Piticodromul de sept-oct 2005 (134)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Madrelor,va salut!

Noi plecam vineri in concediu(in Italia,la mare)cu tot cu pruncul din dotatre.Sper sa nu avem evenimente neplacute.
Asa ca sa trec la urari:

"La multi ani!" Radu,pui de Kristinutza!
"La multi ani!" Radu,pui de Raluca Cuca(chiar ma gandeam la ei cand am vazut ca a scris Kristinutza ca ne saluta;mi-e dor de postarile Ralucai)

O laud pe Ana.Il laud pe Vladut.

Concediu placut celor care pleaca!(Jadi+Anya simpla;Kid & restul umblaretilor)

Anticipam cu "La multi ani!" pentru cele/cei care vor implini anisorul in perioada absentei noastre.

Va pup si sper sa ne revedem scrisul in conditii optime!(daca prind vreun internet si am timp va dau de stire)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut fetelor! Eu tot restanta sint, nu reusesc sa recuperez. Dar m-am indragostit de fetita lui pavel stratan si m-am gindid sa v-o arat si voua aici, daca n-ati vazut videoclipul despre Ghita. Vineri dupa-amiaza plecam la Boston sa ne aducem odorul acasa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mifloricico ... cate vorbe stie Ana banana. Despre trezit dimineata nu stiu ce sa-ti spun, poate are si ea o faza. Matei s-a trezit la 5.30-6 vreo luna dupa care a inceput sa se scoale la 8, apoi la 7 si mai nou vad ca iar imi testeaza nervii cu ore de genul 6.30. Cismigiu si Moghioros zici? Hmmm, plimbarete sunteti.

Diana, concediu placut si lipsit de evenimente nasoale! Mai, dar voi chiar toate plecati? Numai eu nu merg nicaieri?

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ruxi nu esti singura...nici eu nu plec pe nicaieri . In alta ordine de idei...te declar veterana tzitzilitului ...daca lui Matei ii plac gusturile dulci, incearca cu un Milumil 3

Mifloricico Laudele de rigoare ptr Ana Banana

Cristina La multa lunitza ptr Ancutza cea agatzatoare

si La multi ani tuturor Raducilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim Simo.
L-am admirat pe Luca la 9 luni, e tare-tare scump.

Si Ana Banana (ha, ha, ieri ii ziceam Ana-Maria) e tare cu cate stie ea sa faca.

Ioana, si noua ne place Cleopatra cum il asteapta ea pe Ghita.
Anca o asculta nemiscata.

O seara buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Bauuu...
M-am gandit ca a sosit timpul sa mai dau si eu un semn de viatza.
In primul rand doresc sa urez tuturor bebelasilor care au facut anisorul.
La multi ani!
Sa cresteti mari si sa aduceti multa bucurie in inimile parintior vostri.

Noi suntem bine. Umblam sa gasim cele necesare pentru casa noua.
(vopsea, parchet,etc stiti voi cum este cu acestea)
Jessica este cu progresele varstei si de ceva timp o chinuie mititica dintii.Partea de sus ii este toata umflata iar dupa cat se vede se anunta iesirea la interval si a acestora.
In general este fetitza cuminte,se joaca cu surioara sa,rad in hohote,danseaza,ii place sa se uite si ea la desene(daca ne punem in fata ei asa plange,insa are program limitat la acesta),cand ii este foame spune haai daaa, haai daaaa,.Referitor la papica, acum mananca in mare parte tot ceea ce mancam noi.
De biberon am scapat de atunci de cand am inceput.Acum este experta la baut laptele din canitza cu cioc!
Am inceput deja sa-i introduc cate putin lapte de vaca, si incet, incet vreau sa o trec pe acesta.
Altcumva luna aceasta am urmarit ovulatia si nu am mai plecat niciunde.
Am stat acasa si ne-am iubit
Acum suntem in asteptarea rezultatului pe care il putem afla in jurul zilei de 26 luna aceasta .
Va

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ioana75, am vazut si eu videoclipul!Vaaai ce fetitza scumpa - este o duuulceta!
L-am ascultat de cateva ori iar Jessica m-a distrat copios in acest timp cu dansul ei.
Daca mai stii astfel de videoclipuri punele sa le vedem si noi
Pe tata socru il cheama Ghita si m-am gandit ca ar fi tare bine s-o invat pe Rebecca sa-i cante strofele acelea cu: "mana goala" ca poate; poate s-o lipi fata de o iesire cu bunicu la cumparaturi etc. (o iubeste ca pe ochii din cap).
Truda mea, sunt pusa pe shotii = prapadita. Dar cred ca am sa-i fac bucata cu asta

Cum mai este la voi cu BB#2? Ati inceput sa lucrati la el sau inca nu aveti "curaj" sa va incumetati la o asa fapta mare ?

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna dimineata!!!!

Bate vandtul rau de tot la noi pe forum??? Nu s-a trezit nimeni, sau toti piticii s-au trezit dis de dimineata. Of, nu va mai plangeti ca se scoala copilasii pe la 6,30-7, din cand in cand, caci eu ce sa mai zic de Alexandru care are programul bine stabilit de la inceput - culcare la ora 21 sculare 5,30 - 6 - 6,30 si gata. Este in picioare si vrea pe jos. Adica nici vorba de pacaleala, mai stai si tu putin - nimik - uneori cand mai doarme pana la 7 mi se pare ca e ceva in neregula

Miloricico, sa-ti traiasca Ana-Banana si la mai multe vorbulite....

Gina, bine ai revenit si sa auzim vesti bune de la voi, sa sarbatorim .

Diana, concediu placut si distractie maxima.

Si haideti fetelor ca sta productia pe forum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

no, hai, ca ma trezisem, dar n-aveam nimic de zis.

si pe radu il tin cu oblonul tras de-i intuneric de sa-ti bagi deshtele in ochi la el in camera. se intampla sa se trezeasca la 6, dar nici nu ma misc in pat. se mai invarte pe-o parte, pe alta, mai atipeste un pic. io la 7 ma duc la el, ca mai devreme nu functionez. si-asa, la 7 sunt pe pilot automat.

cand ma duc la el nici nu ne vedem in intuneric. ridic incet oblonul si se face lumina. atunci il aud in soapta "hiiii" (asa cum ar face o baba care vede ceva nepermis si-si pune mana la gura) si incepe sa rada, sa mearga dintr-o parte in alta a patutului. e un spectacol intreg.
il las razand ca trebuie sa merg la wc, sa ma spal un pic, sa ma imbrac, sa-i fac lapticul... aoleu, ma apuca oboseala acum numa cand ma gandesc. ca ma tarasc dimineata ca melcul trist.

in fiecare dimineata ma gandesc ca gata, "diseara ma culc devreme". dar dupa ce adoarme fi-miu seara... cine sta aiurea la tv? ma-sa! mai, da' aiurea rau!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna dimineata !

Nici noi nu avem prea multe de zis, decat ca ii tinem pumnii Ginei sa iasa asa cum vor ei.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput