Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 135

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

mai oana daca faci test de sarcina la 6 zile de la pregnyl cu siguranta va iesi pozitiv in primul rand de la pregnyl! asteapta si tu 10 zile sa se elimine pregnylyl ca doar stii ca contine HcG!

Mare figura esti....auzi la ea sa vada un test pozitiv.....acum m-am prins!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LACHI gata,daca zici,ma duc sa.l fac!

pai macar atat!hiiiiiiiii,pacat ca nu.i 1 aprilie sa.i fac o gluma maica.mii,a ea nici nu vrea sa auda de nepoti.......

Mergi la inceput

tiiiiiiiiiiiii,mare comedie,mie nici asa nu.mi ies testele pozitive!

da stiti cum e ?complet negativ,nici tipeala de a 2.a liniuta!!!!!
pai sa nu mori de inima rea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

OANA, esti de coma puiule. Mai asteapta si tu putin. Mult a fost putin a ramas. Pai ce faci? Te inceci ca tiganul la mal? sa te linistesti

catalina

Mergi la inceput

OANA, ne luam de manuta. Nici mama nu vrea nepoti. Zice ca e prea tanara. Cine a pus-o sa ramana insarcinata in noaptea nuntii si sa aiba copil la 21 de ani? Acum sa suporte consecintele.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

lachi: multam' mult de raspunsuri...m-ai topit toata cand am vazut ca mi-ai zis puiule
deci hormonale bune, gigei super...atunci de ce naiba nu raman??!!

in fine, iar referitor la spermograma, de ce nu vb cu sotul s-o faca la medsana? Al meu a fost incantat de conditii desi recunoaste ca analiza e penibila si jenanta, dar cica l-au dus intr-o camera speciala si i-au pus un film Si n-a avut de asteptat pe sali si coridoare, totul a decurs civilizat si profesionist...nu crezi ca-i mai bine decat la Giulesti?

bubuleana

Mergi la inceput

CATTY eu nu ma asteptam sa iasa poz de la bb acu...ci de la pregnil...
chiar imi doream sa vad un test pozitiv...asa voiau mei..si cand colo...domne..nici macar asa nu iese poz ,ufff

Mergi la inceput

iiiiiiiiii,a naibi test ca s.a pozitivat intre timp!am test pozitiv,am test pozitiv..........din cauza pregnilului...specific ,ca sa nu cumva sa citeasca cineva si sa creada altceva!!!!

ce senzatie misto!ce bine ma simt!ce dragut!

Mergi la inceput

OANA, m-ai facut sa rad. Esti o scumpa. Ma bucur si eu daca tu te bucuri ca ai un test pozitiv, chiar si de la pregnyl. Sa dea DD sa fie pozitiv peste vreo 10 zile. Sa vezi atunci bucurie.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Oana esti o mare dansatoare, ce unduieli de cadana Las' ca in curand dansam pentru un test pozitiv cu adevarat (adica din motive de ).

Catty or fi simptome de... Nu mai zic cu voce tare ca poate se sperie

Poze Laura

Mergi la inceput