Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 19
atudor spune:
Fetelor, si eu am probleme cu somnul. Ma trezesc sa merg la toaleta pe la 5 asa si apoi f grau mai adorm...+ ca incepe si bebicul sa se agite
Ana 27+
dolores spune:
cleo pe unde imi umbli??? pe unde o plimbi pe lizi??uite zici ca david nu e smecher..cum am pronuntat numele lizi cum da din picioruse...
fetelor cred ca v-ati dat seama..ne-am cuplat copii..ce mame nu???
dolores 23+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
adinazot spune:
Dragele mele fete!
acum am venit de la dr,cu vesti aproximativ bune.In primul rand sa va spun ca secretia mea nu provine de la col,asta ma ingrijora cel mai tare,ci e secretie de sarcina,mi-a dat cateva ovule de gynozol sa se mai regleze ph-ul.Colul meu e neschimbat,adica deshinscent la exterior,inchis la interior,aprox.2 cm,bb e FETITA,in sfarsit stiu si eu.Are greutatea mai mare decat varsta,1 kg,bine dezvoltata,placenta grad 1,lichid normal.Trebuie sa continui tratamentul medicamentos si repaus la pat,sa nu se deschida colul prea repede,asta e pericolul cel mai mare,dar sunt obisnuita cu problema asta ca o am de la inceput.DEci,sper sa ma ajute Doamne Doamne si pe mie de data asta.Va pupic pe toate,acum ma duc la dr de familie pt reteta si control.
Adina 26+
poze
Adina diverse
asiza spune:
Adina, FELICITARI ...sa-ti traiasca "prunica"...nu te mai ingrijora ca totul va fi bine de data asta pentru tine...sunt convinsa de asta! Ai grija de tine...
Oana 20+
Cleomoni spune:
Buna umflatelelor, inclusiv eu...sa nu se supere cineva.
Ce ati mai facut azi ca nu stiu nimic eu abia acum am ajuns la servici ca am trebaluit pe la insitutiile statului dar am reusit sa imi rezolv cu actele asa ca numai la ITM nu am ajuns ca acolo au program numai pana la 13.
Va pupic si ma duc sa va citesc
Cleo 24+ saptamani
adinazot spune:
Multumesc ASIZA!
acum stau putin mai linistita.Am fost si la dr de familie,mi-a dat reteta,pt fetele care stiu ca materna nu e compensata,ESTE,eu nu dau bani pe ea.Concediu prenatal se da de la 32 sapt,si cam atat.
Adina 26+Alessia
poze
Adina diverse
Cleomoni spune:
Prezent, socrela numai ca eu mai greu cu scrisul din cauza de servici, dar ma bucur ca ai revenit ca imi imaginez ce greu ti-a fost....pupici lui David de la Lizi
Cleo 24+ saptamani
kokorina spune:
Va multumesc la toate care ati venit in ajutorul meu cu un sfat si cu denumirea tuturor produselor,care sigur imi vor fi de folos in viitor.dar nu m-am lasat pana nu m-am dus la medic totusi sa ma vada,mi-a fost frica sa nu fie ceva mai grav care sa afecteze maimutica si ursuletul meu de munte.eu ca eu,dar am vrut sa stiu ce si cum.ce sa fie?o ciupercuta,tra,la,la.se pare ca este absolut normal in timpul sarcinii sa mai capeti si asa ceva din cand in cand.m-am linistit,am primit ovule,crema si inca niste pastilute care face ca flora sa revina de dupa tratament.
Chiar m-ar interesa CHINICO,cum se zice la bicarbonat pe germana.am cautat in toate cartile pe care le am,dar nu am gasit nimic.daca de cumva iti pica cum se zice,te rog sa-mi spui si mie.apropo's,in ce oars locuiesti in germania?eu merg destul de des in münchen,poate dac esti prin apropiere...cine stie?
ROANA,felicitari pt bb.ce bucurie mai mare este pe lumea asta?nici una.sa-ti creasca mare,frumos si sanatos.multa sanatate la amndoi!
de azi santem ceva mai mari!
24 + cu si
Cleomoni spune:
Ne-am schimbat si noi semnatura, ce numai voi?
Adina ma bucur pt fetita, si ca totul e bine cu mici exceptii. Te pupic si pe bebelina.
Miro sa stii ca am furat si eu ciupercutele si luna si tot imi plac la nebunie si de la 1 sept ne mutam si noi si o sa pot sa am si eu camera lui bb asa ca o sa te rog sa imi dai si mie idei pt amenajare dar mai asteptam un pic. uite cum te pup si eu si bebica mea
Cleo 25+ saptamani