Racusori, la apel! (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by monagan

Angela, LA MULTI ANI!!! sotului.
Viky, ce mireasa frumusica ai fost!!! Felicitari si multa fericire. Sanatate parintilor.
Fug acu sa fac ceva de papa, dar am o stare tare nasoala, ca aici ploua cu galeata de 3 zile si tare nu-mi place atmosfera asta. Ma intristeaza si sunt melancolica. Ascult numai muzica de "corason". Parca as intra in butoi.
Va pup pe toate fetele racoaicele.

MG

BOOOneeeee bine ai revenit!!!!!Te asteptam. Mi-a fost dor de tine.....

eu
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fetele!
Bone, Mona bine ati revenit!
Mama, ce active sunteti Angela si Cristina! De unde aveti atata energie, suratelor?
Va pup si fug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

July cateodata si eu ma intreb de unde mai am atat energie.
Sa vedem cand o sa ma lase ce o sa se intample.
Dar cred ca este si vina zodiei.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

'neata fetelor!
haideti la cafea!cum vreti voi ,calda ,rece,dupa sufleteul vostru si e gata!!!!!!!
maoama parca am fost plecata nu stui unde ! figuri mai sunteti ,dar eu va iubesc asa cum sunteti si promit sa nu mai dispar!
asa acum o iau pe urmele lui geo,ma duc sa ma fac mumoasa sa plec iar la piscina ,so vad pe fata mea cum ma tine in apa la greu,amea fata nu e rac dar ai place mai mult apa decat imi place mie!!!!! abea astept sa ma scald@!!Viki sanatate multa socrului si mamei tale ,off saracuta de tine si de poze ce sa zic esti si ai fost strong! si cum ziceau fetele se vede de la o posta ca e dragostea mare ,si ce baiat frumos ai !!!!!hhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmm,daca eram mai tanara poate cine stie ?????????ati realizam visul cu nepoteii,puneam eu mana pe el!
VA tuk mmmmmmmuuuuuuuuullllllt si dulce si va astept la cafea!!!!!!!!
Roxy si Viki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Bone, mi-ai luat-o inainte cu cafeaua, azi vroiam s-o dau eu! Da' nu pot sa ma trezesc la ora 3 Chiar asa, la tine ce ora e?

Fetelor, ieri m-au zapacit pur si simplu vecinii, in cele din urma a adormit fata mea intr-o pauza de zgomote, dar s-a trezit repede Am plecat prin urmare in bejenie la mama...bine ca am unde ma duce Am nervii franjuri, nu stiu cat mai suport

Va pupic dulce pe toate, sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Iaca nu mai dau eu cafeaua! Las ca dau pe seara un ceai rece!
Bone, vreau si eu la balaceala! Ia-ma si pe mineeeeeeeeeeeeeeeee!
Cookie, imi pare rau pt. urechile tale! Dar saracii tre sa faca si ei curat! O sa se termine la un moment dat! Ai rabdare, iubita!
Angela, sa dea Domnu sa te tina cat mai mult!
Fetelor eu am visat urat tare azi noapte! M-am trezit bulversata si capiata!
Hai ca o sterg la munca ! Va pup si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata !!!

Bone e buna cafeaua ...Mi -ai facut si mie chef de balaceala!!!!Vreau si eu....

O zi buna tuturor cu mult chef de treaba si spor!!!

eu
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata!
Bone, buna cafea mai faci! Multi pt. tine si tiza mea! Si, mai stii, poate o fac o nora? Pt. Dani, puiul mic? Stii cum e, dragostea nu tine cont de varsta sau sex? Are vara-mea din SUA o prietena, care e mai mica cu 6 luni ca soacra ei. Ea avea 50 de ani cand s-a casatorit, iar el 25. Si sunt casatoriti deja de 8 ani, iar ea a facut si un copil cu el. Asa ca... totul e posibil. Dak ai vre-un gand, sunt gata sa fiu bunica lui Viki!
Mie una balaceala nu-mi mai trebuie, dupa 2 sapt.de mare, ca am racit si eu si copii. Ma simt asa de rau de parca am toata sapt.!
Mona, si eu am stari proaste cand , intru in butoiul cu melancolie si astept sa-mi treaca...te inteleg perfect.
Poate acum ca am baut cafeaua si ne-a urat si Cris spor la treaba, o sa fiu si eu apta de munca, ca pana acum nu m-am simtit in stare de nimic...
Multi si o zi cu soare va doresc si eu!

Proaspata nevasta!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna dimineata fetelor!!!!!!!!!
Buna cafea ai facut Bone astazi,chiar daca la noi e cu nopatea-n cap.
Cookie imi pare rau ca trebuie sa suporti scandalul vecinilor,dar poate ar trebui sa vorbesti cu ei sa respecte orele de odihna.
Vicky sa stii ca toata lumea care a fost pe litoralul Marii Negre ,in Romania sau Bulgaria se plange ori de raceala ori de dezinterie,asa ca cred ca exista un virus puternic.
La mine au trecut 2 saptamani de cand am venit de la mare si inca imi curge nasul si am dureri in gat.
July pe tine te asteptam cu ceaiul!!!!!!!!!!!!
Eu il vreau cald ca poate mai imi trece raceala.

Va pup,
Angela

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Angela, recunosc, sunt si eu un pic vinovata! Am baut bere rece si am mancat si inghetata, asa ca nu sunt de vina doar virusii de pe litoral. Si eu o astept pe July cu ceaiul... eventual il "imbunatatim" cu putin rom, ca nu iau antibiotic. Ce zici, July, ne rasfeti?
Of, Bone, sunt si tare necajita, tata socru se simte mai rau... am asa o teama!

Proaspata nevasta!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput