Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda77- ce-a crescut poetul de la intalneala din herastrau. Si ce expresiv e, mai ales in "Dezamagire". Suuuper!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

Anda, camera avea baia ei, cu WC, dus (fara cada) si apa calda non-stop. Daca stii Vama, cum intri in Vama, in loc sa faci la stanga spre plaja faci la dreapta pe langa farmacie. era o discoteca acolo dar s-a desfiintat, asa ca se aud doar greierasi :). Telefonu ti-l dau diseara ca e in mobilul sotului. Si inca ceva, toate camerele au 3 paturi, unul matrimonial si unul de copil, eu dc stiam nu mai caram patut pliant....

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Pisi- saru mana muult de tot. Bagat la bibilica. Io anuiesc fructele, bata-le cucu! Asa si la noi, se face rana dechida imediat...of, ce ti-e si cu galbejitii astia.

Gata, ati scapat de mine pe ziua de azi, ma duc sa ma scoata fii-mea la plimbare. Asta din ciclul: am, n-am chef, trebe sa ies cu plodu' afara!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

da,da, da-mi telefonul.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

sau ar mai fi la gura portitei. e scump ca draq, dar macar e supeb!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ei la Gura Portitei e altceva...acolo e super. Scump ce-i drept..noi am platit acum 2 ani cand am fost cu nasii 50 euro pe noapte.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte...nu stiu cine intreba de prajitura melba cu piersici de la dr oetker...eu am facut-o. E delicioasa, si cea cu ananas la fel.

pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna

Mergi la inceput

Se pare treaba ca vb singura..va las deci

pozici la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MADAU, nu esti singura....eu fac pauza la curatenie.

Fetele ce ma bucar sa vad ca sunteti asa dulci...

ANDA, superb NICHITELUL!!!! parca are ochii tai...genele la fel...

NOKI, de fapt cred ca SARALY este cat piticul...dar misto poza.

MADUTZA, las ca trece orlando si peste intoleranta asta. bine ca sti ce are si il feresti.

exact cum spuneti voi ca se manifesta intoleranta asta am si eu. nu suport laptele ca ma baloneaza, umfla, imi da gaze!!!
si nici iaurturile toate nu le suport.
singurul este cel de baut de la danone.
acum revenind la danone, pt mine este la fel de naspa ca si milli - sau invers - pt ca este acru si nu-i plac lui vladone.
o sa oncerc in ordinea asta: brenac, prim si prodlacta...

cu lapticul in somn, eu i-am mai dat lui vladut, el se inneaca si treza si daca doarme...
cand am trecut la biberon, cristi -care de obicei se culca pe la 12.30 ii baga un bibe in somn, ca sa nu ma trezeasca pe mine, sa apuc sa dorm si eu macar 4-5 ore legate
da ce sa mai zic, ca el adoarme cand ii dau biberonul si este ora de s omn.
si-l mananca dormind. si da, se mai si inneaca cateodata.

in leg cu iaurtul cu fructe, am citit mai acum vreo 2-3 ani intr-o revista de tipul SANATATEA...bla bla ca fructele din iaurt impiedica depunerea calciului.
acum eu nu-s de acord cu iaurtul cu fructe decat daca-l mananci pt ..fun - ca in reclama
poate ca iaurturile facute de astia, au un procedeu anume...sunt si imbogatite cu ca si vit d...
spui si io ce am citit

BULUCI, faza cu alocatia nu cred ca merge la tine, pt ca trebuie sa ai domicilui pe teritoriul romaniei..
intreaba pe la probleme legislative mai bine.

IO IS SINGURA CARE NU PLEACA NICAIERI VARA ASTA????????

mai aveam ceva de zis...dar trebuie sa dau pagina inapoi ...
acum ma duc la treaba.

PS SONDAJ: cum va impacati voi si cu treaba sin casa si mancare si iesit afara cu pitic, si piata....ca eu nu prea bine.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

JOY, daca te consoleaza cu ceva, nici eu nu merg nicaieri...dupa renovat si smotru nu mai am chef decat sa dorm, dar cum alaptez si noaptea......mergem la anul, zic acum...om vedea...cu treaba in casa la mine e cam dezastru, noroc ca sotul e prof si are vacanta, deci ma ajuta el... cu bebe mai mult eu ies, dar am ajutoare, pe mama si o nepotica.
piata o facem cu bebe, mancarea nu prea pot cand sunt doar eu cu el, cand doarme, cand e cineva sa se joace cu el...greu!!!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput