Racusori, la apel! (19)
Raspunsuri - Pagina 10
M&M spune:
quote:
Originally posted by boneca30
'neata! gata cafeluta!!!!!!!!
MIRE ai grija de tine iubita
CRIS va spun iubita!!
acum cateva luni am cunoscut o brazilianca care are o fetita de un an si cateva luni,totul ok numai ca era cam ciudata in relatia cu fata ei si fata mea,de genul venea la mine si fata mea trebuia sa se comporte fff bine cu fata ei ,ceva iesit din comun ,un egoism ff puternic,si imi spunea mereu ca sotul ei este bolnav are 3 tumori pe creier si nu are multe luni de trait,si tot timpul plecau la spital sa ia medicamente sa fac analize la copil,s,a,m,d,sincer nu m-am prins de nimik si tot timpul am compatimito!si iri prietena mea cea mai buna a aflat si ea si nu a rezistat sa nu imi spuna mai ales ca ,prietena cu fetita de un an si cateva luni venea la mine in fiecare zii,si prietena mea mi-a zis sa evit cat mai mult posibil ,dar sa nu o indepartez fff mult de mine ca situatia e grav rau si ca toti 3 au SIDA ,am inebunit cand am auzit ,am avut un soc fff puternic si nici acum nu mi-am revenit, si prietena mea si ea saraca nu mai stia ca sa zica ,ca fata venea non stop la cand la mine cand la cealalta si amnadoua am inceput sa facem legaturile,de ce ne are doar pe noi ca prietena si altii nu o acepta ,de ce toti fug de ea,dar acum eu ma intreb de ce nu a avut curaj sa zica ca sunt toti bolnavi ,ca sa stiu sa-mi protejez copila mea ,ca de fff multe ori viki si vitoria(asa o cheama pe fetita ci sida) au mancat din aceasi farfurie si cu aceasi lingura,si putea sa spuna nu may roxi punei separat fetii mele,cum la jucarii si alte faze se lua de fata mea ca nu intelege si ca e prost educata!ma simt vinovata ,si mie frica intelegeti voi de ce ,contac intre fete a fost doar prin saliva ,am o mare intrebare?ce sa va mai zic sunt terminata si vad viata cu alti ochii si o condamn p´tr ca trebuia sa-mi spuna,sunt terminata!deocamdata atat ca nu mai stiu ce sa zic sunt ffff trista si terminata moral!
va tuk si iertatima dak am fost incoerenta si ca v-am luat din timp! asa ca iubitele mele deschideti ochii ,cand primiti pe cineva in casa
ROXANA
Bone!!! Acum te inteleg perfect. INtr-adevar nu e corect cum a procedat aceasta prietena a ta. Trebuia sa iti spuna , pentru ca asftel sa o protejezi pe micuta ta si de ce nu, si pe tine. NU e de glumit cu o astfel de boala.
Dar poate , pe de alta parte, nu ti-a zis de teama sa nu o marginalizezi si tu??? Acum nu cunosc toata situatia. Dar oricum trebuia sa iti zica, mai ales ca la mijloc sunt copii!!!! Pupici celei mici. Poti sa te duci cu Viki sa ii faci un control , dar prin saliva nu se ia. Doar daca in timp ce se jucau s=au lovit si le-a dat sangele, poate reusesti sa iti aduci aminte daca a avut loc un astfel de eveniment. Bafta multa si asteptam numai si numai vesti de la tine si viki , Bone!!!
Fetelor va doresc o zi minunata si spor in toate!!!
eu
poze nunta
Cristina
boneca30 spune:
CRIS iubita tocmai asta e ,ca au avut contact mai mult ,numai cand mancau cu aceiasi lingurita mancarea,desi nu stiu in ce faza este cu boala ,mie mile de ei ,dar mai mila imi este de mine,si de contact cu singe nu au avut ca sunt copii mici si nu le dau jucarii periculoase,eu oricum nu o pot indeparta de mine imediat ca e rau ptr ea si fam ei,dar incet incet trebuie so fac ,cum ai zis si tu nu e de gluma cu asa ceva ,mai ales un copil nevinovat ca a mea ,dar eu tot pe ea o condamn,putea sa-mi spuna ,acum ai inteleg perfect egoismul,dar tottusi..........nu o pot ierta ptr asa ceva ,sai fac analizele lui viki nui greu trebuie sa astept o perioada ,desi imi vine s-o duc acum,dar faza e cum ai expilc eu sotului,ca sunt comvinsa de reactia lui ,si ma v-a condamna toata viata si are tot dreptul,desi nu vreau sa ma gandesc,dar tre sa-mi iau inima in dinti si sai spun si sa mergem la control toti 3,mie frica rau ,nu stiu de ce nu pot invinge frica asta ,si mie frica sa nu devin paranoica,dar cu ajutorul lui DUMNEZEU fata mea nu are nimic si e perfect sanatoasa ca pana acum.sincer imi vine sa plec departe de aici si mai ales de ea ,pana cum am tot evitato ,cu fele si fel de scuze ca si fat ei si amea inclusiv eu suntem racite cobza,viki e ceva mai bine!cam asta este!pupic pe toate si ne mai auzim!
ROXANA
angelapriboi spune:
Doamne Bone nu-mi vine sa cred ca exista asemenea oameni pe lumea asta.Sunt atat de egoisti.Asa ar trebui sa fii si tu.Nu o mai lasa pe fetita ta sa se apropie de Victoria.Chiar daca ii va simti lipsa ii va trece.gasesti tu diferite motive ca sa nu va mai intalniti.
Si du-te cat mai urgent la spital ,sotul tau nu te poate condamna pentru ca nu ai tu de unde sa stii ce minti bolnave au unii.
Doamne sunt atat de socata incat imi vine sa vin pana la tine si sa te sustin,dar din pacate si eu am problemele mele si te pot sustine doar prin internet.
Te rog din suflet du-te si fa analizele.Stiu ce e in mintea ta.Eu desi nu am facut nimic aiurea,acum un an cand mi-am facut analizele de sarcina si am facut si testul HIV am stat foarte incordata toata ziua.
Asa ca te inteleg.
Sunt alaturi de tine.
ANGELA
M&M spune:
quote:
Originally posted by boneca30
CRIS iubita tocmai asta e ,ca au avut contact mai mult ,numai cand mancau cu aceiasi lingurita mancarea,desi nu stiu in ce faza este cu boala ,mie mile de ei ,dar mai mila imi este de mine,si de contact cu singe nu au avut ca sunt copii mici si nu le dau jucarii periculoase,eu oricum nu o pot indeparta de mine imediat ca e rau ptr ea si fam ei,dar incet incet trebuie so fac ,cum ai zis si tu nu e de gluma cu asa ceva ,mai ales un copil nevinovat ca a mea ,dar eu tot pe ea o condamn,putea sa-mi spuna ,acum ai inteleg perfect egoismul,dar tottusi..........nu o pot ierta ptr asa ceva ,sai fac analizele lui viki nui greu trebuie sa astept o perioada ,desi imi vine s-o duc acum,dar faza e cum ai expilc eu sotului,ca sunt comvinsa de reactia lui ,si ma v-a condamna toata viata si are tot dreptul,desi nu vreau sa ma gandesc,dar tre sa-mi iau inima in dinti si sai spun si sa mergem la control toti 3,mie frica rau ,nu stiu de ce nu pot invinge frica asta ,si mie frica sa nu devin paranoica,dar cu ajutorul lui DUMNEZEU fata mea nu are nimic si e perfect sanatoasa ca pana acum.sincer imi vine sa plec departe de aici si mai ales de ea ,pana cum am tot evitato ,cu fele si fel de scuze ca si fat ei si amea inclusiv eu suntem racite cobza,viki e ceva mai bine!cam asta este!pupic pe toate si ne mai auzim!
ROXANA
Dumnezeu sa iti ajute Bone sa fie totul bine !!!! Pupici.
eu
poze nunta
Cristina
angelapriboi spune:
mai fetelor nu stiu ce se intampla cu voi.
Bone sunt ingrijorata ca nu ne dai nici o veste.
Vicky la fel si pentru tine.
Hai ca va astept cu vesti.
ANGELA
july_g spune:
Hello fetele! Sunt rupta de oboseala! Am facut suc de rosii si sunt terminata!
Bone, ti-am lasat mesaj pe mess off! Linisteste-te!Pt linistea ta, insa fa cretofolinei un test HIV!
PUP
monagan spune:
salutare fetelor.
eu iar am sosit pe la 19 acasa, sint rupta da rupta rau de tot.Sper sa-mi revin in wek.
Mire, ma bucur ca ti-au placut mancarurile "ardelenesti" si sper ca vedem si noi oaresce poze....cu placinta aia bat-o vina.
Bone, ptr linistea ta fa-ti testul.O sa fie bine, ai sa vezi.Dar "desteapta" aia putea macar sa te atentioneze (parerea mea)
Merg sa fac de mancare.Va pup pe toate si ptr maine sa aveti o zi usoara.
MirelaV spune:
in sfarsit acasa...
nu k nu mi-ar fi placut la oradea sau la menna. ba din contra...insa...drumul de intoarcere m-a terminat. m-am intors cu o migrena zdravana din cauza agitatiei din tren cumulat cu aer conditionat si curent. dar dorm acum si pana maine sunt k noua
sunt multe de zis...insa incep cu ce e f important!
BONE, hiv sida nu se ia ORICUM! stai calma si nu chinui copilul cu analize pt k nu are nimik. iti toci nervii aiurea.
io-nteleg ce simti...zau inteleg...insa inteleg si de ce prietena ta a ales sa taca...sa ascunda un adevar crud pt ea..din cauza k se temea de discriminare sociala! asta se intampla inevitabil..oriunde in lumea asta pt k e clar k oamenilor le e teama de boala, de moarte, de suferinta. devenim egoisti cand vine vb de noi..insa...tre sa invatam sa ii acceptam si pe cei bolnavi in jurul nostru. tre sa fim mai atenti..atata tot...dar au si ei dreptul la viata, la atentie, afectiune, iubire!
acum revin..
mona...am poze cu placinta. acum le fac upload pe net si imediat ce-s gata, va invit sa le vedeti.
nu-s in stare de prea multe in seara asta..cred ca ma duc direct la somn...sa dorm io in patul meu k tare m-a fost dor de el. stiti cum e..oricat de bine ti-ar fi intr-un loc anume..k acasa nu-i nici unde
revin cu pozicile.
nite nite all....
p.s. superba oradea!
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
si buna dimineata! Va astept la o cafea si tigari cine doreste! Eu nu mai fumez de o sapt., din cauza racelii si a tusei nu mi-a mai trebuit tigara. Si cum nu era suficienta raceala, am facut si o cistita de toata frumusetea, nu ma intrebati cum am reusit performanta asta. Acum mi-e putin mai bine.
Bone, asa cum a spus si Mire, Sida nu se ia oricum. Pt. linistea ta, vorbeste cum dr. lui Viki, si vezi ce spune si ea.
Mire, sa treaca oboseala si migrena.
si pt. Mona, July, Cris si restul racusoarelor.
Week-end placut!
Proaspata nevasta!
http://community.webshots.com/user/viki39
boneca30 spune:
'neata si eu la cafea si la tigare!!!
MIRE eu oricm nu pot indeparta de mine ,ca stiu ca are nevoie de mine si ca sunt singura ei prietena ,dar nu vreau sa platesc cu sanatatea fam mele.mai ales ca ea nu are curajul sa zic ,nici prin cap nui trece ca eu stiu ca ei sunt bolnavi,la ince´put nici nu am vrut sa cred ca au sida,dar in timp mai bine zis in aceste zile cat m-am tot gandit am facut legaturile din ce spunea ea ,ca ea cat ar manca nu se ingrasa si ca e fff anemica si ea si fisa deci o legatura,o alta faza ,cred eu ca sotul ei este in ultima faza ca in fiecare luna tre sa se interneze ptr tratament si se simte ff rau de la eu scuza pt asta e ca cica are 3 tumori pe creier,si ce am observat am duso si pe fisa la pediatrul VIKTORIEI,si nu ia palacut ,logic medicamentele nu si-au facut efectul ff bine deoarece ........ si a 2 zi a fugit la pediatrul ei personal,o inteleg perfect sa nu spuna ca e bolnava ,dar toti din grupul nostruu de prietenii o putem ajuta asa cum am facuto pana acum,toti am pus mana de la mana sai dam un pat,un frigider ,hainute la copil,si sincer nu imi pare rau ca veneau in fiecare zii la mine sa mance ,chiar imi face placere ,dar cand un om ati ofera totul pe tava nu merita sa fie rasplatit in asa fel,putea sa spuna,si mai stiu ca nu au multi ani de trait ,cica sotul ei are maxim un an si o inteleg perfect!e greu sa ma linistesc sunt in stare de soc nui usor de uitat,iar cu analizele mai astept un pic ca nu vreu sa ma terorizez cu asa ceva si cred in bunul DUMNEZEU,la urma urmei el stie ce face .acum suntem mai bine a trecut si gripa ,viki e iar jucausa si nebunatica a intrat in normal cum se zice .vreu sa va spun ca m-ati linistit cat de cat dar stiu ca o sa treac si faza asta si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine,si iertare ca va stresez cu ale mele probleme ,si voi suntei singurele care stiti prin ce trec eu acum!acum ma duc sai pun cerceii in ureche lui viki,i-am facut gaurii saptamana trecuta si s-a vindecat fff repede!va pupic dulce si ne mai auzim!
ROXANA!