Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
Donia spune:
Sal'tare burticute, am facut si eu ochi... Vorba vine, ca m-am trezit la 7 ca fetita mea vomita, adica striga dupa mine sa-i duc ligheanul si a reusit sa ma astepte, draguta. Acum e bine si zburda prin casa de cu dimineata, dupa cateva icneli s-a linistit si e iar veselica. S-a imbracat cu cea mai eleganta rochita, si-a pus ceva bijuterii pe ea, o coronita, si se duce la bal cu Prince Charming... asta care mai e? Ca le-am pierdut socoteala, suntem invadati de printi din toate povestile...Charming parca e din Cenusareasa? Ei, daca nu ii stiti acum o sa-i stiti peste vreo 3 ani si voi, mai ales mamele de fetite. Ii cam stiu si eu, dar cu Charming se pare ca am ceva probleme.
Cleomoni eu mereu mi-am spus ca vreau sa am doi copii, dar cel de-al doilea a venit mai tarziu din cauza emigrarii. Insa nu e prea tarziu nici acum, iar cand o vad pe Roxana cat de fericita e ca va avea un frate... imi creste sufletul ca o gogosica!
Dolores, deci pana la urma chiar a fost luna plina? Eu ma uitam aseara pe geam si am vazut cerul destul de luminos, m-am gandit la luna plina din nou. Ah, te inteleg cu vecina balerina, avea si cumnata mea o vecina exact la fel si sa te tii chefuri...! Uneori meregam in vizita la cumnata si abia ne puteam intelege din cauza muzicii care venea de la etaj... ce nesimtiti sunt unii! Telefonul la politie e solutia. In Romania eu sau sotul mergeam direct la vecinii galagiosi si faceam scandal, dar aici in Canada doar cu politia am rezolvat cand am avut niste vecini care ne deranjau. Bine ca am scapat de ei!
aelita, am ras de imaginea cu gandacul de Colorado...! Oricum, esti o gandacica foarte speciala, mama gandac in devenire!
Mirona, chiar ai de gand sa dispari vreo saptamana? Ei, daca trebuie, trebuie, dar sa ne spui cand pleci, cand te intorci, tot, tot, tot, sa nu ne lasi intreband de tine pe toate subforumurile.
Veronici, cum e cu finuta? A venit? Numai bine ii doresc, o viata frumoasa si binecuvantata!
Vad ca numarul bebelusilor mari creste, bravo Mihaita de atudor... mai fetelor, dar avansate mai sunteti, eu parca ma misc in pas de melc, iar voi cresteti ca Fat Frumos din poveste!
alexandra, vin si eu sa sustin masa de infasat... sau ceva, o mobila care sa iti vina la nivelul taliei (aproximativ) si pe care sa infesi bebele. La primul copil am invatat cat de important e sa iti protejezi spatele, ne asteapta o perioada de ridicat si de stresat coloana si muschii din zona, incercati sa va protejati ca problemele cu spatele nu intotdeauna se rezolva usor si riscati sa ramaneti suferinde toata viata.
marcelac, nu fii ingrijorata daca nu iese nimic din sani, la prima sarcina nu am avut nici un pic de colostru in timpul sarcinii, iar lapte am avut din belsug dupa nastere.
adinazot, felicitari pentru fetita! Alessia, nu? Frumos.
Ce fericite sunteti cele care deja stiti numele pe care o sa-l puneti copiilor! Roxanica mea si-a facut ea o lista cu nume, pe locul 1 e George iar pe locul 2 e Alunelu' (din cantecul cu acelasi nume! ) Si varianta englezeasca la Alunelu' ar fi Allen... s-a gandit la toate sora mai mare! Cu chiu cu vai a acceptat pe lista si Gabriel, la sugestia mea... dar nu stiu, cred ca in final va fi George ca nu stiu cum o sa scap de ea! Desi acum ii spune Fundulet Dragut, dar cu asta chiar nu pot fi de acord!
Kokorina, in engleza la bicarbonat i se spune "baking soda" si nu cred ca pe aici se gaseste la farmacii, insa eu, in disperare de cauza, as folosi pentru spalaturi externe si din cel alimentar. Poate te ajuta "baking soda" sa gasesti echivalentul nemtesc.
Fetelor, aici e asa o atmosfera minunata! Copila se joaca frumos in camera alaturata, afara e soare, am geamul deschis si simt cum adie vantul bland si se aude incetisor o muzica superba, gen gospel, cred ca din parc vine.
Excelent ma simt, ceea ce va urez din toata inima si voua! Va pup!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monis spune:
adina felicitari pt fetita, sa-ti creasca mare si frumoasa si sa-ti aduca numai bucurii
moni 22+
dolores spune:
dia1609, am vazut in albumul tau de poze o carte, enciclopedia pt parinti...cat costa si de unde ai luat-o? merci
dolores 23+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
danita spune:
lavinia, vrem vrem muzici ......
pune in emailul comun de pe gmail si descarcam de acolo !
thx
D
BeBelusca
Cleomoni spune:
Dandusa tu vrei sa te duielezi cu Lizi...bine, vezi ca Lizi e puternica...vezi cum e sunt baieti mai multi dar fetitele tot fac scandal de mici.. lasa lasa ca noi castigam ca am fost primele asa ca stati la coada...
Dolores pai cu cine crezi ca o sa semene micutul , cu mami lui frumoasa sunt sigura si eu vreau ca fetita mea sa semene cu mine si din cate am vazut are trasaturile mele
Cleo 25+ saptamani
dolores spune:
Donia, eu trebuie sa invatz prinztesele.....chiar a fost luna plina...si ma si gandeam la somnul meu ca va fi putin agitat, la care s-a mai adaugat si vecina si pozitia incomoda de somn..etc...la vecina cu pricina nu ma pot duce..e la scara de alaturi..scarile fiind lipite una de alta...dar trebuie sa aflu un nr de tel unde sa pot face o plangere la politie..am zis hai odata, de 2, de 9 dar vad ca nu se mai potoleste..si sincer nici nu stiu ce ar calma-o pe ea...dar sa nu intram in amanunte...m-a distrat tare rau faza cu numele copilului date de fetitza ta....
dolores 23+
David Cristian
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
Cleomoni spune:
Va las, ma duc acasica ca azi am fost ca o albinuta de harnicuta si vreau sa pap si sa fac un dusulet. pupici si cine stie poate devin prietene ale noastre fetite Dandusa, ce zici?
Sa aveti o noapte linistita si aveti grija cu miscarile bruste
Cleo 25+ saptamani
dolores spune:
cleo, dragutza mea...hihi..ce bine s-o simti david cu atatea fetitze doritoare..haahahaha...acum ce sa mai zic..abia astept sa vad de fatzuca are david....fetitzele cica...seamana cu tatzii..dar nu e o regula cum nici baietii cu mamele..asa ca.....ce-o vrea doamne doamne..te pup, ai grija de fetitza...si noapte buna ca mi-e somn azi ceva mai devreme...
dandusa pup si la crinutza
dolores 23+
David Cristian
poze