Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Donia, chiar aseara s-a intors un client al nostru din Canada si imi povestea ca in multe tari a fost dar foarte impresionat a ramas de Canada, unde zicea el ca nu e trafic asa mare, ca lumea e calma, ca e multa verdeata, si locuri frumoase asa ca eu visam si am ramas cu visul.Si unchiul meu locuieste in Canada dar nu am fost niciodata acolo.Te pupic si multumim pt gandurile frumoase!

Acum chiar plec acasa, pupici la toate burticile

Cleo 25+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LAVINIA,bine ai revenit acasa !!!Sa-ti intrebi medicul daca iti recomanda ceva pentru arsuri.Eu aveam aceiasi problema si cind am fost la medicul de fam mi-a dat Dicarbocalm.Mai bine sa intrebi !
DOLORES ,ASIZA
eu nu am asa probleme mari cu picioarele ,dar am intrebat la farmacie ...pentru ca imi spusese cineva ....si asta mi-a zis farmacista.Daca aveam ceva probleme si era nevoie sa fac ceva...,intrebam si eu medicul meu,dar deocamdata nu m-am umflat.Aveti grija de voi,pupici si de la mine
DONIA,ce frumos vorbesti...,ce decor...,imi si imaginam din ce spuneai cum adie vintul...,bla,bla.Ai o fetita dragalasa foc!!!
CLEOMONI,,nu ne este frica ...dragostea sa invinga.Ce zici te-am speriat?Facem cu rindul...,daca vrei!
Tare mi-e ca i-a crescut ceva intre picioare....,nu stiu de ce...,pe 22 mergem la eco si vom vedea daca mai este titita sau ...si atunci sa te tii...,o sa mai vrei sa fii prietena mea?!?

Cred ca fug sa mai verific si eu mailul comun ca eu sint in urma cu tot ce trimiteti voi pe acolo si sa vedem ce-i nou.Va pup pe toate si va urez o noapte linistita si sa aveti parte de un somn adinc.

dandusa 28 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare,
hop si eu la spartul targului - am intrat sa va spun noapte buna - si DA cam o saptamana vom lipsi de acasa - implicit si de pe net.
Raman de paza la noile capitole Dolores, Marcelina ... si cine se mai incumeta. Aveti grija una de alta si sa va gasesc cu bine pe toate.

Am colindat azi dupa ultimele cumparaturi pentru pe drum - am optat la a le face cadou celor trei, mama, tata si fiica - tricouri cu I love Timisoara. Isi doreau pentru cea mica ... nu am gasit pe cand au fost ei aici ... dar acum am dat comanda si maine e gata. Am mai cumparat si niste răchie ca in banat si ma mai gandesc la ceva pentru micutza.
Sambata dis de morning plecam - ma inarmez cu 5 perne si eu voi calatori la clasa a doua in golan. L-am rugat pe tati sa ne promita ca va fi cu ochii in opt ... nu in 4 si speram sa fie totul in ordine.

Adina felicitari pentru . "Are mama o fetitza cat un ghemotoc..." Bravos. Fug s-o pun pe lista si pe ea.
Lavinia - trimis PM - si DA vrem muzica pe mailul comun.
Roxana - trimit Pm cu nr. de tel. In Ploiesti vom fi pa langa Sediul central al Credit Coop - sau asa ceva imi mai aduc eu aminte - dar iti dau amanunte pe sms cand ajungem si vedem ce planuri se fac. Sper sa ajungem sa ne vedem - macar si o juma de ora cu cupiii in parc.

in legatura cu masa de infasat.
initial am optat pentru o comoda - am renuntat din motive de spatiu prea mic pentru depozitarea hainutelor printesei - acum facem un dulap maricel.
Apoi am vrut o masa de infasat cu tot cu cadita de baie - am renuntat din motive de cada - in 3-4 luni nu mai e buna cada - creste cupilul.
Apoi ne-am luat o masa de infasat ce se pune pe rama patului ... de asta am scapat ... dar mai ramne cadita ... pentru care nu am gasit inca nici un suport care sa nu mi se para instabil. Tot pe scaune cred ca voi executa baitza ... vai de spatele meu.

Lia - bine venite remarcile tale vis-a-vis de nastere.

APROPOS luati-o ca pe o tema pentru ziua de maine:
marea mea dilema este ce si cum decurg lucrurile la spital. Unde ma prezint acolo? Poate ca dr. mea nu ajunge pana intru eu in spital .. unde ma duc, cine ma ia in primire ... portaru? Poate sta sotul cu mine? Se face internarea ... camera de travaliu, salon, etc ... plizzz fetele cu nasteri la activ povestiti putin faza de dinaintea nasterii.

sunt franta - fug in pat si va mai scriu si maine putintel.

Miro27+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MIRO

Adina 26+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dolores, mai ales Alunelu' e super, nu? Of, of, of, sa vad ce mai urmeaza ca mai am inca vreo 4 luni si ceva... si idei are garla!

Cleomoni, si mie imi place Canada. La inceput mi s-a parut totul imens... magazine, mall-uri, sosele... totul e construit la alta scara, de aici probabil si senzatia ca nu e prea aglomerat. Si oamenii sunt cu adevarat foarte calmi, zambitori, politicosi, iti tin usa sa intri si sa iesi din magazin, sunt dornici sa schimbe vreo doua cuvinte cu tine... cel putin in oraselul meu, poate asta e o caracteristica a comunitatilor mici, cam cum e lumea de la tara pe la noi.
Of, o sa-mi lipseasca oraselul asta... dar daca-i musai sa ne mutam, cu placere... ce sa mai zic, ca ma mai si apuca plansul...

dandusa, eu chiar ma gandeam ca ziua de astazi, cu adierea vantului, fosnetul frunzelor si muzica in surdina imi aminteste de mare, de o perioada foarte fericita din tineretile mele cand mergeam la Costinesti vara de vara si parca era exact ca azi. Asa ca sigur ai si tu parte de o asemenea atmosfera pe acolo...

Mirona, inainte sa pleci, iti mai aduci aminte restul cantecului cu "are mama o fetita cat un ghemotoc"? Imi mai aduc aminte melodia... oare o canta vreo cantareata de muzica usoara? Neaparat trebuie sa aflu mai multe, ma apuc sa caut putin pe net.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Miro, ti-am trimis PM.

In legatura cu momentul internarii, hai sa-ti povestesc: intotdeauna, in cazul meu, vorbisem cu ginecoloaga si ma astepta, deci m-am dus la internari cu bagajul de rigoare si am chemat-o pe doctorita. Mi-a facut fisa de internare-trebuie sa ai buletinul la tine- si m-a dat pe mana unei asistente.Intai m-am dus la garderoba, unde mi-a dat o camasa de-a spitalului- cica nu am voie cu camasa mea ca nu-i dezinfectata-si halat. Dupa aia m-a controlat sa vada daca-s .....tunsa, (eram, ca ma "barbierise" sotul), mai mi-a dat cu o lama ea putin pe burta- tine cont ca urma cezariana- nu aveam par, dar probabil ptr mai multa siguranta. Apoi am plecat in sala de travaliu. Acolo vezi in diverse stadii de dilatare, una mai si tipa din cand in cand....ma rog, am vazut cum o dilata pe una cu mana, o moasa, ptr ca spunea ca are colul rigid, mi se facuse parul maciuca in cap, e putin aiurea ca pe mine nu ma durea nimic, dar cred ca ma ingalbenisem la fata. Vine doctorita mea, ii dau plicul....dupa care ma ia alta asistenta, ma da cu betadina cred pe burtoi, si nu numai pe burta.... Apare anestezista, ma intreaba de boli in copilarie, alergie la medicamente,ma cantareste, primeste si ea plicul, pleaca, mai stau putin si apare o alta asistenta, intreaba de mine, ma ia in reanimare, las bagajul si intru in sala de operatii. Acolo cand intri apar din senin mai multe asistente, una cauta vena, alta te leaga de pat, una pune sonda, cred ca vin asa deodata ca sa nu ai timp sa spui ca vrei acasa.... Simti ca te ia somnul instantaneu si ti se rupe filmul.... Cand iti revii, ai impresia ca de-abia te-a adormit.
Cam asta este, asa este in maternitatea din Ploiesti, in alte parti o fi altfel, nu stiu, sa spuna fetele. In cazul nasterii normale ramai in sala de travaliu si ...cam atat. Eu am nascut prima data normal, dar si atunci m-a asteptat doctorita(alta) si mi-a provocat nasterea.
Anestezia la mine a fost generala, nu m-a intrebat nimeni de care vreau, d-aia acum o rog pe Ingerasa sa-mi spuna si mie cum este cu peridurala, daca simte ceva dureri sau altceva.
Ingeras, sa ne spui maine in detaliu cum a fost!

Adina ,felicitari ptr fetita.

Lavinia, bine-ai revenit!

Vroiam sa mai raspund la o intrebare pusa de cineva, nu mai stiu de cine si nu mai stiu nici intrebarea. O las pe maine.

Ps: In legatura cu masuratul burtoiului, mi-e frica, nu vreau sa ma enervez, si pe cantar ma urc cu teama si daca ati sti cat urasc cantarul ala....

Roxana24+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Hi, hi, am gasit. Mamici de fetite, apucati-va de cantat!

Refren: Are mama o fetita,
Cat un ghemotoc!
Are mama o fetita,
Frumusica foc!
Vesela si harnicuta,
Unde s-ar afla,
Parca e o furnicuta!
Asa este ea!

Si la scoala si acasa
E mereu in zor!
Fata mamii e voioasa
Si de ajutor!

Refren: ...

De abia astept sa se trezeasca a mea si sa-i cant!

Mergi la inceput

Mirona, mi-am amintit ca intrebai de internare. Eu m-am dus sa ma internez pentru ca Roxanica nu avea nici un chef sa iasa, asa ca doctorita mea m-a chemat sa ma monitorizeze vreo doua zile, apoi sa-mi induca nasterea daca tot nu nasteam de bunavoie.
Asa ca m-am prezentat la biroul de internari cu actele necesare, apoi am plecat cu bagajul catre camera asistentelor de unde m-au trimis in salonul meu. Dupa ce au trecut cele doua zile am fost trimisa intr-o sambata de cu dimineata la barbierit si clisma si apoi am plecat cu tot cu bagaj in sala de nasteri. Acolo mi-au pus o perfuzie, doctorita mi-a rupt membranele si dupa travaliu, si dupa dilatare completa m-au trecut la cezariana pentru ca Roxana era prea mare si nu se angaja.
Roxana, mie mi-au facut rahianestezie si totul a mers perfect, fara nici o complicatie, dureri de cap sau alte povesti. Dupa nastere m-au dus la reanimare, cineva mi-a adus bagajul, iar dupa doua-trei zile am plecat in alt salon unde am stat pana ce am fost externata.
Mirona, cred ca oricum si oricand ai naste trebuie sa mergi intai la biroul de internari si apoi te vor indruma ei unde mergi mai departe. La internare trebuie sa spui ca vei naste cu medicul X si daca nu l-ai sunat stiu ca il suna asistentele, de multe ori dupa ce ti se face o evaluare, sa vada cat esti de dilatata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata!

De la ora 4.00 sunt treaza si ascult ploaia cum imi bate in pervaz si pe bb cum imi bate in burtica...acum mi-am luat micul dejun, am mancat si o felie de pepene verde si probabil, cam intr-o ora, o sa vad triplu de somn...Ma dispera pur si simplu insomniile astea...

Miro, drum bun sa aveti si sa va intoarceti relaxati! Referitor la tema zile, o voi intreba pe surioara mea cum s-a proceddat cu internarea cand a nascut si revin cu detalii...
Roxana, si eu urasc din tot sufletul cantarul...de aceea am decis sa nici nu-mi cumpar...
Donia, si finuta mea tocmai a plecat in Canada de o saptamana si-mi scria pe messenger ca asa tara frumoasa si salbatica n-a mai vazut (si ea a colindat cam toata lumea asta mare!) Cand vreti sa va mutati?

V-am pupacit...

Oana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatzaaaaaaa burticoase somnoroase....m-am trezit odata cu sotzul meu, la 5.30, iar dupa ce a plecat tzop la calculator sa vad ce au mai scris fetele, ca deh daca o saptamana m dus lipsa acum na...dependentza asta....si intre timp am bagat la ghiozdan niste cereale cu laptic....va pup...ca mai trag un pui de somn.....bebe s-a trezit si el odata cu noi....aa vreau sa va spun ca nu prea ii convine, asa cred eu, cand stau pe o parte, indiferent care parte..incepe sa loveasca..pe spate mi-e foarte greu sa stau ca abia pot sa respir...iar pe burta...nici-o sansa decat daca imi rog sotzul sa faca o gaura in pat..ca pat cu burta nu se gaseste sigur pupici

dolores 23+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput