Mamici din Arad...??? (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, cand faci rezervare ar fi fain sa fie tot acolo la prima masa ca sa-i putem supraveghea mai bine pe copii.

Cristina, distractie placuta sa aveti la mare si timp frumos!

Alina (36+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Am revenit si noi de prin calatorii....a fost ok, chiar bine pot zice, am ajuns si pe la Colibita dar n-am ramas acolo ci am plecat la Vatra Dornei unde am ramas pana duminica cand ne-am intors in Cluj. Luni am fost la control, bb e bine, dar nu f mare(cum a fost Alesio), zicea ca are aprox 2 kg....si asta la 35 de sapt....cred ca voi avea un matz de bb....
Oricum important e ca e sanatos si ca sarcina decurge bine.
Ieri noapte la 11 am ajuns in Arad si maine cred ca plecam la Felix....apoi la Craiva ca trebuie sa mergem la o nunta in week-end...si poate pe luni sau marti ne intoarcem iarasi in Arad....

Sper ca voi sunteti bine....inca n-am apucat sa citesc din urma!

Pupici!

Ioana(34+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Ioana, bine ati revenit! Poze?
Iar plecati?
Eu as vrea sa nu fie bb mare sa nu ma chinui prea tare la nastere, las' ca recupereaza ei repede dupa, sanatosi sa fie.

Mergi la inceput

Neata fetelor!

Alinush avem si poze in albumul de pe Yahoo!
Eu nu as vrea sa fie prea mic dar nici prea mare....sanatos sa fie....dar si cand ma gandesc ca Alesio a avut la nastere 3900 gr si bb asta e mai mic....mi-e nu stiu cum....
Oricum eu tot prin cezariana nasc....asa ca poate fi si mai mare ca nu conteaza....
Plecam ca e musai...si n-am nici un chef de nunta...mai ales ca e a unei persoane pe care n-o sufar....!
Luni ziceti de intalnire?Pai dc suntem in Arad venim si noi!

Pupici!

Ioana(35+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, bine ati revenit acasa. Distractie placuta in continuare!Tu vi la intalnire?
Fetelor, inca nu fac rezervare pana nu stiu macar aprox cate o sa fim!

Gabi36

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi merci! Nu stiu daca suntem sau nu in Arad luni....asa ca mai bine nu ne calculati si pe noi....daca venim totusi si ne-programati ne mai primiti?
Tu cum te mai simti?Ai scapat de infectie?Tudor cum e cu gradi?

Pupici!

Ioana(35+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana bine ati revenit !

pt noi e bine luni .

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna sa va fie inima,

N-am mai intrat pe aici din lipsa de vreme.
Noi suntem bine, sanatosi, Stefa are 10 kg, 81 cm la 9 luni. Inca papam titi.Balotam ziua la mancare de numa....moama ce papa bebeloiul asta. Nu pot manca nimic in fata lui ca gata....deschide gura. Misuna de-a busile prin toata casa si striga.
Tati a avut concediu 1 sapt asa ca ne-am dus la tara la casuta noastra la Silindia une e un aer curat de a dormit steff tun.

ce de gravidute aici!!!!
va admir pt. bebe 2
eu as vrea dar nu mai pot cu nervii, nu ma ajuta nimeni in afara de sotu' si tareeeee mi-e greeeeeeuuuu

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Salutare fetelor!
Eu m-am stresat tot cu curatenia si azi, o fac cu incetinitorul si asa simt ca mi se mai intareste burta uneori, mai am si probleme cu hemoroizii de azi, toate pe capul meu.

Hildegard, ce mari si grasunei sunteti la 9 luni!
Las' ca nici pe m ine nu ma ajuta nimeni, nu are cine sa ma ajute ca parintii sunt la 100 km departare si pe altcineva nu am aici, asa ca de cand s-a nascut Dragos ne-am descurcat cum am putut, acum va fi la fel. Si eu am zis ca nu mai vreau bb 2, dar uite ca m-am razgandit.

Ioana, nu ati mai plecat la Felix?
Distractie placuta la nunta!
Eu nu mai am curaj sa merg asa drum lung cu masina, nici la Bihor, ca mi frica sa nu nasc pe-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Alina, eu trebuie sa dau vreo 10 kg jos sa incep o noua sarcina ca altfel......
Tu cu cate kg ai inceput acuma?

poate, poate m-oi razgandi...ca sotul vrea.....oricand, mai ales daca va fi fata. Nu se stie...
la inceput ziceam ca vrem 2 copii fara comentarii. Ei acum..pauza. Rinichii mei s-au dus cu adormitul in brate pana la 8 luni, etc, etc...nervi, stres.......

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput