Racusori, la apel! (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata!
Cris, ai adus putina racoare din Fagaras si pt. noi? Ca eu am crezut ca ma topesc zilele astea... am mai dat drumul la AC, desi nu-l suport, dar nu mai puteam respira! Nici cafea sau tigara nu mi-au mai trebuit... nici mancare, doar apa rece si compot.
Mire, faine poze si sa stapanesti sanatoasa Cliuta! Si da reteta aia mai repede ca ne !
Menna, la fata harnicuta si spor la treaba!
Ma simt mai bine, interesant e ca eu pana la varsta asta nu am avut asa ceva, o fi cistita apanajul femeilor, dar de mine nu s-a lipit... pana aku! Multumesc ca v-ati gandit la mine. Si mama a rezistat caniculei, socrul s-a externat si se simte putin mai bine. Doamne ajuta!
Bone, am 39 de ani! Secretul tineretii? Sa iubesti si sa fii iubita! . Multi tie si tizei mele care se tine de nazbatii! Harnica fata!
July, bafta cu controlul, sa se termine cu bine!
la racusoare, merg sa beau cafeaua de la Cris, ca poate s-a mai racit!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Yoooooo si io
Aci mi's surioara
Sa stapanesti sanatoasa masina!
Am aterizat si eu la birou dupa 2 sapt de concediu si vaaaaaai ... parca's paralela de tot ce se intampla aici
Mai vreau inca 2 saptamani ... oricum va tb sa-mi iau in curand cateva zile libere,caci vine perioada de restante si tre' sa ma apuc de invatat
Vineri am zugravit la buna'mea , sambata am fost intr-o mini excursie (supeeeeeer obositoare),iar ieri am fost la nunta cu tzontzonelul meu
Azo, acu ca v-am dat raportul sper sa fiu iertata pt disparitie ...pleeeeeaaaaseeeee
Bone abia ce am reusit sa citesc asa in franturi ce ai scris . Fii tare draga mea si nu te impacienta, fetele au dreptate , boala asta nu se ia cu una cu doua ... ce usor mi-e sa vb ... oricum eu sunt alaturi de tine
Restul trupei me a culpa, dar n-am reusit sa retin la fiecare cine ce a scris,dar eu va pupicesc cu drag pe toate si promit sa revin cu lectiile invatate
Vb mai spre seara

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Fetelor, v-a topit caldura? Pe unde sunteti? Hai la un ceai cu gheata! Sau o inghetata?
Eu ma pregatesc sa o iau spre casa, o dupa-amiaza placuta va doresc! Si va astept dim. la cafea... sper sa fie mai racoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Vicky , mor de cald!!!! Nu mai suport!!! Si am inteles ca de diseara vin vijeliile.

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Am intrat sa va urez noapte buna si sa va impart un de noapte buna.
Ne "auzim" maine ...

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

'neata fetele mele!!!
e super cald aici si vad ca si la voi,si ca sa ne racorim un pic un nes cu gheata!haideti trezirea!
duminica si ieri nu am intrat ca ,duminica am fost la o zisa biserica de pocaiti,si am cantat ,am dansat si a fost placut ,viki nu mai zic a stat pe scena unde cantau ei oamenii si o prietena dea mea si ai tot tragea microfonul din mana sa cante ea ,a fost un ras am dat pe spate!!!ieri a fost sotul meu liber si l-am scos la cheltuit banii,s-a dus lalariu si cam atat!
ce pacat ca s-a terminat concediul ,dar mai bine ca s-a terminat ca am alte ocupatii si incepe agitatia!!!
VA DULCIK SI BUNA DIMINEATA!!!!SA AVETI O ZI PLACUTA SI RACOROASA!!!
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata si io...nu ma pot obisnui deloc cu serviciul..si asta dupa doar o saptamana de concediu! bine...ma culc si tarziu dar oricum..abia astept week end ul
va doresc la toate o zi minunata si nush cum e prin alte orase dar in bucuresti s-a racorit..e asa de bine...
kiss kiss all..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

la racusoare!
Bone, s-a mai racorit vremea, e asa de bine... dar nu e bine ca se anunta ploi si vijelii.
Mire, am inceput a 3-a sapt. de serv. de cand am venit din concediu si inca nu mi-am intrat in ritm.
Cum a fost in wk? La plimbare cu Cliuta?
Spor la treaba, fetelor! Sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!
Bun nesul cu gheata Bone!!!
O zi buna tuturor si pe mai tarziu!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna dimineata fetelor!

Bonne bun nessul cu gheata! Multumim mult pentru el.
Cristina super zona Fagarasului.Cred ca te-ai distrat de minune.
Mirela Sa-ti traiasca masinuta si sa ne invitia la o plimbare cu ea.
Fetelor eu in weekend am stat cu copilasii mei dragalasi,care s-au topit de caldura.
Daca o vedeati pe pitica mea(10 luni) cum se trezea noaptea si se prindea de patut si apoi se intorcea de pe o parte pe alta ca sa simta putina racoare.De abia astept sa fie gata casa si sa ne mutam din apartament.
Mire sa-i transmiti toate cele bune lui GEO si pupici pe.
Si sa-i spui ca inca mai este valabila oferta de a fii nasa pt Sofia.
Vicky ma bucur ca esti bine si ca si familia ta s-a insanatosit.
Hai ca v-am innebunit.

ANGELA

Mergi la inceput