Mamici din Arad...??? (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

[ LA MULTI ANI ! pt cine e Maria !!!

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutica!
N-am nici o scuza ca n-am mai intrat, dar nu stiu, m-am plictisit de forum si nici n-am nimic nou de zis , dar daca cumva va hotarati sa ne vedem contati si pe noi
Va pupitez pe toate!

La multi ani tuturor Mariilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Mariilor. Avem printre noi?
Ieri nu am intrat deloc. De duminica sunt varza si eu si Cipri. Ne-a dat si noua Tudor viroza sau ce o fi. Daca el a facut o form foarte usaoora pe noi ne-a daramt. Ieri amandoi am stat in pat cu febra 38. De duminica m-am simiti rau , dar dumnicia noaptea am dormit descoperita sa nu cumva transpir... ca sa pot merge la Tudor in caz de nevoie. Ieri dimineata l-am dus pe Tudor la gradi. Nu a mai facut febra de vineri noaptea si a fost are bine dsipus, doar mucii l-au mai deranjat. Mie numai bine nu mi-a picat iesirea, mai ales ca am mers pe jos cu el, ca nu am putut dechide garajul(cheia de la garaj era la cheile lui Cipri si nu am mai vrut sa il deranjez ca dormea si era lac de sudoare). Am fost si la farmacie la Fortuna sa iau medicamente si pe la piata...asa ca am venit acasa, mi-am facut un ceai, m-am bagat in pat si atunci na inceput calvarul... Am transpirat intr-una, ma durea capul, dintii din cauza ca am resoirat numai pe gura toata noaptea, spatele inzona lombara si burta in zona ovarelor. De cate ori ma rdicam un pic aveam contractii. Mi-a fost frica sa il sun pe Furau, ca sigur m-ar fi chemat la spital, oricum nu eram in stare sa ies din casa. am luat in cele din urma no-spa. parca dupa a doua pastila a fost mai bine. Intrasem in panica pentru ca nu mi-am pregatit deloc bagajul de spital, nici pentru mine , nici pentru bb. Azi noapte am transpirat toata noaptea, iar inspre dimineata am simtit ca nu mai am febra. Acum sunt molesita, dar bine ca nu ma mai doare nimic.
Alinutza, bine ai revenit! Sa scri mai des. A crecut fabi si e tare draguta. Tu te-ai ingrasat putin? Sau mi se pare mie.
Nico, mi-a zis soacra-mea ca isi tencuiesc casa Cristina cu Florin. Ei stau pe prima strada, pe Turdei, exact in drept cu ei, si se vede casa lor de sus de la ei.
Clau, mai spune-ne ceva! Chiar nici o noutate?
Alina, spor la curatenie!
M-am lungit un pic cu mesajul...si parca as mai fi scris, dar ma opresc aici.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
La multi ani tuturor Mariilor!
Azi nu ma prea stresez cu curatenia ca e sarbatoare, acum fac mancare. Dimineata am fost la Billa si asa fain a fost ca nu era aproape nimeni, nu am mai fost niciodata dimineata.

Gabi, Doamne cum ati racit! E viroza intr-adevar, am auzit la multa lume si se asociaza cu viroza intestinala, aveti grija.
Bine ca Tudor nu a facut o forma mai urata.

Flavia, wow...cel mult 3 saptamani pana apare Bogdan! Iar m-au apucat emotiile! Acum mi se pare ca a trecut foarte repede timpul!
Pana la urma nasti cu dr. Popa? Eu zic ca e ok, nu cred ca ar avea rost sa mergi in Ungaria, mai ales ca ai avut o sarcina fara probleme.
Si eu am 72 de kg. Nu stiu ce e indicele Arbeill, am mai citit undeva, dar nu mai stiu.

Nico, am vazut ca a venit circul in Micalaca, am vazut si animalele azi cand am fost la Billa. Nu stii cumva cand va fi, in ce data?
Ai gasit ceva fain la Teba?

Clau, Raul ce mai face?

Ioana, nu ati aparut, parca ieri trebuia sa fii la dr. la Cluj?

Alina (36+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cred ca miine apare Ioana, daca am retinut eu bine.
Ne vedm saptaman asta?
Vad ca vorbiti de kg... eu am 63, am slabit un kg zilele astea. Peste burta am 98 cm.
Alina viroza intesnitala nu am facut, doar febra cu muci, durere de gat, cap, si toata carnea...pe mine m-a durut si spatele si burta infiorator. Imi venea sa gem de durere. Azi abia am inceput sa ma odihnesc, am dormit vreo 4 ore si as mai dormi inca, dar m-am trezit ca am visat ca nu l-a luat nimeni pe Tudor de la gradi si era 7 seara. asa ca am sunat-o pe soacra-mea. Mi-e dor de puiut , nu l-am vazut de ieri dimineata.

Gabi 35+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
LA MULTI ANI Mariilor!
Alinush, fetele merg la gradi dupa 1 sept. Am fost si noi la animale, circul am inteles ca incepe vineri...Noi am fost aseara la Billa si abia am gasit loc de parcare...
Gabi, aiveti grija de voi si sa va faceti bine...
Flavia, deja am emotii pt voi.
Nico, ce ai gasit la Teba?
Clau, ce mai face Raul?
Ioana?
Noi plecam la mare, probabil vineri...

Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Gabi esti mortala cu puiutul tau .Bine ca ti-a trecut durerea de burta ,il cred pe furau ca te-ar fi tinut asa macar 2-3 zile pe la spital .

Alina am vazut si eu circul si elefantii.Eram cu Ovi mergeam la Billa si i-am spus de ei si el ma- intrebat daca am vazut bine, erau elefanti vii , nu numai pe afis . Cred ca acum mergem si noi .Nu stiu cand va fi, probabil ca vor incepe sa tipe prin megafon zilele astea prin oras.

Flavia mai ai putin , cred ca nu mai ai rabdare !

Vineri e bine sa ne intalnim ? tot acolo nu v-ar placea , mai ales ca s-au simtit bine copiii ? la 18.00 ?

poze

Mergi la inceput

Nu am mai ajuns la Teba , am stat pe la politie dupa pasaport si in parcul reconcilierii, Mel s-a balacit cu piciorusele prin fantana si ce s-o mai duci de acolo

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, eu vineri nu pot nicicum ca am programata alta intalnire.
Poate luni sau marti saptamana viitore, ce ziceti?

Alina (36+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sara buna
Ce ziceti daca ne vedem sambata la 10.30?? Zic si eu ca pentru mine ar fi cel mai bine, asa n-as veni direct de la munci? daca puteti bine, daca nu atunci oricand

Mergi la inceput