Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 5
anda77 spune:
i-am trimis un e-mail lui bbalinus, sper ca mai are aceeasi adresa.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
pisi-si-boscu spune:
Anda, de, sa zic si eu ca maica-mea, asa e mama cu ploditul... Ne-am apucat de plodit, adio discoteca, inchid citatul.
Dar de varsta a 2a sa stii ca nu prea am mai vazut prin Venus; erau extrem de multi tineri parinti. Chiar m-am amuzat ca pe plaja faceau unii anunturi cu megafonul si nu mai ziceau " stimati...stiu si eu ce" ziceau "stimati parinti, va invitam la concertul X sau Y". Acum referitor la peisaj ai dreptate, repet, n-am fost prin 2 mai, pentru ca mie imi plac si blocurile ( cat de plastic, dar cat de adevarat !!! ) neinspirate dar mai ales zacutul la soare si nisipitul. Apropo de asta, ma revad in vacanta in conferinta telefonica cu trei directori ai unei viitoare fabrici, negociind de zor un contract pe care l-am si incheiat, in timp ce Boscu imi dadea tot timpul peste mana, "hai, mami, sapa odata ca tot nu am ajuns la apa!"
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
lavi02 spune:
Bei, gagici, nu va apucati de cearta, fiecare are idei si gusturi proprii pt vacanta personala, de-aia si exista n oferte si variante pe lumea asta.
Eu una cu copiii prefer la hotel, chiar daca arata mai putin pitoresc dar Venusul in particular nu-mi place pt ca mi se pare prea inghesuit, prea multe hoteluri pe mp.
Anda in peisaj rusticoid, la munte, i-am facut baita Nataliei la orele pranzului, in curte, la soare. Stiu ca la mare e mai complicat ca se mai nisipeste si spre seara, dar la o adica,
daca nu gasesti, nu e o tragedie baita zilnica la pranz.
Eu la 2 mai am fost in tabara la sf clasei a VIII-a, am facut o foame acolo.... mama-mama. Dar am niste amintiri super de acolo.
pisi-si-boscu spune:
Pai, nu se supara nimeni!
Fetelor, as vrea sa ma duc cateva zile in zona Vidraru. Unde ma sfatuiti sa caut cazare?
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
anda77 spune:
mama di tutti, pai acum nu se mai face foame in 2mai:))
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
mama di tutti, ai incalzit apa la foc sau soare?
mami de poet(09.12.2005)
mara95 spune:
salut!
Felicia, mii de multumiri, sincer, nu ma mai asteptam sa mai tina cineva minte problema mea!
Pischi, ti-am trimis un PM.
Ma bucur ca s-a mai activat forumul.
Flavi a mea nu vrea iaurt deloc.Azi i-am dat milli cu fructe, din cel care are fructele neamestecate cu iaurtul si a mancat putin, el fiind dulce.Oare pot trece la cel natural usor sau o vrea in continuare tot din asta? Incerc de ceva timp sa-i dau din cel neindulcit, dar se stramba tare si-l respinge categorica.
Noki_Lara spune:
Anda77- saru mana de info cu taratele.
Pisi- noi am fost anul trecut la 1 an d ela casatorie pe transfagarasa, pana la Balea lac. E super acolo. E un hotel luat de ceva nemti si refacut cu aerul ala nemtesc si mancarea la fel. Numai ca era cam piperat - cam 900.000 pe noapte. daca vrei, imi zic si-ti dau toate informatiile, ca am carte de vizita de la ei. E chiar pe malul lacului si restaurantul are lcuri deasupra lacului. Super peisaj, ce mai!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
simona dragusin spune:
Buna fetelor.
Madutza imi pare rau de testul pozitiv.Stiu cit e de greu sa gasesti meniul potrivit care sa le placa puiutilor.Si daca mai au si interdictii... Dar sint sigura ca vei gasii solutii.
Eu am pacalit-o pe Patricia, aseara si azi dimineata i-am dat laptele in somn si nu a mai protestat.O sa vad diseara daca-l accepta.
Noki ,mie mi-a spus maternala unde a fost Patricia ca ar fi facut nu stiu ce bubute de la crema si de atunci ea i-a dat cu ulei fiert.
Nu stiu sigur daca e adevarat sau i s-a parut ei o varianta mai ieftina dar i-am dat si eu in continuare si nu am avut niciodata pb.
Am o intrebare : a-ti inceput sa le dati peste bb-ilor? de care?
SIMONA si PATRICIA
Noki_Lara spune:
Mara- noi papam iaurt Campina - nu e prea acru - in care ii pun io fructe sau cereae de-alea care au lapte in ele si fructe, deci sunt relativ dulci. si-i place. Nu i-am dat niciodata iaurtul gol, dar la cat ii place lui fii-mea sigur ar papa. Dar asa, facut de mine nu e dulcele ala scarbos, e usor acrisor, plus ca e natural, ca stiu ce bag in el.
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah