Vacanta in Tunisia

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrrrrrrr care ati fost in Tunisia....hotelul El Hana Beach....cum este??l-ati vazut???e de ***....dar in comparatie cu Marhaba Club.....pleaseeeee raspundeti-mi pt ca tre sa ma hotarasc repede....multam'

un an de convietuire-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Din cate imi amintesc eu ambele sunt pe malul marii, dar El Hana Beach e mai aproape de centrul orasului. Eu as alege El Hana Beach. Noi am stat la Riadh Palms care e situat intre cele doua. Cu ce agentie mergi?

Vacanta frumoasa!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danamiha

Din cate imi amintesc eu ambele sunt pe malul marii, dar El Hana Beach e mai aproape de centrul orasului. Eu as alege El Hana Beach. Noi am stat la Riadh Palms care e situat intre cele doua. Cu ce agentie mergi?

Vacanta frumoasa!

cu Eximtour care lucreaza cu Kartago cred...maine tre sa fac rezervarea si inca nu m-am decis....daca ar fi duipa cum arata in exterior in opze as alege El Hana Beach..dar am citit pe net de la englezoilucruri urate - ca e f vechi...etc..multi zic ca-i mai fain Marhaba...dar nu stiu....ce impreie ti-a facut El Hana beach??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Sper sa nu vina prea tarziu raspunsul, ca acum am vazut ce ai intrebat. Un coleg de-al meu a stat la El Hanna Beach. Intr-adevar e un hotel vechi, undeva la 2 stele la noi, cam lasa de dorit curatenia. Nu-l recomanda neaparat, poate gasiti ceva mai ok.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by ramonzca79

fetelorrrrrrrrrr care ati fost in Tunisia....hotelul El Hana Beach....cum este??l-ati vazut???e de ***....dar in comparatie cu Marhaba Club.....pleaseeeee raspundeti-mi pt ca tre sa ma hotarasc repede....multam'

nu se compara el hana beach cu marhaba..
Din ce retin eu Marhaba, Tour Khalef si inca unul de langa ele sunt ale aceluiasi proprietar..Noi am stat la Tour Khalef..dar am fost si pe la Marhaba in "vizita" si in clubul de la ei..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina6+

Mergi la inceput

:((...stiu ca sunt nebuna....am o slabiciune pt hotelurile mari...inalte...de-asta ma atrage El Hana...si faptul ca este langa centrul orasului....sper sa nu regret daca voi merge la El hana....acum ma gandesc ca la banii astia la noi in tara nici cond de acolo nu le-as avea...costa 119 eu + 100 taxele / 7 nopti cu demi...ce ziceti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Stie careva dintre voi cum e vremea pe la sfarsitul lui martie, inceputul lui aprilie in Tunisia? Se poate face plaja, baie? Noi acum ne pregatim de concediu, si ne gandim la tunisia, am gasit o oferta faina la Hotel Dar Khayam (3 stele) in Hammamet cu all inclusive sau demipensiune la acelas pret la un hotel de 5 stele. As alege 5 stele si demipensiune. Voi ce ma sfatuiti?

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Am vazut hotelul doar de afara, dar la celalalt am fost in el unde ne-am intalnit cu o fam de medici din Tg.Mures (fosti colegi de facultate ai sotului meu)si au cam strambat din nas, asta in urma cu 6 ani.
Eu am stat in Hammamet si la doua stele si a fost ok, ii dai ceva cameristei si iti schimba zilnic lenjeria de pat,etc.
Si soacra mea merge in aceasta primavara, dar nu stiu exact la ce hotel.
Si ea locuieste in Oradea.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danamiha

Am vazut hotelul doar de afara, dar la celalalt am fost in el unde ne-am intalnit cu o fam de medici din Tg.Mures (fosti colegi de facultate ai sotului meu)si au cam strambat din nas, asta in urma cu 6 ani.
Eu am stat in Hammamet si la doua stele si a fost ok, ii dai ceva cameristei si iti schimba zilnic lenjeria de pat,etc.
Si soacra mea merge in aceasta primavara, dar nu stiu exact la ce hotel.
Si ea locuieste in Oradea.

danaaaaaaa de care anume hotel vb tu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Noi optam pentru Marhaba Club, demipensiune. Sper doar sa avem si vreme buna, sa fie cald, sa putem face si baie.

tzontzo manager

Mergi la inceput