Racusori, la apel! (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

[quote]Originally posted by angelapriboi

Buna dimineata fetelor!

Cristina super zona Fagarasului.Cred ca te-ai distrat de minune.

Angela m-am inrosit mai rau ca un rac fiert. Am urcat pe Seaua Caprei si ne-a oprins soarele ingrozitor de rau. Acum ma tratez cu creme. Era si acolo cald , dar macar noaptea se lasa rece...

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Cristina

Imi pare nespus de rau.Incearca cu iaurt si cu otet, am inteles ca au efect.Sincer eu nu le-am incercat dar sper sa mearga la tine.

ANGELA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelapriboi

Cristina

Imi pare nespus de rau.Incearca cu iaurt si cu otet, am inteles ca au efect.Sincer eu nu le-am incercat dar sper sa mearga la tine.

ANGELA

Multumesc mult Angela. CU otet am incercat, dar nu prea a mers. Am sa incerc si cu iaurt!!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Cristina,chiar sper ca iaurtul sa te ajute.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Apoi daca suntem la capitolul retete naturiste, ziceti-mi si mie cum sa-mi tratez basicutele ce mi-au aparut pe piept si in jurul gatului ...mai exact traseul lantului (gablonteriei) purtate duminica la nunta ma mananca de innebunesc si ieri cand am fost la farmacie mi-au dat 2 pastile de Claritidine (unul pt ieri,altul pt azi) si unguent Hidrocortizon sa ma dau cu el ...
Faza e ca sunt alergica la alte metale innafara de aur,dar n-am crezut ca voi fi asa dupa numai cateva ore de purtat ... nu mi s-a mai intamplat pana acum asa nasol ...
Deocamdata nu vad nush ce ameliorarii ...sau poate putin,dar ideea e ca ma mananca ingrozitor si abia ma abtin sa nu ma scarpin
Bone tare faza cu microfonu' ...nu stii tu ce mica vedeta cresti pe langa tine . Pup la ea
Angi tu tii neaparat sa fi nasica?! Stai ca-mi fac eu una bucata copil si uite... acu' ca s-ar putea sa te iau de nasa,te intreb si cum vrei sa arate copilu' ...hehe, las' nu te lua dupa mine ca's pe'o dunga
Sorela M ...amr 3 pana in week end
July ,altfel ? Iui, stai ! Parca don'sorica mia a zis ca lipseste sau n-am retinut eu bine ...?!
la tine oricum ...hai iute inapoi,ca tare mi-e dor de postarile tale super originale
Vicky stiu ca io n-am prea fost prezenta in perioada in care toate te felicitau pt nunta, dar sa stii ca eu subscriu la tot ce s-a spus si completez cu un "Casa de Piatra" ...ma bucur ca acu' sunt toate bune si mumoase,ca doar mamelu' si-a mai revenit, iar socrul parca e mai voinic ...nu?! si la tine
Cristina pe unde zici ca ai fost?! Faci trasee montane ?! Si tie iti plac? Eu una le adoooooooooooor ...
si la tine pe locsoru' cu probleme .
Mona mami,la voi a fost furtuna?! Pe noi ne ocoleste (Doamne Ajuta!) ,abia ce zaresc din departare ceva blitzuri din cer ... ne face Doamne Doamne poze si eu stau si zambesc ca sa ies frumos ....is dusa rau
Cookie ma come stai madrelina de bambina ? (ptii,italiana asta)
Sa va arat 2 pozici de la nunta ...nu va speriati prea tare, caci apar acolo 2 fetze tare obosite ...dar na, tot va tin pe ghimpi de o luna... vedeti pozicile si apoi mai vb
Pozici aici

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Menna sa stii ca in ultimul timp mi se intampla o serie de lucruri nu tocmai placute si as ca m-am decis sa botez un copil.
Cat priveste alergia la alte metale si mie mi se intampla dar doar pentru urechi.Daca pun alt tip de metal mi se umfla ingrozitor de rau urechile.DAr sa stii ca mie mi se desumfla cam in 3-4 ore dupa ce i-am dat jos.
Pentru alergiile mele eu beau ceai de tei cu musetel cam 1 litru pe zi si dupa o zi sunt ok.Iar pentru fiul meu dr.mi-a dat fenistil gel.F.bun.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata racusoare! Dau cafeaua azi si fug rapid sa ma imbrac pt. munca!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
July, multam de cafeluta!

Menna, mai, mai, ce mandri mai sunteti voi...
Si ma rog, de ce ai asteptat atata sa ni-l arati pe Fat-Frumos???? Ti-era frica sa nu ???
Acu, fara gluma, sunteti o pereche tare reusita...si mie poza-mi canta "Love's in the air...."

Fetelor, va din mers, am o groaza de rezolvat azi, sper sa-mi iasa!

Mergi la inceput

Neata !!

July multumim pentru cafea.
Mena felicitari pentru achizitie!!!
O zi buna si ne mai auzim!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Cris, Cookie uiiiii ... merci
Imi era da , cum sa nu-mi fie teama cand aici am numa' fete una si una ..hehe ....
Pentru cele care nu cunosc povestea el e baiatul care mi-a adus fluturi in stomac ...
Am vrut sa ma conving, in primul rand, ca e o relatie serioasa si de viitor ... nu-mi permiteam sa va aduc in fata fiecare relatie pasagera din viata mea .
Hotarat! E una serioasa si frumoasa si imi doresc sa fie din ce in ce mai frumoasa cu fiecare zi ce trece ...
Tineti-mi pumnii

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput