Turcia sau Grecia?
Raspunsuri - Pagina 3
Gabrielama spune:
Clyo,
pai de ce sa ma stresez inutil cautand si cercetand o alta locatie??? Ma duc acolo ca stiu cum e... si scap de un stres inutil... Poate cand o mai creste copilu'!
Adevarul e ca ... eu am zis sa mergem chiar in acelasi club, dar al meu sot a zis ca asa chiar am exagera. Asa ca mergem tot in zona, dar alt club!!
Gabi
Balance diet means chocolate in both hands!
irinai spune:
[/quote][/size=1]

am crezut ca numai io am idei d-astea...
am fost si noi in iunie in Belek, a fost excelent, conditiile, mancarea...
il tot bat pe al meu sot la cap sa rapetam figura in septembrie; mi-a zis ca el nu a mai auzit de asa ceva: cum sa mergem tot in Antalya???? 
[/quote]
Spune-i ca se intampla si la altii. Noi mergem de 6 ani in Antalya. Am incercat intr-un an in Kusadasi, nu mi-a placut si am revenit la dragostea mea, Antalya.
Cat despre diferenta intre Turcia si Grecia eu votez pentru Turcia la capitoul conditii cazare, servicii, caldura apei.
Trebuie sa recunosc inca ca in Grecia ai mult mai multe de vizitat si mult mai multe posibilitati de distractie.
Pentru copii, Turcia.
Pentru parinti singuri - Grecia.
Candy spune:
Mie sincer optand ptr Turcia mi-a fost frica de gripa aviara, citit si voi:
Gripa aviara umana se extinde in Turcia
14 persoane au gripa aviara in Turcia dintre care 3 au murit, confirma autoritatile, potrivit agentiilor internationale de stiri. Comisia Europeana a decis, luni, sa interzica importurile de pene netratate de pasari din 6 tari vecine Turciei.
5 cazuri de gripa aviara la om au fost confirmate luni. 21 de persoane suspecte din Istanbul au fost internate in spital.
Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat, luni, ca nu exista indicii potrivit carora gripa aviara din Turcia, sa se fi transmis de la om la om.
Doi copii si un adult spitalizati in Ankara au fost testati pozitiv, duminica, cu gripa aviara, dupa ce alti doi copii din estul Turciei, aflati sub tratament impotriva gripei aviare, au fost depistati,sambata seara, ca purtatori ai virusului H5N1, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS).
Teste efecuate pe pasari moarte din doua localitati din provincia Zonguldak, situata pe malul Marii Negre, au demonstrat prezenta virusului gripei aviare. In localitatea a fost instaurata carantina si toate pasarile au fost eliminate.
Trei pacienti in Ankara si alti doi in Van sunt purtatori ai virusului letal H5N1 al gripei aviare. Din 28 de probe efectuate duminica in capitala Turciei, trei au relevat tulpina H5N1.
In prezent se afla sub tratament medical cel putin 32 de persoane suspectate de contaminare cu virusul aviar, dupa ce au intrat in contact cu pasari bolnave.
Testele efectuate la Laboratorul specializat din Marea Britanie au confirmat, sambata, tulpina H5N1 a virusului gripei aviare ca principala cauza a mortii celor trei copii din satul Dogubeyazit, din estul Turciei, langa granita cu Armenia si Iran. Doi copii, de 5, respectiv 8 ani, spitalizati in aceeasi unitate, la Van, sunt purtatori de H5N1, a anuntat duminica OMS.
Acestea sunt primele cazuri de gripa aviara la om confirmate in Turcia. Autoritatile de la Ankara au creat o celula de criza si au luat masuri imediate pentru izolarea virusului: au fost interzise consumul de carne de pasare si vanatoarea tuturor pasarilor salbatice.
De asemenea, au fost alocate fonduri suplimentare pentru combaterea extinderii epidemiei. In regiune se afla si o echipa a OMS, insarcinata cu urmarirea situatiei epidemiologice.
Expertii se tem ca virusul ar putea suferi o mutatie care sa-l faca usor transmisibil de la om la om.
mamimo spune:
Si unde anume in Antalya ati fost?
Daca ar fi sa alegem Turcia,ne gandeam la Lara-Kundu,pentru ca e foarte aproape de aeroport,desi Belek arata mai bine...
Dintre toate ofertele am ales Royal Wings sau Lares Park(aici au fost niste prieteni care ne-au garantat ca totul e mai mult decat ok).
Incercam sa ne petrecem o vacanta un pic mai lunga,10 sau 12 zile si trebuie sa ne incadram intr-o anumita suma...La alte hoteluri am plati pentru Radu cam 70% din biletul unui adult.
Ca agentii,iarasi suntem nehotarati...Daca e Turciaatunci apelam la Alibaba sau Mr Peter(unde avem o reducere de 5%-10% pt sotul meu).Am inteles ca au cele mai bune preturi.
Pentru Grecia nu stiu la ce agentie sa merg.
Liliana,sunt minunate pozele!!Cred ca au fost mai mult decat fericiti copiii sa inoate alaturi de delfinas!!
Irina,unde mergeti voi?Daca ati mers de atatea ori in acelasi loc trebuie sa fie nemaipomenit hotelul.
irinai spune:
Nu am mers la acelasi hotel. Nici chiar asa![]()
Am mers in Antalya, ca zona.
La Royal Wings am stat anul trecut si mi s-a parut foarte bun. Personal il recomand cu multa caldura pentru ca are Luna Park si cinema pentru copii.
In Belek am fost acum 4 ani si nu prea mi-a placut. Era cam pustiu si destul de departe de oras. In schimb aproape de locul in care se facea rafting. Deci fiecare zona are plusurile si minusurile ei.
mamimo spune:
Va multumim tuturor pentru sfaturi si sugestii.In final am ales Turcia,plecam pe 31 august in Antalya,la Royal Wings.A contat enorm parerea ta,Irinai,pentru ca vrem sa le oferim celor doi copii vacanta pe care o merita si pe care cel putin Radu,fiul nostru mai mare,si-a dorit-o,si e important sa stii impresia cuiva care chiar a fost cazat acolo.
Sa speram ca am facut cea mai buna alegere acum,la anul poate mergem in Grecia,unde am inteles ca e pacat doar sa stai pe plaja.
Va doresc vacanta placuta in continuare.
ariana31 spune:
eu votez pt. Turcia si Grecia in aceeasi masura !
am fost de 3 ori in turcia ,si in Kusadasi si in Antalia si nu am avut nimic de reprosat
acum tocmai am revenit dupa 2 saptamani petrecute in Grecia pe insula Creta si ce pot sa spun?
superb ,minunat ,un concediu adevarat!!!!
lulu77 spune:
Am votat ptr Turcia .
Tocmai ne-am intors dintr-un concediu in Marmaris .DE VIS ,SUPERB ,EXCELENT.
Turcia iti ofera posibilitati de distractie mult mai mari decat Grecia .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
eve44 spune:
Si eu votez ptr ambele tari:Turcia si Grecia .
Ambele merita sa fie vizitate si sa-ti petreci vacanta acolo.
Eve
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga