Mamici din Arad...??? (51)
Raspunsuri - Pagina 20
gabitzica spune:
Clau, felicitari prietenelor tale pentru bobolici!
Magda, dac nu naste Flavia pana joi, atunci prima va fi Alina. Eu sper sa nu nasc pana saptamana viitoare.
Ioana, tu nu ai mai scris nimic de 2 zile . Sper ca sunteti bine. Cum se simte Alesio?
Gabi 37+
www.stoc-studio.ro/tudor
Melania 14 spune:
Clau oi fi dat eu cu batu-n balta dar noroc ca nu m-am stropit sau cel putin asa cred...
Mai gravidutelor imi transmiteti si mie emotiile voastre ,offff ca e mai bine daca nu stii data cand nasti, nu ?
Claudia imi pare tare rau de Ana Maria, oare ce se intampla cu ea de chiar asa de des are probleme ? ce zic doctorii , e normal ?
Am fost si noi la circ, vineri seara si a fost super .A avut rabdare Mel sa stea pana la sfarsit si seara la culcare ce sa doarma ....Ea care o puneai in pat si statea singura pana adormea acum m-a chemat de 3 ori sa-mi povesteasca de "amale" : saiantu-elefantul , talutul-calutul , mamuta-maimuta , tiiu-tigru, leul si ce au mai fost pe acolo .
Am mai fost si la un botez la Parc, sambata si duminica pe la Real in Timisoara , la reduceri.
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
alinamoro spune:
Salutare!
Am fost pe la Billa sa mai facem unele cumparaturi. Am fost si pe la Sensiblu,mi-am cumparat Garmastan, ce s-a scumpit...e 290.000 acum. Trebuie sa-mi verific bagajul s avad ce mai am de pus.
Clau, felicitari prietenelor tale, ce fain ca au scapat!
Care a fost ieri programata sa-i declanseze Miclea nasterea (ca a fost de garda)? Nu stii cum a fost, dupa cate ore a nascut?
Hai intreaba-o mai multe detalii ca eu am emotii deja.
Mai bine asa cum a zis Nico sa nu stii.
Nico, au fost reduceri mari la Real?
Gabi, si eu am probleme cu hemoroizii, adica nu ma deranjeaza foarte tare, dar au iesit destul de mult si ma gandesc ce groaznic va fi dupa nastere. Eu ii am de la prima nastere, dar au fost foarte mici si nu m-au deranjat.
Magda, daca nu nasc fetele pana joi se pare ca eu voi fi prima, la 8 dimineata trebuie sa fiu la spital si imi induce nasterea. Brrrr, parca nu as vorbi de mine, inca nu realizez!
Alina (38+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Melania 14
Clau oi fi dat eu cu batu-n balta dar noroc ca nu m-am stropit sau cel putin asa cred...
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
Te-ai suparat pe mine?? hai ca eu am glumit!
Dacian
Alina33, sa-ti traiasca sotul 1000 de ani!
ALina, nasa prietenei mele a nacut cu Miclea dar prin cezariana! Asa ca prea multe detalii n-am pentru tine! O alta vecina a nascut joi tot cu Miclea si natural dar cu asta nu prea vorbesc, ca-s mai inchisi de felul lor! Hai ca mai e putin, ai sa vezi ca totul va fi super ok
Care aveti numarul de mobil al Ioanei sa o sun sa vad ce e cu ea?
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Alina33 LA MULTI ANI SOTULUI TAU!!!!
Noa vad ca nu a nascut niciuna....Alinush ce zici?Incepi tu???????
Noi suntem bine, eu tot cu bb la purtator...numai ca ni s-a stricat calculatorul(din cauza ca au tot luat astia de la electrica curentul) si abia maine ni-l rezolva frate-meu...
Flavia merci de PM!
Pupici!
Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
alinamoro spune:
Ioana, ne faci emotii!
Clau, mersi de lamuriri!
flavia ramona spune:
Nimic nou sub soare nici la mine.
Am fost la mami azi si dupa am facut mancare. Acum fac ceva chec, dupa o reteta gasita printre niste hartii de-ale mele si ma enerveaza ca in mijloc e inca moale iar in rest e facut. Am respectat reteta da cred ca cuptorul meu face figuri .
Maine la 12:30 ma duc la epilat ca sa fiu fresh daca cumva ma apuca nasterea.
Alina iti tinem pumnii sa fie bine. Abia astept vesti de la tine.
LA MULTI ANI DACIAN! Alina, sa fiti fericiti in continuare.
Mi-e o leneeeeeeeee ca daca ar durea nu stiu ce m-as face.
39+
cristinacsa spune:
Buan fetelor,
Am ajuns si noi de la mare. A fost foarte bine si vremea neasteptat de buna. Fetele au fost incintate,.drumul cam obositor...
Vad ca voi tot cu bebe la purtator. Am citit pe diagonala ce ati scris, dar am inteles ca Alinush incepe.
La multi ani, Dacian!
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
alinamoro spune:
Cristina, bine ati revenit!
Asteptam poze!
Acuma seara am aflat ca o prietena din Germania (prietena comuna cu Clau) a nascut aseara un baietel. S-a internat la ora 21 si la 23,36 a nascut. Era la prima nastere. Doamne, nu-mi vine sa cred ce repede si usor, fara epidurala, fara nimic.
gabitzica spune:
Simt ca inebunesc! Cipri la fel! Azi abia la 9 am reusit sa il scoatem pe Tudor din casa. Nu a vrut nicicum sa se imbrace. Nici cu bataia nu rezolvam nimic. I-am pregatit un trening nou de fash pe care nu a vrut sa il ia in ruptul capului. Bluza de trening cred ca i-a dat-o jos in fata bolocului, cand a vazut ca ploua. sapca nu a vrut sa o ia defel E de o incapatanare fara margini. Nu stiu ce metode sa mai adoptam cu el.
Cristina, chiar ma gandeam ieri la voi, ca probabil ati venit de la mare.
Alina, ai emotii? Si io am pentru tine!
Flavia, nu te agita ca nu vrea Bogdan sa iasa inca... acolo e cel mai bine.
www.stoc-studio.ro/tudor