Mamici din Arad...??? (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Parca nici eu nu as renunta la sambata dimineata in familie , duminica seara la 18.00 e bine ?sau ,ma rog , ne supunem majoritatii

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

No duminca nu vin io ca duminca e zi de stat cu familia! O putem lasa intr-o alta zi, nu-i nici un bai!
gata fug la nani!

PS NICO...nu bolda fontu ca nu se intelege ce scrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Bey ," mo asi ?" vorba lui fii-mea ? no na , l-am deboldat

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, eu sambata si duminica nu pot, imi pare rau ca nu ne potrivim nicicum.
In cursul saptamanii asa pe la 18-18,30, sa mai vina si celelalte fete cu propuneri.

No, fug la treaba!

Alina (36+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ieri am avut o zi nasoala. M-a durut stomacul toata ziua si nu am avut putere sa fac nimic, doar am stat in pat toata ziua. Am mancat ceva ce nu mi-a cazut bine si m-a doborat, iar al meu prunc dadea intr-una din picioare exact in stomac.

Nico, ne-am sarbatorit si sambata cu prietenii la casuta. Am stat pana la 10 seara ca daca a inceput ploaia ne-am refugiat in casuta, da vazand ca nu se opreste am plecat acasa. oricum am apucat sa facem gratare si sa mancam pana nu a plouat.
Drutau e in concediu din data de 14, cred ca 2 saptamani a zis, dar are o alta dr acolo in locul ei.

Alina, teoretic asa mai am, nici 3 saptamani, dar burta inca nu a coborat, ca s-a mirat si dr cat de sus simt loviturile copilului. Legat de nastere ce sa zic, mi-ar placea acolo cu dr meu, dar si aici e bine, mai ales ca, asa cum ai zis si tu, nu am avut probleme cu sarcina.

Cristina, unde mergeti la mare? Distractie placuta sa aveti si timp cat mai frumos.
Si soramea merge la mare joi. Ei merg cu trenul din Timisoara ca sa nu mai trebuiasca sa schimbe la Bucuresti. Stau 10 zile. La Costinesti.

Dianapatrick, tu esti gravidutza din nou sau cand ai scris te-ai referit la perioada cand erai gravida cu Patrick? Sa mai intri pe la noi sa ne mai spui una alta, eu cel putin nu te stiu, poate restul fetelor da.

Eu la intalnire pot cam oricand, dar daca ziceti ca vineri, sambata si duminica nu, atunci ce ziceti de luni la 18:00 tot acolo unde am fost data trecuta, daca Gabi ne face placerea de a rezerva inca o data?

Magda, vezi ca se vorbeste iar de intalnire. POATE reusesti si tu sa vii de data asta .

Gabi, sper ca pana azi sunteti mai bine.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia, sunt mai bine. Eu m-am refacut mai greu ca nu am luat medicamnete, m-am tratat cu ceaiuri, propolis cu vit C, oscilococcinum si inca ceva pastile homeopate pt gat. Cipri a stat numai o zi acasa, de ieri s-a dus la birou. Azi am lenevit pe aici prin casa, am stat in pat si am citit. Azi ma duc sa il iau eu pe Tudor de la gradi, ca nu mai pot de dorul lui. aseara m-s sunat sa ma intrebe daca am mancat dovlecelul pane ce mi l-a trimis. Nu am mai putut de dragul lui cand l-am auzit.
In legatura cu intalnirea, va hotarati cand vreti, si daca vreti tot acolo ca sa fac rezervare.
Flavia, imi pare rau ca nu te-ai simtit bine ieri. Eu nici nu vreau sa aud de manacare. As manca numai fructe, iaurturi, dulciuri si cam atat.
Cristina, distractie placuta la mare! Si sa aveti vreme buna!
Nico, ce mai face Diana? Ieri m-am gandit la ea.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Fetelor, eu sunt de acord sa ne intalnim luni la 18 sau 18,30 acolo unde am fost data trecuta, pe terasa la hotel Aradul, mi se pare cel mai potrivit mai ales pentru piticii nostri.
Hai, ziceti si voi si daca puteti sa faca Gabi rezervare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

Fetelor, eu sunt de acord sa ne intalnim luni la 18 sau 18,30 acolo unde am fost data trecuta, pe terasa la hotel Aradul, mi se pare cel mai potrivit mai ales pentru piticii nostri.

si pentru mine e ok
N-am timp de scris, avem audit pe cap

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Claudelu

quote:
Originally posted by alina morostes

si pentru mine e ok
N-am timp de scris, avem audit pe cap

Clau, stiam ca pe tine pot conta!

Sa vedem ce zic si restul fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Buna fetele,
fain de voi ca va intalniti toate.Eu nu as putea oricum sa vin sa va cunosc ca lucrez luni.Poate altadata!!!
Eu sunt foarte fericita ca am scapat in sfarsit de pampers.Il mai punem noaptea si in caz ca avem de mers undeva unde nu prea are unde sa faca kk.In rest noi suntem bine.La fel va dorim si voua.
Cristina tu nu ai fost cumva profesoara de mate la ind.1 sau .....nu mai stiu unde???
Va pupam!!

Mergi la inceput