Mamici din Arad...??? (51)
Raspunsuri - Pagina 21
alinamoro spune:
Gabi, am emotii mai mari ca la prima nastere, atunci nu stiam ce ma asteapta, acum ma mai gandesc tot timpul si la Dragos ce face fara mine.
Am impresia ca si el simte ceva ca de cateva zile ne zice ca nu mai merge la gradinita ca nu-i place, intr-o zi chiar a plans dupa Calin(ceea ce el nu a facut niciodata). Nu-i place sa vada lucrurile lui bb, ieri i-am aratat o paturita roz cu Winnie si mi-a zis ca nu-l intereseaza (ma mira si pe mine ca pana acum coopera foarte bine cand ziceam ceva de bb).
Va veni o prietena sa stea cu mine pana nasc sa mai treaca timpul, ea are un baietel de varsta lui Dragos, nascut cu 1 ora mai tarziu, in salon am stat impreuna.
Ma gandesc ca poate si Tudor de aia e incapatanat, poate va aude vorbind sau vede ca mai pregatiti cate ceva pentru bb. Oare?
Azi am mai facut o tura de curatenie, dupa masa merg la manichiura, pedichiura, pensat...de epilat ma epilez eu cu crema.
Data trecuta (cred ca vi-am zis) eram la epilat cu ceara la ora 20 seara si la ora 22 il sunam pe Miclea ca aveam contractii, parca nu mai am curaj acum sa ma fac cu ceara.
As vrea sa las totul ok si acasa, dar sigur nu voi reusi, sigur voi uita ceva, trebuie sa-i las o gramada de instructiuni lui Calin (mai mult despre Dragos, mancare, imbracat).
Alina (38+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
gabitzica spune:
Alina, io zic sa incerci cu ceara, macar ai scapat de injectii si se declanseaza singur travaliul Dar totusi cred ca a fost o coincidenta atunci. Calin isi ia concediu? Bietul de el , cate o sa aibe pe cap. De ce nu o chemi pe mama ta , macar pana iesi din spital. Calin nu o sa fie cu tine cand nasti? Ma gandesc ca nu, doar nu o sa il tina pe acolo si pe Dragos.
Gabi 37+
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Gabi, Calin nu mai lucreaza de cateva luni la firma unde lucra, a ramas doar cu firma lui ca era foarte aglomerat si asa a putut sa se ocupe mai mult de ale lui, e mai lejer acum in ceea ce priveste programul, si-l face el singur.
Cu Dragos nu va avea prea mult de lucru, doar seara, il duce dimineata la gradinita si dupa masa il duce la tusi (cu care a sta Dragos cand era mic).
Va veni cu mine la spital, dar i-am zis ca nu are rost sa stea acolo tot timpul (el e mai stresat ca mine!), mai merge, mai vine...
O sa vina prietena mea ca ei ii da voie si in salon, dar la Calin...mai ales ca cine stie cate vor naste atunci care mai de care chinuite saracele...
alinamoro spune:
Clau, felicitari, ma bucur pentru voi!
Sa ne povestesti cum a fost.
Cate apartamente erau?
pufymic spune:
Clau felicitari! Sa-l stapaniti sanatosi!
Alinush poate simte si Dragos ceva... saracutul!
Gabi si Tudor are presimtiri?Copii destepti!
Pupici!
Ioana(37+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
Melania 14 spune:
Gabi si Alina, ma gandesc si eu ca simt copiii vostri ca se intampla ceva si de aceea reactioneaza asa.Pe Vladut a lui Diana nu cred sa-l fi afectat prea tare dar el e si mult mai mic decat Tudor si Dragos.Sigurat va ocupati voi de ei dar tot cred ca simt ca nu mai sunt in centrul atentiei si practic nu stiu ce-a asteapta , de fapt. Gabi eu zic sa-l lasi sa faca asa cum vrea el de la inceput, nu-i mai impune nimic .Daca ajunge mai tarziu la gradi e o problema ? acuma imi dau si eu cu parerea... cred ca eu asa as face .
Clau fain de voi, Ioana nu a depus si ea dosar ? parca stiam ca s-a interesat , nu ?
Deci prima e Alina , sa vedem cine urmeaza ?
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
Melania 14 spune:
Cristina bine ati revenit !!! vrem amanunte...
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
pufymic spune:
Cristina bine ati revenit!
Nico am depus si noi dosar in final dar nu am avut puncte prea multe....deci nici sanse prea mari....
Clau unde e afisata lista cu locuintele?Pe net este?
Pupici!
Ioana(37+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
flavia ramona spune:
In primul si primul rand Clau FELICITARI din toata inima. Cred ca abia asteptati sa-l vedeti. Chiar ma bucur enorm pt voi.
Ioana, sper sa reusiti si voi.
Alina, eu acum am venit de la epilat. M-a facut total, chiar si pe burtica, in cazul in care ar fi nevoie de cezariana. Am transpirat mai mult ca de obicei, da am rezistat eroic. Daca ma apuca durerile stiu de la ce, nu???
Gabi, mi-a povestit si soramea la tel ca Lisa nu vrea nicicum sa se dezbrace si imbrace in ultima vreme, mai ales acum la mare a tot facut fite si ea nu era asa. Cine stie, poate au si ei anumite perioade.
Claudia cum e acum Ana-Maria? E mai bine?
Nico, dragutz poceste Melania numele animalelor. Imi sunt asa dragi copii cand pocesc cuvintele.
Cristina, bine ati revenit. Asteptam poze si impresii de la voi.