Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 135

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

atata iti trebe!pai eu cu cine plec la burticoase?

serios acu,am cautat in arhive si am vazut ca am mai avut o data 37,4dupa amiaza si nu a fost nik.eu tineam minte de 37,2 cu 3.
da tare mi.e frica sa nu fac atata taraboi degeaba!ca teoretic nici nu s.a facut inca nidarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Io iti tin pumnii sa fie asa Oanabbb! Sa dea Dumnezeu sa plecam toate! va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Bubuleano nu poate face spermo la Medsana pentru ca urmeaza sa facem fiv la Giulesti si o vor facuta la ei. La Medsana i-a iesit buna data trecuta: 78 mil/ml mobilitate buna, toate bune....acum sa vedem la Giulesti cum o iesi...
Ia incearca tu sa prestezi zilnic in per fertila sa vedem daca nu ramai. Trompele sunt bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

lachi: 'nteles, boss!! vom presta in fiecare zi in perioada fertila, mai ales ca vom fi in vacanta

Eu iti voi tine pumnii stransi sa reuseasca o super spermograma la Giulesti si sa va iasa la FIV din prima!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Fetelor am si eu o mare rugaminte la voi. Poate cineva sa-mi spuna cum sa iau leg cu dr. Soare? Ca ori nu raspunde ori are tel inchis. L-am sunat dupa ora 5. O fi tarziu? Trebuie neaparat sa ma progr pt o spermogr sau pot sa ma duc si direct? Puteti sa-mi spuneti si mie adresa si cum ajung acolo? Eu nu sunt din Buc si v-as ruga sa-mi indicati traseul incepand cu statia Militari. Va rog mult de tot. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

OANABBB,
sa fie intr-un ceas bun,poate vacanta te-a ajutat mult.
Catty,tu ce vesti mai ai?
bubule ,referitor la chisturi,parca retin ceva din intrebarile tale,sa iei 3/zi pastile de zmeura.
MONI

Mergi la inceput

IUBITELOR,
sa va spun o poveste:-13iulie -prima zi de CM
-31 de zile -de la CM
iar am intrat in prelungiri {ca la footbal]
de vineri ma dor-putin ovarele,nu tot timpul,ce-o sa fie ce-o sa fie?....o sa fie o nebunie oare?
,pe toate,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_1974 spune:

Buna seara

Ma numesc Mirela si, ca si voi, cred ca am ceva probleme, din moment ce de aproape un an tot incercam (eu si sotul, evident) sa concepem un bebel si nu reusim.

Am vazut ca sunteti f.f.f. documentate, iar eu am incercat sa caut pe forum anumite probleme si nu am gasit deloc.

Banuiala mea e ca am ceva probleme... ori sinechii uterine, ori ceva cu endometrul.

Nici un doctor nu vrea sa inceapa nici o investigatie, spunindu-mi ca e prea devreme.

Intrebarea mea este:
Stiti cumva care este evolutia endometrului pe parcursul unui ciclu menstrual?

Mi-am facut monitorizare luna trecuta si mi-a iesit asfel:
z8: endometru 5,5
z12: endometru 9

Luna aceasta, mi-am facut un control (ecografie) in ziua 21 si aveam endometrul 6.5

Este oare normal sa scada dupa ovulatie? Sau este cumva prea "subtire" pt ca am citit pe forum ca se poate ajunge si pe la 13-15?

Va multumesc mult si va doresc mult succes in incercarile voastre.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

quote:
Initial creeata de mereu

ciao
daca sunteti dragute sa imi raspundeti
temp corpului e 37,1 iar cea vaginala e 37,3
e posibil sa fiu insarcinata
mentionez ca ovulatia a trecut de acum o saptamana

Mergi la inceput

MIRELA,bine ai venit sa fie cu noroc,doamne ajuta!
1. Daca cu endo. e problema atnci pune-te pe treaba si cumparati tinctura de marar de la plafar .si o iei din:ziua 3 pina in ziua 18CM.
2.SCHIMBA DOCTORUL, nu mai sta pe ginduri ca eu am gresit destul si anii trec repede.
3.sa-si faca si sotul o spermograma.
4.incearca cu trat.natural,il gasesti la subiectul:naturiste si homeopatice.
5.analize hormonale de la A-Z
ar fi mult mai multe de facut ,important sa nu te clachezi intr-un singur loc,schimba medicul,incearca in paralel la altul.
,Moni

Mergi la inceput