Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am gasit lista aia de medicamente, dar am cautat si Materna n-am gasit pe nicio lista, am cautat pe fuga, dar n-am gasit. Oare daca intreb la farmacie, imi vor spune daca se da si gratuit sau compensat?

Parca mi-e si jena sa ma tot duc sa-i cer reteta. In schimb mi-a dat trimitere ptr analize: calcemie, ex urina, urocultura si inca vreo 2 pe care nu le descifrez.

Mi-a luat tensiunea, era buna :11 cu 7, dar de cate ori merg la ginecolog, acolo am tensiune 15 cu ceva, de emotii cred, jena si mai stiu eu ce. Voua vi se intampla la fel?

Roxana24+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

exact la fel roxana...de cate ori merg la medic am tensiunea mai mare.....si e datorita emotiilor....nu iti face griji

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

Alexandra, numai noi mai suntem p-aici? Stai linistita, mie nu-mi faci pofta de porumb fiert, ca mi-am facut plinul. Am mancat vara asta la porumb fiert cat n-am mancat in toata viata mea

Mergi la inceput

Ma duc sa citesc putin ca am vazut un subiect ceva despre cezariana contra nastere normala, fug sa arunc un ochi si revin.

Mergi la inceput

Lamuriti-ma si pe mine, care-i treaba cu evaluarea unui subiect, eu am votat ptr subiectul nostru, uneori mi-a dat voie, alteori nu. Voi ati priceput ce-i cu evaluarea asta? Foloseste la ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara burticoase frumoase....va dati seama ca nu am rezistat sa stau departe de voi si am venit iar la mama sa profit de calculator pana e gata al meu..trebuie reinstalat windows-ul///deh..asta e cand depinzi de altii....
alex felicitari pentru baietzel
ce face dragutza lizi??? o munceste mami tot asa??ce a zis matusica?
aelita, miro, roxana.c

in rest eu sunt in concediu toata saptamana..si e cam rau fara internet, dar asta e.....suntem bine si asta e cel mai important..desi azi david a fost cam puturos..inca nu intru in panica...ii mai dau o sansa pe la 12 noaptea..ca si atunci are el program de dans..ii cam stiu programul.
dandusa

si pup la toate burticutzele....am cumparat servetzele umede nivea pentru bebe...zilele astea mergem sa ne mai uitam dupa una alta...despre produsele de bebe, sora mea foloseste marca klorane..pupicei..ne mai scriem cand am ocazia..pa

dolores 23+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Am intrat imediat ce-am vazut mesaj postat de tine, Dolores. Esti cam scumpa la ...scris, stiu motivul, dar ne lipsesti.
Nu te agita cu David, lasa-l ca misca el, am vazut ca daca stau pe spate in pat imediat se agita, cred ca nu-i place, stiu ca nu-i bine sa dormim pe spate, dar cand este o zi cand e mai puturos, asa il incerc sa vad ce face. Ia incearca si tu, sa vezi!
Multi , sa vii mai des, da-le bataie celor cu calculatorul sa il faca mai repede, pune pe ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dolores........ multi...ai vazut ca ti-am dus dorul??????......si eu care credeam ca intrii sa ne spui ca ti-ai facut calculatorul....
Fetelor eu ma duc la ....sotiorul meu mi-a pregatit apa sa fac baita.....va las........noapte buna!
Ne vedem maine........

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Salutare, gravidute!
Am intrat sa va spun ca ne-am intors din concediu, a fost bine, bine, bine...! Dar prea scurt!
Ne-am intors de doua zile, dar am avut monitorul stricat si de abia azi am reusit sa cumparam altul, apoi am constatat ca nu mai functioneaza cazanul pentru apa calda, asa ca trebuie inlocuit, iar azi dimineata mi-am scos si o masea de minte care ma cam durea. Acum am ceva dureri, iar ca sa-mi treaca o sa trec la citit cate ceva din urma, sa aflu ce ati mai facut si voi in ultimele zile. Va pup si mai apar cand o sa fiu mai in forma.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Bine-ai revenit, Donia. Ai pus poze?

Mergi la inceput