Piticodromul de sept-oct 2005 (134)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Hai ca scriu si eu ca sa nu ramai singura pe forum.

"La Multi Ani" tuturor Radu. Sa fie sanatosi, iubiti si sa primeasca multe cadouri.

Si noi o aniversam pe Anca azi, face 11 luni.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Subscriu si eu la urarea pt totii baietii cu numele Radu!

Filmulete: www.dropshots.com/day.php?userid=162610&cdate=20060808" target="_blank">pap singur si www.dropshots.com/day.php?userid=162610&cdate=20060812" target="_blank">am plecat Si acum gata cu laudele!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Intru repede ca trebuie sa comentez

Irina Ce mananca Vladut singur, da ce-l mananc eu pe el!!! Este incredibil de dulce si de precoce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna ziua,

imi tot iau avint sa scriu, dar nu mai reusesc. Lasati fetelorcare va plingeti ca nu va ajunge timpu ca nici daca ar fi ziua cu 2 sau 3 ore mai mult tot nu am avea timp, si nici daca saptamina ar fi cu 2 sau 3 zile mai lunga, tot ne-a plinge ca nu avem timp. Asa ca hai sa ne bucuram de ziua de azi, ca daca ne facem griji pentru ziua de maine uitam de ziua de azi.
Si uite asa isi fac rostul si copii in viata omului, sa te mai rupa de alegrarea asta continua si sa te bucuri de nazdravaniile unui copil sincer si pur.

Mifloricico bine ai revenit printre noi si sa va fie de bine vacanta.

Sub scriem si noi la urarea pentru toti Raduci

Cge cu fata ta. Sa stii ca la mine Maia merge mai degraba la baieti decit la fete, ma refer daca sunt baieti prin preajma isi da foarte repede drumul sa se joace cu ei decit daca ar fi fete....of, daca de pe acum incepe, ce m-oi face cind o fi donshoara?

dANA_Lucia, frumoasa vacanta, wow. Sa va fie de bine.

Anca la inca o lunita pina la un an si de acolo la mai multi ani. Sa cresti mare si frumoasa ca o floare.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Multumesc mult Hildi, Cristina si Irina.
Eu ma gandeam sa nu-i dau formule cu gust de fructe etc., ma gandeam la ceva simplu.
Irina l-am vazut pe Vladut . E criminal cum papa el singur si cum merge. Matei mananca de pranz pe la 2-3, in functie de cum se trezeste din somn. Apoi pe la 6 ii dau urmatoarea masa. Oricum chestia cu hranitul in somn nu cred ca pot s-o aplic, vrea sa manance inainte sa se culce. Doar sa incerc sa-i mai dau sa manance o data inainte sa ma culc eu .

Hmmm ... azi e ziua celor cu numele de Radu? Habar nu aveam. La multi ani!

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Cald rau!
Eu sunt total pe dinafara, n-am reusit sa citesc nimic nimic, in schimb ieri am fost in Cismigiu si azi la Moghioros!
Fi-mea de vreo luna se scoala la 5-6 dimineatza, si-a gasit servici bun! Oare cum as putea-o momi sa doarma mai mult?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simona, multumim frumos de urari.

MiFloricica, ai incercat cu draperiile trase la geam.
Eu asa o pacalesc pe Anca in weekenduri. Mai castig vreo juma' de ora.
Dar seara la ce ora se culca ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Sa ma laud si eu un pic cu Ana Banana!
Merge in 4 labe prin toata casa- stiti doar ca aveam stresul asta, ca de ce nu merge - i-a iesit al optulea dintisor, stie sa bata din palme, stie sa faca cu manuta la plecare, intelege da si nu si de fapt multe chestii, rade in continuare cat e ziua de lunga si la vorbit turuie intruna, la partea asta a fost tare de mica: mama, tata, baba, papa, hopa, sus, ba il mai striga si pe taica-su: Gabi!Danseaza si canta. Si multe altele! Asteptam laude!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

irina, f dulce vladut in filmulete! dar trebuie sa recunosc ca cel in care merge singurel... e preferatul meu.

va laud eu, miflore, prima. bravo, ana! auzi cate stie ea sa faca .

va saluta ralucacostiurin pe toate!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simona eu nu am timp de forum si de aia ma plang . As vrea mai mult pt Vladut, caz in care ar fi bun o zi mai lunga, nu o saptamana .

Simo saru'mana de laude. Manca acolo mancarica de cartofi cu carnita (pisate putin cu furculita). Faza tare e ca nu mai vrea sa pape de la mine, vrea doar el singur, eu abia mai particip la masa lui. Si in plus mananca cu stanga (asta cred ca se trage de la faptul ca eu stateam in fata lui la masa si dreapta mea era stanga lui ).

Ruxndra eu cred ca e ok si cum ai zis tu cu 2 mese de lapte, una cand se culca el si una cad te culci tu. Eu ii dau cateodata asa, daca nu termina bibele la culcare, ii mai dau o tura cand ma culc eu .

Miflore pt Ana banana. E domnisoara mare, ce sa mai...

kristinutza , eu nu ma pot decide

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput