Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

CLEOMONI,mersi,sper sa fim cu toate bine si bb =lusii la fel

Adina 26+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

adina, felicitari pt. fetita.

atudor, nici pe mine nu ma masoara dr. de familie si nici ginecologul. dr. ginecolog imi face doar ecografii si-mi da interpretarea pe o hartie.
acea hartie o copiez si o duc la dr. de familie ca sa o puna la dosar. cand merg la dr. de familie imi iau si reteta compensata.
la ecografii se vede f. bine daca ceva nu e in regula. asa ca stai linistita.

21 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

vine toamna, bine-mi pare, in burtik am o floare de baiat...
ce ploua..ce tuna, ce fulgera..eu mananc seminte si pana acum am citit cap 29..sa nu ratez ceva .pupici

dolores 23+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ASIZA,cine ti-a recomandat LIOTON gel?Nenea dr sau o prietena?Eu am fost sa intreb la farmacie despre acest gel...si farmacista mi-a zis ca nu mi-l recomanda fara sa-mi intreb ginecologul.Deci ,ai grija...si intreaba inainte
AELITA,....daca ai vedea ce face fimea prin burtica...,este foarte activa cu toate ca aseara ..iar i-a dat mami sa bea bere....,doar juma' de pahar ca sa nu mai imbat copilul...!!!
CHINICO, si eu fac la fel ca tine.Ajung acasa...,maninc de fiecare data ...deschid calculatorul si pina se pregateste el...eu imi pun ceva de mincare la indemina,nu-mi lipseste inghetata niciodata!!!Cu placere!
VERONICI,care este dr tau din C-ta si ce stii despre spitalul nostru drag?Cum arata rezervele,m-ar interesa pe mine ,ai idee daca stai in rezerva iti da bb cu tine?LA MULTI ANI,pentru sotul tau scump si drag,sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult!!!
ATUDOR,felicitari pentru grasunel,deabia astept sa merg pe 22 la nenea dr si sa vedem si noi cit cintareste Crinuta.
ROXANA,eu am luat Materna acum doua zile compensata 100%ELEVIT este acelasi lucru?
DBUNNY si ADINA ,bafta la doctor,sa veniti cu vesti bune
MARCELA,eu am vazut ceva colostru prin luna 5-a si de atunci de cite ori imi aduc aminte ...string ca sa-mi desfund canalele.Operatiunea asta...,nu este musai's-o faci asa devreme...dar eu o fac ca sa fiu sigura ca se desfunda bine...si masez sinii foarte bine cu prosopul sau chiar cu buretele (cu partea mai aspra),in felul asta imi obisnuiesc zona cu ce va urma...,apoi hidratez bine cu crema si gata ...!!!Eu nu am nici un disconfort in ceea ce priveste sinii,nu ma dor si nu-i simt foarte grei...poate pentru ca ma tot joc cu ei...,nu stiu!
DORSILIA,esti norocoasa daca mergi la baie la 30-40 min ...,eu fac carare si de fiecare data cind mai ies cu sotul la plimbare...nu trec 20 min fara sa caut o toaleta.La mine este senzatia de mers la baie ,pentru ca loveste bebe mai tare sau cind merg pe jos mai simt asta ,dar in general beau multe lichide si nu cred ca este o idee buna sa renunti la asta..,mai gindeste-te!!!Tu mai muncesti?
DOLORES,s-ar putea sa concureze si Crinuta ....,nu de alta dar imi place numele David si daca are si ochii lui mami...,lupta va fi crincena!!!
ADINA,felicitari pentru printesa,sa fie sanatoasa si ai grija de tine!!!Foarte frumos numele ales!
ASIZA,eu nu m-am masurat si nici nu prea pot pentru ca nu am cu ce sa ma masor!
Azi am intrat prin magazine sa testam piata patuturilor si chiar vroiam sa va intreb daca ati achizitionat vreuna patut deja?Care este mai bun ,cel din lemn sau cel care se stringe?Voi ce parere aveti?Azi am vazut unul superb ,era alb si arata nemaipomenit cu o lenjerie galbena cu floricele verzi!!
Fug sa intind niste rufe si revin

dandusa 28 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

M MONIQUE,DANDUSA,multumesc din sufletel!!!

Adina 26+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

dandusa "prietena care i l-a recomandat" eu sunt..eu ma dau cu asa ceva la sfatul medicului ginecolog
si eu imi doresc tare mult sa semene cu mine david..dar...o sa fiu innebunita oricum dupa el..pupici

poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna seara la burtici,

Am revenit din Antalya,din pacate cu un ghinion fantastic la fotografii.. asa ca nu am ce sa va prezint ca din tot ce am facut am ramas cu 2 aparate de unica folosinta luate de pe acolo care sunt in curs de developare.
Cele 7 zile au fost super, relaxare totala.. singurul stres era sa aleg intre piscina si mare sau intre cele 30 de feluri de mancare.
De cand am venit bebe cred ca vrea inapoi,e nemultumit ca numai in suturi ma tine.Chiar ma gandeam daca o fi ok asa.Ce face el acolo de imi sare burta asa?Oare il deranjeaza ceva?
La mine au inceput arsurile la stomac.Ma termina.. orice as manca,parca am mii de ace pe esofag.
Am citit in mare ce ati scris si am vazut ca-virgula- cateva dintre voi se plang de dureri sub coaste.Eu zic ca bebe creste si stomacul si ficatul nu mai au loc.Eu patesc asa cand mananc pepene sau stau prea mult pe scaun si trebuie sa imi indrept spatele sau daca dorm pe partea dreapta..si ma trezesc cu durere de ficat si atunci ma intorc pe stanga si ma lasa.

Mirona,care e parola de pe gmail?Ca nu ma lasa sa intru.
Eu am un cd cu muzica speciala pt pregnancy.. daca vreti sa imi spuneti.Il ascult chiar acum.

Laura13,La multi ani cu intarziere,dar sa traiesti sanatoasa si bebicul la fel sa fie sanatos ,frumos si destept.

Vad ca fetele din Iasi s-au cam retras,si nu am mai vazut-o de multtimp pe MIO75. O fi bine?

O seara frumoasa si relaxanta tuturor!
Va pup!
Lavinia 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dandusica, eu nici nu misc fara sa-mi intreb ginecologul......Intai mi-a recomandat medicul de familie acel Lioton, insa imediat ce-am ajuns acasa, am intrat pe net sa caut informatii despre medicament, pentru ca eu nu fac deloc ce-mi zice medicul de familie...si le-am intrebat pe fete ce parere au si daca vreuan foloseste...si a aparut Dolores, care mi l-a recomandat si ea si stiam ca nu vrea sa ma imbolnaveasca si ca sigur si-a intrebat medicul inainte......o sa-l cumpar deci si eu, insa totusi saptamana viitoare cand merg la gine, imi voi intreba si medicul care-mi supravegheaza sarcina... pentru griji

Oana 20+

Mergi la inceput

asiza, vreau sa-ti zic ca doar i-am zis medicului de picioarele mele umflate si de dureri si mi-a zis sa ma dau cu lioton...dar totusi intreba-ti si tu medicul.te pup

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Lavinia, bine ai revenit!

Dolores, ...

Oana 20+

Mergi la inceput