Vacanta in Tunisia
Raspunsuri - Pagina 8
Criss75 spune:
Am fost anul acesta in Tunisia, in perioada 30.08 - 06.09, deci m-am in tors saptamana trecuta.
A fost o super vacanta din toate punctele de vedere. Am stat in Sousse la un hotel de 3 stele dar am fost foarte multumita, camerele curate si spatioase, mancare foarte buna si variata si toata lumea extrem de amabila. Mi-e greu sa cred ceea ce am citit pe forum, ca ti se vorbeste urat, pentru ca eu peste tot am dat numai de oameni foarte amabili. Apa a fost calda, plajele curate asa ca nu pot decat sa recomand sa mergeti in Tunisia. E intr-adevar o alta lume, alta cultura, alta civilizatie dar care merita cu adevarat cunoscuta. Am sa ma intorc cu mare drag acolo, ori de cate ori am sa pot.
Am vizitat si Hammamet, e intr-adevar foarte frumos si acolo, dar mie mi-a ramas in suflet orasul Sousse. Am fost in port Kantaoui, superb si acolo.
Am fost in Monastir la mausoleul Burguiba, merita cu adevarat vizitat, e o parte importanta din istoria Tunisiei. De asemeni am vizitat cea mai mare moschee din Africa, cea din orasul sfant Kairouan.
A fost o vacanta de vis!
Aici vedeti si cateva poze.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/album?.dir=c847re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Olivette spune:
Bine ai revenit, Criss75!
Ma bucur sa aud ca ai fost incantata de Tunisia si mai ales de Sousse. Noi plecam pe 4 octombrie tot in Sousse, la hotelul Marabout, despre care am auzit numai de bine. Abia astept, deja am inceput sa numar fiecare zi. Spune-ne, te rog, mai multe despre sejurul tau...Ati facut ceva excursii optionale cu agentiile locale? Cu ce agentie ati plecat acolo? Ceva cumparaturi ai facut? Am vazut in pozele tale multe farfurioare, cosulete....eu sunt inebunita dupa decoratiuni din acestea interioare. Peste tot pe und emerg numai d-astea imi iau, nu-mi iau haine sau bijuterii sau altele...prefer sa-mi cheltui toti banii pe decoratiuni. Spune-mi te rog, erau acceptabile ca pret? (banuiesc ca oricum se negociaza).
Multumesc frumos. (Apropo, baietelul tau este un dulce! Sa-ti traiasca!)
Criss75 spune:
Olivette, ma bucur ca ti-au placut pozele, si baietelul meu.
Am scris pe forum pe unde am fost si ce am vizitat, excursiile optionale erau in Tunis si doua zile in desert, dar fiind cu un copil mic am renuntat la ele. Eu am acolo un prieten, cred ai vazut si in poze si el ne-a dus in multe locuri si sunt fericita si multumita ca am vazut si atat.
In privinta preturilor, da, se poate negocia si intr-adevar produsele ceramice sunt foarte frumoase, si mie mi-au placut la nebunie. Am fost si noi intr-o seara la hotel Marabout, am facut si poze, daca vrei iti trimit. E foarte frumos hotelul, si piscinele si restaurantul. Sigur o sa va placa.
Vacanta placuta!
Alynutza spune:
Olivette, mii de scuze ca n-am vazut postarea ta decat acum. Nu trebuie sa-ti faci nici un fel de griji, n-ai cum sa ai contact cu apa ca esti in aer. De aterizat aterizezi pe plaja. Doar daca nu scapati camera in mare (Doamne fereste). Ceramica si mie mi-a placut la nebunie la ei, am luat cate un castronel pt mama si soacra-mea iar pentru mine un platou patratos. In bazarul din Sousse am gasit un magazinas mic, probabil afacere de familie, de unde am cumparat produsele de ceramica, la preturi super bune, nu se negocia, dar erau de 4 ori mai ieftine decat in magazinul lor cu preturi fixe. Incerc sa vizualiz, dar e greu in increngatura aia de stradutze care sunt acolo... cred ca am luat-o pe artera din stanga cum intri in bazar (intrarea de langa magazinul cu preturi fixe - poate o sa-l recunosti din pozele mele, e acolo unde e camila de piatra) si am mers tot inainte, e o parte mai linisita, erau multi vanzatori cu fructe in zona aia, iar magazinasul ei era pe partea dreapta, aproape de sfarsitul stradutzei cred. Imi pare rau ca nu-ti pot explica mai bine , poate reusesti totusi sa-l gasesti.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
Olivette spune:
Criss75, sigur ca vreau sa vad pozele cu Marabout. Mai intrebi?!
Alynutza, m-ai bagat in ceata! O sa-mi notez pe ceva indicatiile tale si o sa ma lamuresc la fata locului.
Merci mult, fetelor!
Vianne spune:
Criss, ma bucur ca ti-a placut in Sousse. Aproape ca eram singura care spuneam ca e fain acolo.
Olivette, cred ca Alinutza incearca sa iti spuna sa nu cumperi din Soula Center, e "magazinul lor cu preturi fixe". Nu cumpara de acolo, o sa vezi ca preturile sunt destul de mari. Bazarul in care gasesti de toate e aproape. Daca imi aduc bine aminte, cum stai cu fatza la Soula Center, o iei la stanga si o sa ajungi in bazar. Sa iti iei posete, chiar daca ti se pare ca miroase un pic cam tare piele. Sunt f faine. De ceramica ce sa mai zic...
Si nu cumva sa ratezi excursia in Sahara. Merita! O sa vezi...
Vacantza faina!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
Alynutza spune:
Olivette, chiar imi pare rau ca nu stiu cum sa-ti explic altfel, n-am vrut sa te bag in ceata. Poate totusi il nimeresti. Sa ai o vacanta super si te astept cu impresii.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
Olivette spune:
Alynutza , stai linistita! Glumeam si eu. Iti dai seama ca pentru mine care nu am fost acolo e cam ciudat sa mi se spuna: faci stanga pe langa nu stiu ce cladire si e pe nu stiu unde... Cand o sa ajung acolo o sa mi se para mult mai simplu
Vianne
Abia astept sa plec!
Vianne spune:
Pentru nimic, draga mea! Si eu abia astept sa pleci si sper sa iti placa:-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova