Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Io i-am dat peste de demult, congelat, merlucius, ca sa fiu sigura ca e peste marin si nu are oase. Mie mi se pare taaare complicat sa cumperi peste proaspat, de care io una nu am vazut decat la Cora sau Carrefour.
I-a plcut destul de mult. i l-am facut cu legume si am pus si zeama de lamaie, asa...ca sa semene cat mai mult cu papa de om mare.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

simona dragusin eu sunt total impotriva cu datul lapticului in somn. Am incercat si noi varianta asta pe la 4 luni cand Mateea nu vroia sa pape sub nici o forma laptele. S-a innecat odata urat si de atunci am jurat ca nu ii mai dau prin somn. Cand doarme bb nu constientizeaza ca papa si daca ramane lapte in cav bucala se poate inneca fff usor. Sfatul meu e sa incerci sa o convingi sa pape treaza. Oricum daca ii e foame va dormi putin si se trezeste sa pape.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

gabitaco are dreptate!!!! si eu am patit asa cu inecatul cu laptele care ramasese in gura si pe tract. ce m-am speriat, nasol a fost. sa nu-i mai dai in somn, oricat de comod ar parea

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

SIMONA, INCA NU I-AM DAT PESTE, dar dupa 8 luni e ok, cel cu carnea alba, merlucius, salau , pastrav, eu ii voi lua pastrav proaspat, desi am emotii cu dezosatul!voi portiona si congela pt cateva zile si tot asa, la noi in zona sunt n pastravarii!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Noki, io am luat tarate de la plafar, am folosit si avea Ana pielea super, da' apoi m-a apucat lenea.
Noi folosim pt fundic fie crema clasica Petrini care se prepara la farmacie, fie acum pt ca sunt in concediu tipele pe care le stiu, Bubchen de curuletz, care e fte buna. Am revenit la ea de 2 sapt. Scaunul mai acid provoaca iritatiile.
Anda si Mada, la multi ani poetului si lui Orlando! Sa creasca mari si sanatosi, ca frumusei sunt foc (am dat o tura prin contul comun pe la poze - noi n-am pus de-o vreme buna).
Gabitaco, welcome back. Cum at facut pana la urma cu patutul pt la mare?
Asteptam BB Alinush!
Ina, salutari si tie si pupici pt Rachel, ca demult n-am "auzit" de tine.
Dordia, e drept ca n-am intrebat de tine, ci de al tau sot :P - am si eu o pb asemanatoare cu ce ai avut tu. S-a rezolvat?
Madutza, nasol cu laptele, dar in timp cred ca va merge cu branzica, iaurt si vei suplimenta calciul si fierul.
Simona, si noi avem pb cu bautul laptelui, brusc a inceput sa il arunce cat colo dupa 4-50ml, am crezut ca e de la caldura, da' vad ca il bea cu mare greu. Oricum papa iaurt (Campina simplu, si Monor) la greu, asa ca asta este... nu vreau s-o fortez.
Silvio, te salut si aici :)) ca dincolo n-avem timp de-o vreme.
Lavi, ai dreptate cu laptele de vacuta, stam pana la 1 an pe Lactana 2.
Peste i-am facut Anei de vreo 3 ori, deci 1 data /sapt, mai am scapat si la cate un borcanel, ii place da' la minima rezistenta.
Eu n=-o mai pot pur si simplu schimba pe Ana, fuge in patru labe prin tot patul, se enerveaza dc incerc s-o tintuiesc, Corapito buni chiloteii da' totusi cam scumpi cel putin la bugetul momentan. Da' cum vin unii cu banii neplatiti de 2 luni cum dau iama si fac rezerve. Io am ramas pe Libero (cele lotion free) si sunt fte multumita de ele (Lavi, tot tie mersi).
Mara, da-i iaurt simplu, baga o crereala ceva in el, nu cu fructe, asa poate va merge.
Tot cu iaurtul: eu nu dau si nu voi da Danone copilei mele, pana vba lu' Noki si-l va cumpara singura. Dintre toate mi se pare cel mai procesat, alambicat ca explicatii (sau oi fi io proasta) pe verso, nu-l suport.
Bun venit fetelor noi, trebuie sa ne obinsuim cu voi, asa ca dc va mai incurcam, scuze da' ne-am inmultit vara asta la greu :)
Pisi, cauta pe google ceva gen "cazare+vidraru" sau alta locatie si gasesti. Sau da cautare cu agroturism. Si mai multe sanse asa.
Noah mai citesc si revin.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Ripley- ce bine ca ne mai zici de voi.
Asa si fii-mea, mai, e dezastru la schimbat. Injur printre dinti si in gand de fiecare data. Nu mai zic de ce urlete trage. E dezastru. Nu stiu cum va fi pe viitor. io aceeasi problema..financiara o am pe moment cu chilotii.
Ce sa mai zic de lapte care nu vrea si iaurt care bobneaza.Io zic ca alea noastre s-au vorbit.
PS - fii atenta, ca pe la sfarsitul lui sept mergem la Bistrita. Si dau o raita prin Cluj, ca io una nu am fost decat o singura data, cand eram mica si vreau sa vaz orasul. Bine, nu ca mi-ar placea mie Clujul, ba chiar nu-mi placea deloc, dar sunteti voi acolo, asa ca-mi gasesc de lucru. Pricepi?

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

pastravarii, moooa

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

ce-am mai ras cu sarah in 4 labe pe malul marii...

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Noki si Ripley

M-am gandit sa amestec fructe in iaurt, dar credeam ca pot da reactii in burtica mai urate.Ei pun fructe pocesate.A mai plans puiul meu prima data cand i-am dat iaurt de n-a mai putut si m-am ferit de combinatii.Voi incerca mai intaii cu cereale si apoi cu fructe.Multam!

Mergi la inceput

Ando- schimb de experientza se numeste...io ma uitam la pozele poetului adineauri. Poza aia a lu cu fundicul rosu este parfum pe langa ce a avut si e pe cale sa aiba iar fii-mea.
Da mai pune si tu niste poze noi. Si filme la fel.

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput