Vacanta in Tunisia

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

miri-mika, sa va fie de bine concediul1 eu imi permit sa te intreb ceva mai practic: cata costa cazarea si avionul pt voi 2? ca banuiesc ca pt copil nu ati platit mare lucru, e inca mic, nu?

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Multumesc frumos Miri_mik

Atat de putin zburatul cu parasuta? Doar 20 de dinari? Niste prieteni de-ai mei au platit anul trecut in Turcia 100 Euro/pers pentru un zbor cu parasuta. Ia spune-mi se merita? Se vede frumos peisajul de sus? Unde exact ati platit pentru aceste sporturi extreme? La localnici pe plaja (in care eu sincer nu prea am incredere) sau la Nekermann? Ma intereseaza in mod deosebit acest lucru, pentru ca anul acesta neaparat vreau sa zbor cu parasuta, si mai ales daca spui ca este atat de ieftin.... Cam la ce distanta erati de sol? Prietenii mei in Turcia au filmat zborul si se vedea superb de sus: oraselul in care au stat, plaja, apa..... Si cam cat dureaza? Banuiesc ca doar cateva minute...
Noi peste o luna plecam, sper sa mai avem si noi vreme frumoasa.
Te-am pupat si scuze daca ti-am pus prea multe intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

olivette, poti ave aincredre in localnici. eu i-am studiat lung si amanuntit pana am avut curajul sa ma echipez cu ea. sunt profesionisti si m-au adus la punct fix fara peripetii. sa zic ca esti la vreo 30-40 de m inaltime. nu stiu cat dureaza, vreo 10 minute poate, sau mai putin. depinde de vant. cei de la agentii nus e ocupa cu asa ceva, astea sunt atractiile de plaja:)

tinatache, stiu ca ne-a costat pe amandoi 1490 de euro, 12 nopti si 13 zile, regim all inclusive si camera cu vedere la mare, cu zbor din bruxel. daca alegeti o agentie, alegeti sau medina tours - am vazut ca-s bine bransati in tunisia, sau ceva vestic gen neckermann, tui, thomas cook.
pupici

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Merci frumos miri_mik

Abia astept sa mergem si noi! De-ar trece mai repede luna asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

miri_mik, mersic!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Olivette, si eu am zburat cu parasuta. Daca il convingi si pe sotz e si mai ieftin (de persoana) pt ca de doua persoane costa 30 de dinari. Eu am zburat cu sotzul, ca altfel nu as fi avut curaj. Sporturile de plaja sunt organizate de localnici, dar e super ok, la noi cel putin aveau casa de marcat si ne-au dat si chitanta, si au fost profesionisti si prietenosi, am aterizat pe plaja fara probleme. Zborul dureaza cateva minute, dar e super.

Miri_mik, acum am vazut ca ai fost tot in lantul El Mouradi.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Alynutza, o intrebare: ati zburat amandoi odata sau fiecare cu instructorul? Si daca ati zburat voi doi singurei, cum ati stiut ce sa faceti....ca eu cred ca incep sa tip ca bezmetica acolo daca nu am instructorul in spate sa dirijeze...si mai pic si ca bolovanul exact in mijlocul Marii Mediterane.
Sau poate reusesc pana la urma, dar o sa stau tot timpul crizata de ce si cum sa fac, in loc sa ma bucur si eu de peisaj!

Si bine zici "daca il convingi si pe sotz...". Deja i-am spus si a zis "Nu, merci". A zis ca el o sa stea pe plaja sa ma filmeze....mai incerc, cine stie? Poate o sa vrea pana la urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Asa i-am zis si eu la sotz prima data, ca el a venit cu ideea, dar pana la urma am cedat. Eu nu am vazut sa se zboare cu instructor. Noi am zburat noi amandoi, impreuna. Dar am primit un walky-talky prin care instructorul comunica cu noi. Practic nu ai ce sa faci. Ei te prind in hamurile respective, apoi te trage o barca cu motor, ei doar au grija sa tina parasuta umflata ca sa te ridici (nu trebuie decat sa alergi f.f. putin pe plaja pana esti in aer) dupa care barca te duce intr-o directie, apoi te intoarce inapoi, tu nu ai ce sa faci la faza asta. Doar cand trebuie sa aterizezi, iti spune instructorul prin walky-talky sa tragi de o anumita coarda, cand spune el tragi, cand spune te opresti, apoi iar tragi, tot asa pana cobori. Oricum ei stau acolo sa te prinda pentru orice eventualitate. Sunt foarte atenti, noi am aterizat foarte lin, desi am crezut ca o sa fie nasol la aterizare. Si mie mi-a fost frica, dar lasand frica la o parte a fost super frumos (ca tot era visul meu sa zbor, dar nu cu avionul, ci eu sa simt aerul, na, am "zburat"). Stai linistita ca tipii au experienta si n-or sa te lase sa patesti nimic.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Merci frumos, Alynutza!

Tocmai l-am convins pe sot sa se dea si el! Acum mai ramane sa-l conving sa ne dam doar noi doi singurei fara instructor! Noi aveam impresia ca e ca la parapanta, unde zbori cu instructorul in spate. O intrebare: ai in vreun fel contact cu apa? (in afara de picioare, care nu ar deranja), pentru ca vrem sa luam camera cu noi sus sa filmam....si n-am chef sa-i fac o baie in mare, ca nu rezista, saraca!
Te-am pupat si multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by miri_mik
[ am facut rezervarile prin neckermann, si aici toata lumea e incantata de agentie. sper sa nu ne fi inselat:)
promit ca revin cu poze si descrieri:)
o vacanta frumoasa in continuare!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

thomas cook, neckermann ,tui si meyer`s sunt super profi. asistenta turistica este reala si serviciile sunt mai bune pt turstii veniti prin acesti tour operatori decat prin altii .

alegeti-i cu incredere si daca sunteti nemultumiti aveti sanse sa va mai recuperati din bani daca serviciile nu-s cele specificate in oferta lor sau in contractul de tursim. la alti tour operatori mici nu prea aveti sanse in situatii similare.

concedii cu bine!

Mergi la inceput