Vacanta in Tunisia

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

quote:
Originally posted by blue_rain

Noi optam pentru Marhaba Club, demipensiune. Sper doar sa avem si vreme buna, sa fie cald, sa putem face si baie.

tzontzo manager

in ce perioada mergeti???noi plecam pe 4 aprilie.....

un an de convietuire-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

in 28 martie plecam noi. Abia astept, am o multime de proiecte de terminat pana atunci, hmmm ce randament o sa am, acum, ca excursia asta a venit asa, neplanificata.

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

ramonzca, ti-am raspuns pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

asta-i un site care va va fi util, in mod sigur (e site-ul celei mai fiabile agentii de tursim din tn):
http://www.traveltodo.com/Default.aspx?q=&k=

cautati dupa locul in care mergeti si, in mod normal, daca hotelul nu e prezent in oferta lor, io nu v-as sfatui sa va hazardati.
pentru locatie: v-as recomanda mai degraba sousse/port-el-kantaoui, tunis, sidi bou said (fiindca mai sint si alte lucruri de facut, in afara de plaja) sau mahdia (plaja si intrarea in apa sint cele mai faine din tn). luna aprilie e, pina si-n tunisia, pre-sezon. cu un pic de noroc o sa aveti vreme ok (insorit va fi in mod sigur, dar nu e garantat pt temperatura). la mahdia, care-i mult mai la sud, sansele-s mai mari.

taxiul: cereti sa va contorizeze cursa. in toata tunisia soferii de taxi sint obligati sa-l foloseasca. daca aveti impresia ca iesiti mai ieftin "negociind", s-ar putea sa va inselati. 3 dinari pt 6 km, cum spunea cineva mai sus, e mult.

sper sa va fi fost macar un pic de ajuotr.
vacanta frumoasa tutror celor care se pregatesc de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Am si eu o intrebare .Credeti ca pe 24 martie cum vroiam noi s aplecam este destul de cald sa poti face plaja?Noi suntem in dubii daca sa alegem Marocul unde stiu sigur ca e cald sau Tunisia.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Tocmai ne-am intors din Tunisia si pot sa-ti spun ca desi sunt "friguroasa" am facut plaja inca din prima zi.Oricum vremea se incalzeste de la o zi la alta.

quote:
Originally posted by cait

Am si eu o intrebare .Credeti ca pe 24 martie cum vroiam noi s aplecam este destul de cald sa poti face plaja?Noi suntem in dubii daca sa alegem Marocul unde stiu sigur ca e cald sau Tunisia.

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Eu as alege Marocul pentru aceasta perioada. (pentru plaja)

Mergi la inceput

Cred ca spre asta ne vom orienta pentru ca macar sunt sigura acolo.Eu una plec doar pentru plaja.

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Servus!
Aduc si eu subiectul acesta in actualitate.
Poate ca fetele care s-au intors anul acesta din Tunisia pot sa ne povesteasca experienta lor. Pe mine ma intereseaza foarte mult...
Multumesc!

Mergi la inceput

Eu una intors din Maroc in ultima saptamana din martie.Nu super super cald dar cat sa te bronzezi .

Cait

Mergi la inceput