Racusori, la apel! (19)
Raspunsuri - Pagina 5
angelapriboi spune:
Vicky suntem alaturi de tine si daca ai nevoie de suport tu stii ca noi suntem aici.
Asa ca nu ezita sa ne comunici daca intampini greutati.
In rest asteptam ceaiul lui Cookie.
Angela
ANGELA
angelapriboi spune:
Cookie,
te tot astept cu ceaiul ala cald si cu putin rom in el,dar vad ca nu-ti faci aparitia asa ca m-am gandit eu sa va dau cate un ceai la fiecare.Am pus putina lamaie,si putin rom.Va placeeeeeeeeeee???????????
ANGELA
boneca30 spune:
ANGI vreau si eu ceai cu lamaie si putin rom dar cu multa gheata!
VIKI saracuta de tine ,poti sa plangi mami si sa ne spui tot ce ai pe sufletel,conteaza fff mult ajut moral,mie de ex imi face fff bine sa va povestesc supararile mele!iar cu socrul insanatosire ,ce sa zic iti ineleg teama,dar hai capul sus suntem alaturi de tine!pupici si lui mami tau!
fetele eu sunt suparata ca dintii lui viki sunt negrii,dr dentitu cum zice mandra mea ,ia pus o solutie de inegreste dinti si protejeaza smaltul dintilor,o ex dentista i-a aplicat prea mult fluor si a atacat smaltul,sunt trista cu asta ,pana ior cadea astia de lapte tre s-o vad cu dintii negrii!!!!!!!azi la piscina a fost super ,din cauza lui viki nu mai ajungeam acasa,ce mult ai place apa?!si m-a tinut nemancata aproape toata ziua ,asa ca m-am balacit si ptr voi ,si mi-am prajit nasul!acum va tuk si fug la nani ca deja e tarziu!aaaaaaa cine zicea ca dau cafeaua asa de dimi la 3dimineata la mine e 9 dimineata sunt 6 ore diferenta asa ca nu va suparati dar eu va astept cu ea calda!!!!!!
Roxy si Viki
angelapriboi spune:
Boneca somn usor si ne intalnim maine la o cafea pregatita de tine.
Vicky sper ca totul e ok cu tine.
ANGELA
boneca30 spune:
ce activa esti Angi,?!si tie o seara buna ati doresc!si grupului vesel sa nu stai mult la taclale cu ceaiul ala!
CIAO O SEARA BUNA TUTUROR!
Roxy si VIki
july_g spune:
Hello fetele!
Angela, sorry da am zis ca dau ceaiul diseara! Iaca am venit! Da saru mana ca l-ai facut tu ca io oricum nu mai eram in stare! La mine sa nu pui rom ca nu imi place!
Vicki, va rasfat mama! Cum sa nu? Da maine ca sper sa ajung mai devreme!Daca vrei tu cu rom, punem si de ala, da io zic ca mai bine punem multa lamaie!
Bone, io tot vreau la balaceala! Chiar daca mi se parleste nasul! Asa mi-e dor sa stau ca reptila la soare de nu va pot explica!
Menna, Mona pe unde ne umblati?
Va pup si o seara buna!
monagan spune:
ce animatie aici!!!!!!!!!!!1111 si eu sa lipsesc!!!!!!
july, aici sunt. Prezenta, numai ca am sosit iar tarziu de la lucru si matza mi-a fugit afara fara sa o vad. Am uitat complet de ea si mi-am adus aminte ca e in calduri si d-aia se cere afara.
Am recuperat-o inainte sa se dea vreun " macho" la ea.
Probleme...........serioase.
Aici tot asa e. Ploua intr-una si deja sunt deprimata, deprimata, deprimata. Nici parul nu-mi sta bine ca il tot aranjez dimineata si in cursul zilei se pleosteste. Pot sa-l dau cu tot felul de "intaritoare" ca degeaba. VREMEA e de vina.
Va pup pe toate.
MirelaV spune:
ma gandeam k poate va e dor de mine
maine iar ajung la pranz la sv (tot e bine k ieri n-am fost deloc) si tot maine imi cumpar si biletul de tren catre Menna. Oradea, vin!
dar stiu k ati fost active astazi...
io am avut o zi aglomerata dar s-a terminat bine. mai am maine un hop si apoi..respir usurata
bone, nu fii trista cu dintucii. finuta mea cand avea 3 ani sau putin mai mica..a cazut pe gresie si si-a spart dintii din fata. dar m-am obisnuit cu ea asa...cresc ei cei noi! n-ai ce face...
viky....cu ce te-am dat pe spate? cu iubareala?
cookie, stai la bloc? numai la bloc de gaseste cate cineva sa sparga, sa gaureasca, sa bubuie...
asa..si cu astea fiind spuse...ma duc la bucatarie k am niste vinete la copt.
ne auzim
MirelaV
pupicei pe burticei
ramonaa spune:
Hello! Nu v-am uitat dar nu mai apuc sa intru pe-aici pe forum. Ultimele vesti ar fi ca se pare ca voi avea o fetitaaa! Totul e ok. Baietelul meu a scapat de pampers. Deci suntem pe drumul cel bun. Am mult de lucru la servici si sunt obosita si nu mai am putere sa scriu, dar voi incerca sa va tin la curent cu noutatile. Va pup dulce pe toate. Mi-e dor de voi!
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
july_g spune:
Buna dimineata!
Ramona, sa iti traiasca si sa te bucuri de amandoi!
Hai ca dau cafeaua eu si ne preg de week-end!
Va pup!