Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 135

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

oana: nebuna mai esti! aproape ca as face si eu un pregnil numai sa vad si io o data un test pozitiv

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CATTY,LAURA BUBU
uite ca nu ma pot opri din dansat.
ma distrez grozav,mi.a dat asa o senzatie de zici ca m.am imbatat,desi eu n.am pic de in gura de cand ma stiu.

pai,ma obisnuiesc cu situatia,doamne feri sa mai fac vr.un stop de bucurie cand l.oi vedea pe bune....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LAURA, nu stiu ce sa zic . Cert este ca pe zi ce trece durerea de sani cedeaza, parca ar fi trecut rushii. Iar sanii mei azi sunt tarisori de dimineata, seara sunt mai moi si tot asa. La toaleta ma duc destul de des chiar daca nu beau f multa apa, mananc ca o sparta si am unele senzatii de greata periodice (adica de 3 ori saptamana asta). Sperante prea mari nu am, dar cine stie? Pana pe 24-25 mai asteptam. Desi daca mi-ar arata Oana testul ei pozitiv de la pregnyl as topai si eu si as dansa, numai asa sa vada rushii ca nu imi este frica de ei.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor sunt noua pe-aci, tot citesc povestile voastre, ma amuz de testele si monitorizarile voastre...
Eu am o istorioara care incepe acum vreo 13 ani, moment in care m-am maritat (din greseala) cu un coleg de facultate, ehe, mama mi-a zis ca daca nu ma marit din facultate nu ma mai ia nimeni. Am facut 2 chiuretaje in 2 ani. (am ramas insarcinata imediat ca eram tampa si mama nu ma invatase sa ma "feresc").
Pe actualul meu sot l-am cunoscut acum 9 ani, traim impreuna de mai bine de 7 ani, ne-am casatorit acum 2 ani, am stiut de la bun inceput ca ceva nu este in regula cu el, dupa teste am constatat ca are azoospermie. Ce este de facut, am zis. Singura sansa de a avea un copil este IAD sau FIV (asa ni s-a spus).
Am inceput IAD-urile in septembrie 2005, am zis ca o sa raman imediat insa nu a fost asa. Am mers mai departe si asa am ajuns la a ...10-a inseminare. Nici o sarcina, nimic. Am facut tot ce se putea face, teste din sange, din canal cervical, mi-a iesit ureaplasma pozitiva si mi s-a dat tratament, HSG - trompe OK. Mi-am cauterizat o rana mica de pe col, veche. Nu stiu ce sa mai fac. Bani de FIV nu prea am si nici nu as mai fi dispusa sa arunc pe geam inca o asa suma, dat fiind faptul ca fizic sunt OK. Nu am nici o problema.
Ceea ce voiam sa va spun este ca dupa atatea inseminari, m-am tot studiat, am facut teste, mi-am luat TB. Nu exista simptome specifice, durerile de sani, secretiile, TB nu spun nimic. Am intrebat la dr. Moisa si mi s-a spus sa nu fac niciodata test de sarcina mai devreme de 14 zile de la inseminare. (eu facusem si la 5 zile de la inseminare, deh). Cate teste negative am vazut pana acum? nu mai stiu. Sfatul meu este sa nu va demoralizati. Nu va mai tot studiati - asta duce la stres si implicit la nereusita. Mai vreau sas spun ceva, toate inseminarile le-am facut pe stimulare (exceptie prima care a fost facuta pe ciclu natural). Am avut lunar 2 si 3 foliculi babani - 18 - 25 mm, am facut si dubla inseminare. Tot nimic. Cred ca doar Dumnezeu poate sa decida daca si cand vom avea un copil. :-(

Cami

Mergi la inceput

AMZULICA, imi pare sincer rau ca treci prin asa clipe grele. O intrebare: sotului tau nu i s-a dat nici un tratament? Nu a luat nimic naturist? De ce nu incerci cu ceva naturiste, vei gasi la topicul legal de Naturiste si Homeopatie. Poate daca ar lua ceva i s-ar imbunatati si spermograma si ar fi sanse mai bune.
Uite sotul meu ia de vreo 2 saptamani capsule de branca ursului 3/zi, telina 3/zi, zinc 1/zi, vitamina e 1/zi timp de 15 zile, apoi pauza 15 zile si se administreaza din nou si potent power 1/zi. El nu a luat nimic, nimic? La-u lasat asa numai pt ca diagnosticul era azoospermie?

catalina

Mergi la inceput

A, era sa uit. Intra la oligospermie si o sa iti dea fetele de acolo mai multe relatii si nr de dr cu care sa luati legatura. Sa dea Dumnezeu sa fie bine.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

mi.am luat temp......37,5,cea mai mare temp. de dupa amiaza de cand ma stiu...miros io ceva,chiar daca e devreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Oana as muri de fericire sa fii gravida!!!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Catty la azoospermie nu mai e nimic de facut. Am intrebat. A facut saracu'ceva tratament acum vreo 2 ani, vitamina E forte, Cartirec, Branca ursului, acum iar e deja in luna a 2-a de branca. Dar ...daca eu nu am ramas nici macar cu donator (- se stie ca la donator sperma este super nu? sau asa ar trebui sa fie.) ce sa mai visez. In plus la el are cantitatea 0.5 ml in loc de min 2 ml. cum stim cu toate, spermatozoizi 0. Ce sa mai vorbim de milioane, motilitate, etc. Pe spermograma lui sunt linii peste tot... Familia lui este stupefiata deoarece nici unul din fratii lui nu se poate opri din facut copii, ca iepurii stii? Asta e, mergem inainte cu IAD. Ceea ce m-a facut sa sper este o cunostinta pe care mi-am facut-o pe coridoarele spitalului si care a reusit dupa a 5-a IAD in conditiile in care mai facuse si la Timisoara in 2001 si reusise dupa a 2-a inseminare, dar ii iesise o sarcina cu probleme si a trebuit sa o chiureteze de vreo 3 ori pana a scapat. Deci eu sunt inca mic copil...

Cami

Mergi la inceput

Oana esti copil, temperatura de dupa amiza poate sa fie si 37,9, eu am avut si asa ceva, este doar in functie de cata miscare ai facut in ziua respectiva. Conteaza doar TB adica dimineata inainte sa te dai jos din pat care daca e peste 37,3 poti spera la ceva.

Cami

Mergi la inceput