Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 7
anda77 spune:
da, sunt in urma rau. poze o sa pun chiar acum, filme am acasa
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
addya spune:
dupa o lunga shi semi-justificata absenta BINE V-AM REGASIT
am mai citit si noi un pic din urma, ne-am bucurat de progrese, ne-am intristat de bb bolnaviori... pupam pe toata lumea
noi suntem relativ ok, am fost la mare (pun si poze diseara), Razvanelu a fost superfericit pe valuri...Apropo de mare, ANDA, noi am stat in vama veche, super viluta, super conditii shi f linistit, dc vrei iti dau tel gazdei pe PM, o sa pun si poze pe net. Apa calda non-stop in camera, acces aragaz, gratare in curte etc...
In rest, nu raportam nici un dintos, stam bine in fundic shi numai momit cu remota sau mobilul ne mai cataram un pic sau stam in 4 labute. Altfel, traiasca lenea!
Mai intram diseara sa punem niste pozici, asta dc il zmulg pe ta-su de la computer...
Noki, eu cand am avut problem mare la fundic mi-a zis drita sa-l trec pe Hughies (cred k am scris corect) ca sunt singurii anti-alergici ceea ce am shi facut si cu asta+neopreol in vreo 2-3 zile l-am scos la lumina. Aku vezi shi tu ca sunt 2 modele de Hughies, alea cu albasru si mov - cam ca Pampers la pret si unele cu verde - nejustificat de scumpe. Eu am mers pe alea mai ieftine shi a fost ok.
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
pisi-si-boscu spune:
Mai, Noki, nu cumva fundul lui Titilici face niste reactii din cauza alimentatiei? Ma gandesc ca al meu cupil se irita de la anumite combinatii alimentare, probabil ca "ceva-ul" rezultat e mai acid sau mai stiu si eu cum...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
Noki_Lara spune:
Pisi- si io asa banuiesc. De-aia am scos piersica, ca nu gasesc in ultima perioada decat porcarii de-alea imense, gen importate, cu pete pe ele. Nexam piersicile clasice romanesti, mai micutze, dar zemoase...
Pleeease, da-mi exemple de papa-uri la care face Boscu urat la fundic. Poate regasesc ceva. Sunt mai mult decat deschisa la sugestii.
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
anda77 spune:
addya, daca unde ai stat tu in vama nu este langa plaja (acolo urla muzica noaptea), da-mi, te rog, nr. tel. Camera avea baia ei?
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
simona dragusin spune:
Fetelor va multumesc pt raspunsuri.
Nu i-am dat laptic in somn de comoditate ci pt ca nu vroia alfel.Dar nu o sa-i mai dau ca nu ma gindisem la varianta cu inecatul.
SIMONA si PATRICIA
madau spune:
Re-salutari!!!
N-am mai intrat dimineata ptr ca mandra era tare plictisita si a trebuit sa plecam afara, unde ne-am intalnit ca de obicei cu Ank si Addya si ai lor bebelusi draguti.
Vad ca ati avut ceva limbaritza, o sa incerc sa raspund si eu in limita memoriei
Noki imi pare rau ptr fundul Saralynei, dar n-am ce sfat sa-ti dau, ti-am spus parerea mea la timpul potrivit, nu e cazul sa mai revin asupra ei. Sper doar ca veti reusi s-o scoateti la capat. Tarate gasesti sigur la Plafar, eu de acolo luam cand era Miruna mica si avea foliculita, ii puneam in apa de baitza si alternam o zi cu asta, o zi cu permanganat de potasiu si a fost ok.
Madutza of ce nasol. Parca o vad pe mama in ce povestesti tu, ea era sa moara cand era mica, ii comandasera astia si cosciug ca cica era lesinata, nu vroia sa manance nimic si varsa intr-una. Asta dupa ce mancase lapte fara probleme, apoi odata i s-a pus capac si gata. Nici acum nu mananca lapte, i se face rau si de la miros, dar cu smantana si iaurt acru n-are probleme. Plus branza, doar sa nu fie proaspata. Deci solutii exista ptr mai tarziu, acum..asta este.
ptr ginerica!!!!
Anda eu nu merg din principiu la 2Mai sau Vama ptr ca am senzatia ca merg la tzara (doar ca in loc de helesteu e mare), deci nu-mi pot da cu parerea. Respect pe cei sau cele care merg acolo, inteleg ca e frumos dar nu ptr mine. Sorry ..nebuneala personala
Simona eu i-am luat Mirunei din Cora un peste special ptr copii (asa scria pe el), proaspat, file, fara oase si cu gust asemanator putin cu pieptul de pui. Denumirea n-o stiu ca e al dracului de complicata, dara daca vrei ma pot uita vineri cand merg si iti zic. Eu i l-am facut cu piure de cartofi si multa lamaie si s-a lins pe botic
Dordia coafare placuta. Vii diseara sa te vedem si noi?
Pisi al meu sot a fost la team building la Vidraru, undeva prin iunie si au stat la cabana Valea cu pesti. El a zis ca a fost destul de frumos, insa se putea si mai bine.
Dau send asa ca am scris destul si revin
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
anda77 spune:
am pus jos poza cu poetul si rachel a inei. cand ne-am intalnit asta mica era toata pe nichita, intindea manutele, ii apuca caruciorul, ii zambea...asta al meu: nimic, se facea ca n-o vede, mosmondea la o jucarie..Ia uite, ne minunam noi, mamele, ce dezghetata e rachel si-l iubeste pe nichita si fraierul o fi mai timid de se face ca nu intelege...la sfarsit ne-am prins: pe rachel o atrageau niste jucarii prinse de caruciorul lui nichita, dupa ce le-a avut s-a relaxat:)))) l-am consolat:)) pe nichitutul, i-am zis ca asa sunt fetele astea capitaliste:)
mami de poet(09.12.2005)
pisi-si-boscu spune:
Noki, sa stii ca am observat ca face de la fructe, de la combinatiile fatale pt el gen lapte-mere, de la mazare ( desi ii place f mult il doare burtica ). Adevarul e ca are pb rar, pt ca el are tendinta spre constipatie, face cacareze ( iedul lui mama, ii zic eu ) si f rar are diaree. Cerealele ii fac f bine, transitul intestinal cared ca e foarte tare usurat, din pacate nu prea le agreeaza, il mai pacalesc cu batoane de Nesquik sau Vitalis.
Daca face diaree, e clar ca trebuie tratat cu cutaden ( fundaden ii zice ca cica e pt fundulet ), altfel face o roseata care in 2 ore e rana deschisa.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
madau spune:
Am revenit....dar nu ptr mult timp ca-s in plin proces de preparare a ghiveciului de legume ptr pitica...
Silvia si eu care credeam ca sunteti la tzara de nu mai ziceati nimic. Si cand colo..voi copii cuminti acasa..dar va ascundeati de noi . Ei lasa ca acum odata desconspirati nu mai scapati voi, tre sa veniti in parc sa va vedem, noi bantuim zilnic pe acolo pana pe la 9.30 asa ca...va asteptam
Lavi concediu placut in continuare..mai dar voi numai de plimbareli va tineti? Lasa ca asa e bine, daca aveti unde sa mai fugiti din Bucurestiul asta plin de gaze si calduros....bravo voua.
Cred ca am cam terminat, si asa m-am placintit rau. Pupici la toata lumea
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze