Racusori, la apel! (19)
Raspunsuri - Pagina 6
boneca30 spune:
'neata si eu sunt´prezenta la cafea,ce vrednica ai fost july ,
hai ca intruu mai tarziu mai tarziu ma duc sa o culc pe mandra ca face figuri!!!
ROXY si VIKI
preda_vicky spune:
Buna dimineata! July, multam de cafea, e fierbinte si aromata, exact cum imi place mie. Azi beau ceai cu multa lamaie, fara rom, ca iau antibiotic. Am inceput sa fac febra aseara, ma dor toate oasele, tusesc, asa k nu e de gluma cu raceala asta, am inceput sa ma tratez.
Bone, stiu cum e cu balacitul copiilor. Cat am fost singuri, in luna de miere, am mai apucat sa fac plaja, dar dupa ce a venit Dani, am stat numai in apa cu el, nu vroia deloc sa stea la plaja, sa se joace cu nisip. Am avut noroc ca apa era foarte calda si doar 2 zile au fost valuri.
Ramonaa, multi pt. tine si viitoarea bebblina!
Mire, drum bun si distractie la maxim! lui Menna de la noi!
Angela, !
O zi buna si week-end placut!
Proaspata nevasta!
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Neata!!! Ce activitate asa matinala...
July multumim pentru cafea. Tare buna si pe vremea asta chiar am nevoie mai multa ca de obicei.
Ramonaa felicitari pentru bebelina...
Sarcina usoara pe mai departe si asteptam vesti in continuare.
Bone pupici tie cat si celei mici...
Mona ....imi place mata ta....Serviciu usor!!!
Mirela !!! Dum bun , distractie placuta si pupici Menei.
Cookie ce iti mai face fetita???
Vicky multa sanatate !!! Si eu am ramas de la mare cu o sensiblitate. Cum se schimba vremea incepe sa imi curga nasul. Dar cu ceaiuri multe cu lamaie imi mai trece.
Angela o zi buna si spor in toate cele!!!
O zi buna tuturor !!! Sper ca nu am uitat pe nimeni, daca am uitat nu am facut-o intentionat. Spor la treburi!!!
GATA!!! MA apuc si eu de ale mele treburi. Pupici
eu
poze nunta
cookie spune:
Buna dimineata si de la noi!
Tocmai scrisesem un mesaj...si copila mi-a inchis calculatorul......face chestia asta de douasutecinzecisicinci de ori pe zi. Ma intreb, azi oare ce pozne o sa mai faca? Ieri mi-a spart cana de cafea(cafeaua o bausem, mai ramasese doar zat) si am gasit-o nedumerita, cu cana fara toarta in mana, cu botul plin de zat si bucataria in picatele(tot imi plac mie bulinutele )
Ramona, la burticuta cu bebelina, sa ai in continuare sarcina usoara si sa te vedem fericita cu amandoi puiutii in brate!
Vicky, ai grija de tine! si trimitem o cisterna de ceai fierbinte la tine!
Ma duc, mi s-a cocotzat zgatia de copil.
la toate fetele!
angelapriboi spune:
Buna ziua,
July buna cafeaua din dimineata asta.
Monagan nu te mai gandi la par,toate avem o problema cu el.Uite barbatii nu-si prea fac probleme din asta si sunt super fericiti si admirati.
Mirela drum bun!
Ramona felicitari pt.Si felicitari si pentru baietel,e greu sa-l dezobisnuiesti de pampersi.Bravo!
Vicky multa sanatate!!!!!
Cristina weekend jucaus ( ca doar nu s-a sfarsit luna de miere!!!!!!!!!)
Boneca ai intarziat astazi cu cafeaua.Se vede ca ai o fetita acasa.
Va pup pe toate si un weekend placut!
Eu o sa fiu plecata asa ca ne mai intalnim abia miercuri.
ANGELA
M&M spune:
quote:
Originally posted by angelapriboi
Buna ziua,
Cristina weekend jucaus ( ca doar nu s-a sfarsit luna de miere!!!!!!!!!)
Eu o sa fiu plecata asa ca ne mai intalnim abia miercuri.
ANGELA
As vrea eu weekend jucaus, dar din pacate , avem o gramada de treburi de rezolvat!!!
O zi buna si un inceput frumos de weekend!!!
eu
poze nunta
Cristina
monagan spune:
servus, fetelor.
am facut curatenie in baie si bucatarie...luna si bec, iar acu stau cu un tort de inghetata in fata, o tigara si butonez aici.
Ramona, felicitari !!! te-ai gandit la un nume de fetita ?
Menna, pe unde umbli????
la toate ca meritati
MirelaV spune:
hello...
va scriu OFICIAL DIN CONCEDIU
mai am maine o chestie importanta de rezolvat si,..ma pot gandi la cateva zile la sor'mea (care cica nu se "pregateste" k sunt de-a casei)
mona, duminica seara o sa fiu pt 12 min in cluj
july, nu ma risc la cafea la ora asta...k nu mai dorm
cristina, viky, angela, multumesc pt urari. dar sa imi spuneti voi mie ce fac io 10 ore juma' in tren
ramonaa, felicitari mamica de bebic fetita si baietel fara pampers!
bone, ce mai invarte cretulica?
cookie, a aflat ghindoaca k iti plac bulinele si a zis sa iti dea de lucru
cred ca ma duc sa dorm...m-am trezit devreme si am avut o zi f grea. a trebuit sa las totul in ordine pt saptamana viitoare.
stiti k saptamana asta am cam chiulit de la sv...si miercuri..n-am fost deloc. si se plangea sefa mea k tare greu s-a descurcat fara mine si ca se gandeste cu groaza ca o sa plec 1 saptamana in convediu ce bine m-am simtit
gata...fug...k maine iar ma trezesc dimineata!
nite nite all...
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Buna dimineata racusori!!!
DAu cafea si ceai in dimineata asta. Stiu ca sunt matinala, dar am ceva treburi de rezolvat.
Mirela, concediu placut !!!!
Pupici si un weekend minunat tutror!!!!
eu
poze nunta
Cristina
MirelaV spune:
cristina, buna cafeaua
fetelor, am rezolvat tot..plec linistita in concediu! ma rog, cateva zile.
ma invart putin prin casa..revin
MirelaV
pupicei pe burticei