ce termin pastilutele s.a dus cu ovulatia mea,deci sansele sa raman sunt 0.

DIDDY sunt plina de simptome...am scris mai sus,si totusi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Oana, cred ca am postat mesajul in acelasi timp si de aceea nu am vazut simptomele tale. Dar sa stii, din pacate si eu luna trecuta am avut tot tacamul de simptome: greata, ameteala - da' rau de tot, trebuia sa ma apuc de ceva sa nu ma impiedic, sani durerosi, oboseala (chiar am dormit dupamasa in weekend, eu care NICIODATA nu fac asa ceva). Plus mers la baie de super multe ori in timpul zilei in jur de 15. Si iata ca nu a fost nimic. Nu vreau sa te descurajez...dar mai asteapta 2 zile si fa un test atunci, iar pana atunci incearca sa nu te gandesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ioana, ma bucur pentru tine. Nu zic mai mult, dar si eu sint sigura ca e sarcina la tine.
oana, eu zic sa mai ai rabdare pina simbata. Si mie mi se pare ca ai simptome de sarcina, poate testul pe care l-ai facut a fost prea devreme.
Ale, doxinu, imi pare tare rau ...
iepu, mai ai o saptamina si afli. Am o presimtire ca o sa fie bine.

La mine e ziua 14 dintr-un ciclu de 26 de zile in ultima vreme, asa ca crez c-am trecut de perioada fertila. Nu-mi masor temperatura pentru ca io n-am termometru in casa.
Sint curioasa cu ce fel de termometru va masurati voi, unul normal cu care trebe asteptat 10 minute sau din asta electronic? Conteaza marca de termometru?

Poze

Mergi la inceput

TURTURICA eu am un term de la chicco,electronic,care iti arata temp in maxim 20 sec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Doxinu, capu sus si nu fi trista!O sa rasara soarele si pe starda ta!
Oana sa nu te mai vad cu nici un test pana sambata!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

OK,CHIQUI!

dar tu cum rezisti?stiu ca suntem in aceeasi zi...28.
mai ai rabdare pan la test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Eu am durere de ovare si spate si sani(ca la ciclu) asa ca eu cam la CM ma astept, daca nu imi vine pana duminica (ziua 32) fac un test, pana atunci nu.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput