Mamici din Arad...??? (51)
Raspunsuri - Pagina 22

gabitzica spune:
Clau, felicitari!!! Ma bucur foarte tare pentru voi! Chiar vroiam sa te intrb ieri, ca mi-am adus aminte ca e 28 si ziceai ca atunci se afiseaza. Super! Cand primiti apratamentul?
Ioana, voi nu sunteti pe lista?
Nico, pentru mine nu e asa mare problema daca intarzie Tudor, dar pentru Cipri este! Ca el il duce dimineata. Azi dimineata la 9 trebuia sa-i vina un client la birou si el era inca acasa
Flavia, stai linistita ca nu te apuca contractiile de la depilat. Nici pe mine nu m-au apucat
Eu joi sau vineri merg la control. Am vorbit cu dr.
Gabi 37+
www.stoc-studio.ro/tudor

pufymic spune:
Gabi nu prea cred ca suntem pe lista norocosilor ca nu am avut decat 44 de puncte(daca imi aduc bine aminte)....
Nu am vazut lista afisata la primarie ca nu am cum ajunge acolo....banuiesc ca e si pe net dar habar n-am unde sa caut...
O sa treaca Ovi maine pe acolo sa vada lista cu norocosii, cand vine din delegatie.
Pupici!
Ioana(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Claudelu spune:
Ioana, pot sa-ti spun sigur ca s-au luat apartamente doar cei care au avut pana la 52 de puncte! Imi pare rau
Lista a fost azi citita la Filarmonica de Stat de catre primar. Nu stiu unde e afisata acum, dar incearca maine pe www.primariaarad.ro ca precis va fi si aici!(deocamdata nu e afisata)

cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Clau, felicitari pt apartament! Trebuie sa dai de baut!
Unde e, in zona Billa? Cite camere aveti?
Mai gravidutelor vad ca sunteti harnicute!
Banui ca copilasii simt si ei ceva, de aceea se comporta mai ciudat.
Alinush, sper sa ne anunte Calin ...
La mare a fost bine, acu descarca Mihai pozele, nu sunt prea multe ca nu am luat decit camera video cu noi. Am fost la Eforie Sud (nu prea imi place in mod deosebit statiunea), dar noi am stat intr-o viluta tare fain cu conditii excelente. Ne-m tot plimbat, am fost pina la Vama Veche, am fost si la Mamaia, ne-am plimbat cu telegondola( a fost cam nasol , dar fetele nu au avut treaba). Vremea a fost tare faina ( a plouat doar intr-o noapte), plaja ca pe la noi cu scoici si alge...Fetele au fost tot in apa, cu vesta gonflabila nu au avut probleme ...
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

alinamoro spune:
Flavia, nu ai contractii(de la epilat)?
Clau, am primit pozele pe mail, mersi mult! Wow, cate sunt!
No, suna telefonul azi parca a fost centrala aici.
Alina (38+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Claudelu spune:
Cristiana, bine ai revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine
Nico, nu mi-ai raspuns...esti sau nu suparata pe mine?
Azi am fost la matern, la prietenele mele...ce shod a fost...una intr-un salon cealalta in salonul de vis-a-vis...nici n-am stiut la care sa ma impart Si mai sunt si nasa si fina
Ca-n filme, cred ca nici daca se vorbeau nu nasteau la o diferenta de 20 de ore
Gabi, nu stiu exact cand se vor repartiza apart, pentru ca abia in 15 sept se vor afisa listele finale...acum urmeaza contestatiile si apoi verificarile! Nu mai conteaza nimic, important e ca vom avea casutza noastra, desi nu pot spune ca sunt fericita intrutotul...mie nu mi s-a rupt inca cordonul ombilical Mi-e greu sa-i las pe ai mei singuri, mai ales ca am stat cu ei 27 de ani...offfff si mai e si Raul, pe care trebuie sa-l las cu ai mei si sa-l iau doar in week-end
Oricum sunt convinsa ca ne vom descurca si ca ma voi obisnui!
PS: am avut de modificat multe greseli si cred ca inca mai am

pufymic spune:
Clau ma bucur din suflet pentru voi! E mare lucru sa ai o casa a ta in ziua de azi....
Lasa ca va obisnuiti voi si singuri si o sa vedeti ce bine e....
Flavia nu mai dai semne de viata?Nasti cumva?
Merg si eu in pat....noapte buna!
Pupici!
Ioana(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

alinamoro spune:
Clau, nu-ti fa probleme ca va obisnuiti foarte repede, veti vedea ce fain e sa stati singuri.Mai nasol e cu Raul, dar las' ca acusi il duceti la gradinita si atunci il puteti lua la voi tot timpul.
Ioana,las' ca sigur se mai fac locuinte ANL si veti reusi si voi.
Cum e Alesio, nu mia e bolnavior?
Colegul lui Calin, de fapt suntem si prieteni, care s-au casatorit in iarna si-au luat credit de la banca pentru locuinta, 15.000 de euro pe 20 de ani(sper ca nu gresesc) si au mai avut ei ceva banuti de la nunta si si-au cumparat apartament cu 2 camere in Aradul Nou.
Gabi, daca mergi joi sau vineri la control inseamna ca veti programa si cezariana, vei sti sigur cand nasti si tu.
Fetelor, ce repede a trecut timpul, nu-mi vine sa cred!
Cristina, probabil va scrie si Calin, dar va trimit eu sms, am numerele de mobil a lui Clau, Gabi, Ioana, asa ca nu ramaneti neanuntate.
Alina (38+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Claudelu spune:
Alina, pai tocmai asta e...chiar daca incepe gradinita n-am cum sa-l iau cu noi pentru ca nu este nici o gradinita prin preajma si deci tot la ai mei va ramane No asta e, no fi nici primu nici ultimul care va creste cu bunicii

maggda spune:
Clauditzo felicitari!!!!!O sa vezi ca nu se compara sa stai cu parintii sau singuri .
Eu am intrat in a doua saptamana de noapte(aseara am fost libera),deja sunt ca zombi dar fac asa ca sa stau ziua cu Biutza.Ma tot omor cu lucrarea de diploma,e gata ,trebuie sa o dau la copertat si sa ma apuc de invatat ca in 20-21 sept. am examen,100 de intrebari ,dupa care plina de mandrie imi voi face ecuson cu "asistent medical diplomat" sa moara cateva din colegele mele
.Anul viitor il voi schimba si voi fi "asistent medical licentiat",adica asistenta pana la pensie!!!Asta daca nu mai apare ceva,dar nu cred,ca doar sunt 4 ani de facultate.
Alinush ce ore ai soro de stat la calculator?
Azi merg cu Biutza in oras dupa ghiozdan,adidasi si ce o sa mai gasim .
pupici la toate
Magda si
Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965