Racusori, la apel! (19)
Raspunsuri - Pagina 15
angelapriboi spune:
Buna dimineata fetelor,
July buna cafeaua.
Menna iti tinem pumnii si iti doresc toate cele bune.
Cookie spor la rezolvat probleme.
ANGELA
M&M spune:
Menna bafta multa!!! Sa ai parte de o poveste frumoasa de dragoste ,care sa continue pana la adanci batraneti!!! Nu am stiut cce urare sa iti fac ...
eu
poze nunta
Cristina
angelapriboi spune:
Fetelor slaba miscare!!!!!!!!!
Va stept la un ceai cu gheata si putina lamaie.Romul il lasam pentru alta data pentru ca eu am de invatat.
Asa ca va.
ANGELA
M&M spune:
quote:
Originally posted by angelapriboi
Fetelor slaba miscare!!!!!!!!!
Va stept la un ceai cu gheata si putina lamaie.Romul il lasam pentru alta data pentru ca eu am de invatat.
Asa ca va.
ANGELA
Bun ceaiul cu lamaie. Si eu am de invatat. Asa ca spor si tie ANGELA si mie!!!
eu
poze nunta
Cristina
Menna spune:
Vai de mine ...nu-mi mai amintiti ca si eu intru azi maine in perioada de restante si o sa tragem cot la cot
Ps: yamiii ceiutzul
angi si merci
Aaaaaa ...Cris merci de urare Sa fie!
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
angelapriboi spune:
Menna te asteptam la masa de studiu.
Trebuie sa fim harnicute, asa ca spor la invatat.
ANGELA
MirelaV spune:
mai fetelor...io k si menna..abia am inceput sv si numar zilele pana la week end. azi o intrebam pe net cate zile mai sunt pana in week end
n-as putea lucra de acasa? eventual deloc? of corse...sa iau salariu
voi ce mai faceti?
gata...fug k vad k voi sunteto active ziua. seara..nu
bone, unde esti?
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
buna dimineata. am dormit asa bine..dar sunt in criza de timp. sunt inca in pijamale
vroiam decat sa va servesc pe ziua de azi si sa va urez o zi minunata
MirelaV
pupicei pe burticei
Menna spune:
Mire merci de ... AMR 2 zile (Pt mine 1, fara asta ) ...
O zi usoara sa ai
Haideti fetele , trezireeeeeeeeeeeeeeaaaa !!
Aoleo merg sa-mi bag perfuzia de cafea ,ca's rau pe jos de somn ...
O zi frumoasa la toate
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
angelapriboi spune:
Mirela multumesc de cafea!!!!!!!!!!!
Buna rau de tot.M-am trezit dupa cheful de aseara.
Am stat pana la 3 dimineata intr-un restaurant si acum de abia ma mai tin puterile.Bine ca vine weekendul.
Sper sa prin un somn bun.
In rest o zi placuta la toata lumea.
ANGELA