Turcia sau Grecia?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

In Turcia am fost de 3 ori ,trei ani la rind.Sincer mi-a placut tare mult .Am stat si la hoteluri de 3 stele si la 4 stele.Diferentele sunt minore.Pot spune ca la cel de 3 stele a fost mult mai bine.
Mincarea a fost f buna .Preturile erau destu de rezonabile ,deci se puteau face cumparaturi.
Anul asta o sa mergem in Grecia .Chiar sunt curioasa sa vad daca sunt ceva diferente (ma refer la calitatea serviciilor in special).
Deci eu personal recomand Turcia cu toata increderea.
Eve

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mona, nu stiu sigur despre sejururi de 14 zile, dar eu de exemplu merg 12 zile anul asta. De ce nu intrebi la agentii, ca doar sunt atatea?! Acelasi lucru ti-l recomand si pentru cazarea in camere. Probabil sunt si apartamente la hoteluri, ca doar am vazut atatea familii cu copii. Si nu cred ca stateau in camere separate.

Durata ransferului depinde de distanta aeroport-hotel, normal...si mai e si mancarea din avion ( daca sunt rai de foame copiii).

Cel mai bine e sa ceri oferte de la agentii. Si apoi alegi.

Gratiela , normal ca nu trebuie comparate hotelurile de 5 stele de afara cu cele de 2 din Romania. Dar cate hoteluri de 5 stele, de ex, sunt pe litoralul nostru? Si nu trebuie comparata doar curatenia, ci toate facilitatile (pretul in primul rand- nu stiu ce preturi sunt la hotelurile de 5 stele din Romania, dar am impresia ca mai mari), tipul de masa- daca stai la 5 stele si iei masa acolo in caz ca nu ai all inclusive..., activitati, spectacole, plaja privata, facilitati pentru copii, etc,etc. In plus mai sunt excursiile, obiectivele de vizitat, si altele. Nu e snobism, e pur si simplu realitatea, din pacate pt noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Depinde pentru ce:

- pentru vacanta cu cupilu, mai ales daca e mic, Turcia, cluburile all inclusive; am fost in multe locuri in lume si va pot spune, cu mana pe inima, ca pentru un concediu "usor" cand ai un copil mic, Turcia este destinatia perfecta din toate punctele de vedere - calitataea serviciului, facilitati, mancare, pret.

- pentru turism si incantarea ochiului - Grecia, fara indoiala!

Pentru cine vroia informatii despre hoteluri in Turcia - in iunie am fost la Papillon Zeugma in Antalya; impecabil!! nota 10 plus la toate capitolele. Mergem si in septembrie, in alt club - tot in Antalya - si o sa revin cu impresii si de acolo.

Vacanta frumoasa!

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Si eu am fost vara asta in Turcia si dau nota zece plus la tot. Absolut superb si serviciile extraordinare. Chiar vorbeam cu sotul meu ca e mult mai usor cu copil mic decat in Romania. Mancarea a fost super buna, exact cum a spus si Eseea, ai ce alege. La all inclusive nu-ti lipseste absolut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Eu votez tot pentru Turcia, mai ales pentru familiile cu copii mici. Am fost anul trecut in Antalya la Papillon Belvil si a fost de nota 10+. Nu se poate compara cu nimic din ce exista la noi.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Si eu votez tot pt. Turcia atunc cand ai copii mici si nu poti face turism. Noi mergem de cativa ani si e intradevar nemaipomenit. Antalya, desi departe e f. aproape cu avionul, faci o ora jumate iar transferul pana-n Belek dureaza 45 minute, Kemer o ora. Chiar nu cred ca-i o problema daca un copil nu mananca 3-4 ore, poate avea un fruct. Dealtfel faci cam cat ai face cu masina din Bucuresti pana pe litoralul romanesc. In plus cred ca la toate hotelurile cu all inclusive au bufet pt. copii si acolo chiar nu sunt mancaruri "grele". Noi anul asta am fost la Rixos Premium, absolut extraordinar si pt. copii si pt. noi(am si ceva poze). Copiii nostri au 7 si 2 ani si 8 luni. Am avut o dubla care in afara patului imens mai avea o canapea, asadar absolut suficient pt. dormit si avand in vedere ca acea camera are vreo 40mp ai si destul aer.
Si e absolut sigur, cluburile aste sunt inchise si pazite, n-o sa intre nici o persoana cu explozibilul la cingatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by Gabrielama

entru cine vroia informatii despre hoteluri in Turcia - in iunie am fost la Papillon Zeugma in Antalya; impecabil!! nota 10 plus la toate capitolele. Mergem si in septembrie, in alt club - tot in Antalya - si o sa revin cu impresii si de acolo.

Vacanta frumoasa!

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

am crezut ca numai io am idei d-astea...

am fost si noi in iunie in Belek, a fost excelent, conditiile, mancarea...
il tot bat pe al meu sot la cap sa rapetam figura in septembrie; mi-a zis ca el nu a mai auzit de asa ceva: cum sa mergem tot in Antalya????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

TURCIA!!!
Nu se compara ca preturi, peisaje, ospitalitate. Singura diferenta e ca apa e mai limpede in Grecia, in rest..nimic.
In Turcia (KUSADASI)am stat la hotel de 3 stele plus, si a fost EXCELENT. CA sa ajung la plaja doar traversam strada. EXCELENT!!! Numai acolo m-as duce!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Mamimo, desi sunt in minoritate :-) noi am optat pentru Halkidiki, bratul Sithonia, Psakoudia, hotel Philippion Beach (4 stele), prin firma Jeka. Ne costa 39 eur/pers/zi in regim all inclusive si mergem cu masina. Vom sta 11 zile, cu incepere din 4 sept.
Pentru noi varianta avion era exclusa, mai ales ca nu suntem din Bucuresti si n-aveam nici un chef sa ma trambalez cu copil, cu carucior si toate cele pana la Otopeni si apoi sa inchiriez masina din Salonic.
Daca mai vrei alte detalii, da-mi un mail sau PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

TURCIA!!!
Nu se compara ca preturi, peisaje, ospitalitate. Singura diferenta e ca apa e mai limpede in Grecia, in rest..nimic.
In Turcia (KUSADASI)am stat la hotel de 3 stele plus, si a fost EXCELENT. CA sa ajung la plaja doar traversam strada. EXCELENT!!! Numai acolo m-as duce!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

iubita, poti sa dai mai multe detalii??? ca sa nu faci reclama, poti sa imi scrii pe PM si sa imi scrii si numele agentiei, hotel, cost....

multumesc anticipat!!!

Mergi la inceput