Vacanta in Tunisia

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Si noi am dat de ele dintr-o intamplare. Ne-a invitat cineva in magazinul lui si ni le-a prezentat. Si adevarul e ca n-am mai vazut asa ceva in alta parte (nici in Soulla Center). Una din ele e ceramica simpla, pictata (neglazurata), una e ceramica din aia cu nisip (vase cu nisip am vazut in Soulla Center, dar nu genul asta, ci doar farfuriutze decorative si vaze).
Si eu mai vreau in Tunisia...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allbinutza spune:

Buna seara,
imi pare rau pentru cei care nu s-au simtit bine in Tunisia,eu am fost prima data in luna de miere in Sousse si mi-a placut foarte mult,am facut excursia in desert,cea cu vaporasul,cea in Tunis-Cartagina si am vizitat si Monastir-ul.Am fost foarte incantata.Iar anul acesta am mai fost o data in Monastir.
Este adevarat ca cei care merg la All Inclusiv cam iau teapa,am avut un cuplu tot din Romania care stateau cu noi in hotel si am vazut la ei ca nu erau mare diferentele intre demi-pensiune si all inclusive,doar diferenta de pert de aprox 400 de euro.Curetenie se facea in fiecare zi,mancarea este foarte buna si foarte multa.
Eu le recomand tuturor Tunisia,dar sa fie foarte atenti la agentie si sa se informeze foarte bine inainte si asa nu o sa fie probleme in vacanta.

Vs doresc tututror o vacanta cat mai frumoasa oriunde ar fi ea.

Silvia.mamicutza de Davidutz (07.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Alynutza, nu am gasit magazinul, si sincer nici nu l-am mai cautat... la cate erau acolo, am avut de unde lua, si trebuie sa recunosc ca Medina nu mi-a placut in mod deosebit...
Eu care ma "laudam" ca in concedii nu-mi cumpar nimic pentru mine, ci numai obiecte de decor pt casa.... am facut prapad anul asta: genti, pantofi, bluze, etc. Si parca tot mi-as mai fi luat.
A fost frumos in Tunisia, si cand ma uit la cat de urata este vremea acum la noi si ce frig e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

A fost cineva la hotel El mouradi sKanes beach Monastir ?
As vrea sa merg de revelion si pare cea mai buna oferta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ce inseamna taxiul e foarte ieftin?Ati putea sa-mi spuneti pe o distanta cam cit e pretul?
Fiind iarna presupun ca varianta cu desertul nu e interesanta,ce atceva sa vizitam?
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

dulcetica, am inteles ca Tunisia nu e chiar cea mai buna varianta de Revelion, fiindca este sezonul ploios, nu mai e vreme de plaja si poate fi chiar timp urat.
Eu am stat la un hotel din lantul El Mouradi, dar la El Mouradi Palace, in Portul Kantaoui. Noua ne-a placut, serviciile au fost bune, probabil si voi veti fi multumiti, fiind din acelasi lant hotelier. Taxiul e ieftin, dar nu cel mai ieftin mijloc de transport. Tarife nu stiu sa-ti spun pe km, dar era aproximativ 2,5-3 dinari de la noi de la hotel pana in portul Kantaoui (cam 20 de minute de mers pe jos - 1 euro = 1,6 dinari).

Olivette, sincera sa fiu nici eu nu stiu daca as mai gasi magazinul respectiv. Foarte bine ca ti-ai cumparat ce ti-a placut, eu mai mereu ezit sa cumpar anumite lucruri si apoi imi pare rau. Si eu as vrea sa fiu inapoi acolo cand vad ce vreme naspa e aici... dar asta e...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Dulcetica, hai sa-ti zic cat ne-a costat pe noi taxiul, la sfaturile ghidei: de la hotel Marabout pana in Port el Kantaoui (6 km), 3 dinari ziua si 5 dinari noaptea. Si de la Hotel Marabout pana in Medina din Sousse (40 min mers pe jos), 2 dinari. Cam atat am mers noi cu taxiul. In Medina prima data am mers pe jos si am ajuns rupti de picioare. A doua oara n-am mai mers fara taxi, mai ales ca era asa de ieftin. Sper sa-ti fie de folos!

Iarna din cate am inteles nu e vreme de plaja nici la ei, dar oricum e mai cald ca la noi. S-ar putea insa sa va cam ploua tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna fetelor!
Ma bate si pe mine un gand de revelion in Tunisia, mai la caldurica -fata de RO; stiu ca nu e vreme de plaja dar sunt cam 15 grade cu plus din cate am inteles; a fost cineva de revelion? ploua mult? excursiile in desert se fac sau nu? mie mi-ar place sa merg chiar daca nu e f. cald, scap de stresul ca se strica aerul conditionat in autocar
in rest am citit tot ce-ati scris si mi-am format o parere; cu siguranta as vrea sa vad si eu ce ofera tarisoara asta!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoki spune:

maaaama, mie mi-e ca am luat teapa din cauza vremii....eu am platit avansul sapt. trecuta pt. excursia de revelion in Tunisia....Abia acum am reusit sa citesc si ultimele pagini la subiectul asta si sa aflu ca ploua mult in perioada asta. Altfel, sunt incantata de destinatia asta, ca noi avem parintii in Cta si nu suntem ahtiati dupa plaja, baie....putem oricand vara sa ne balacim la noi la mare. Ne fascineaza insa lumea araba, bucataria araba, cultura lor, normal, e o lume diferita de a noastra. Asta astept eu sa vad in excursia asta, nu neaparat super confort. Iarasi imi mai pare rau ca nu putem sta decat 7 zile si nu vom putea face excursia in Sahara, mai ales ca margem si cu copilul, de 3 ani. Ne bate insa gandul sa inchiriem o masina si sa mergem pe cont propriu in Tunis-Cartagina-Sidi-bou-Said si mai in sud un pic, unde e Colosseum-ul ala vestit...imi scapa numele acum...Sahara e cam departe si sper sa mai vina vreo ocazie sa o vedem si pe ea....

Ma intereseaza si pe mine cum e cu inchiriatul masinilor: preturi, e obligatoriu sa ai credit-card, esti in siguranta cu masina pe la ei?

Multumesc mult. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by nicoki

... esti in siguranta cu masina pe la ei?

Multumesc mult. Pupici.

Nicoki si Maria-Cristina (10 dec.2003)

Categoric esti in siguranta, si spun asta din toate punctele de vedere. E o tara cu oameni pasnici si desigur se circula si acolo destul de haotic in oras in special, dar totusi din punct de vedere al sigurantei n-ai de ce sa te temi.
S-ar putea sa aveti noroc si de timp frumos, chiar de cateva ore de plaja, azi spre exemplu a fost o vreme superba, cu valori inspre 30C.
Vacanta placuta!

Mergi la inceput