Racusori, la apel! (19)
Raspunsuri - Pagina 9
cookie spune:
Fetele, ?
Mirela...apai daca o fo' ziua ta... Sa traiesti cu numele, sa fii sanatoasa si fericita!
Suna bine ce povestiti voi acolo...ia sa ne trimiteti si noua cate o buca' de placinta...he, he, mie-mi place cu branza
la racusoare si o zi buuuuuuna!
M&M spune:
Mire, LA MULTI ANI!!!!SA ne traiesti si tot binele din lume ti-l doresc!!! Dsitractie placuta pe mai departe celor 2 M&M!!!
Cookie dai cafeaua azi??? CA am nevoie disperata....
O zi buna tuturor si spor!!!!
eu
poze nunta
Cristina
angelapriboi spune:
Buna dimineata fetelor!!!!!!!!
Uite ca am fost intr-o mini excursie la Bruxeless si Amsterdam.
Nu mi-a placut.A plouat tot timpul iar orasele sunt tare murdare.Strazile sunt pline de gropi in oras.In afara autostrazile sunt f bune,dar pacat pt ca lumea vine sa vada orasul si atunci vad si gropile.
Totul este foarte scump in comparatie cu Italia.
Si sa va spun ca am fost in zona rosie in Amsterdam si am vazut si eu fetele din geam si am vazut o gramada de shopuri.
Am fost si la muzeul .
Cam asta am facut in ultimele 4 zile.
Vad ca voi a-ti fost f active.
Acum ma apuc de lucru ca am de recuperat.
Va pup si va doresc o zi buna.
ANGELA
Menna spune:
va multumesc pt urari fetelor (mirela sunt dar nu am mai delogat-o pe don'soara mea gazda)
va pupik si sa aveti o zi frumoasa in continuare k noi iesim. cam tarziu astazi dar...nush ce am facut
maine ma intorc catre casa mea..k stiti cum e...musafiru-i musafir..3 zile..apoi il pui la treaba
cookie, azi iau placinta si ii fac si poza...macar sa mi-o amintesc (vizual) si la bucuresti.
puppppppppp
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
angelapriboi spune:
Mai fetelor pe unde umblati?
Eu va invit la un ceai cu gheata pentru c a se anunta calduri mari.
Sa vedem cine se inscrie la o ceasca?
ANGELA
boneca30 spune:
eu Angi vin la un ceai cu gheata!
MIRE meu amor la multi ani ,cu intarziere dar e din suflet !
MEENNA ai grija de sarbatorita noastra!
si ca sa inchei sunt speriata,trista,si tot ce inseamna parte negativa!nu va povestesc acum ca nu sunt in stare ,maine sper sa-mi revin din socul pe care il mai am inca!ce sa va zic ca am un concediu de kk rau ,toate merg fffffff prost ,da asta este viata cu bune si rele tre s-o iau in piept!si va doresc o seara placuta!!!!!!!!!!!la alll cum zice MIRELUS A NOATRA!ROXANA!
MirelaV spune:
hello hello hello
fuga fuga scriu
am avut o zi iar aproape plina..azi ne-am plimbacit prin oras si am fost la gradina zoologica..dar o sa vedeti voi poze
siiii..am mancat placintaaaaaaaaaaa
ma cam doare spatele...k disteapta de mine (dar sa nu mai ziceti la nimeni) am facut si am iesit afara..asta si ieri si azi dar primit k nu mai fac
maine la 11:42 plec spre bucuresti k vineri ma duc sa imi ridic masinuta mea cea noua
bone, ce ai patit? de ce esti supi?
azi dam sms lui geo sa vedem ce face ea si sofia. va spun maine ce raspuns am primit
va pupacim amandoua..M&M si va dorin o seara frumoasa.
kiss kiss
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
quote:
Originally posted by boneca30
eu Angi vin la un ceai cu gheata!
MIRE meu amor la multi ani ,cu intarziere dar e din suflet !
MEENNA ai grija de sarbatorita noastra!
si ca sa inchei sunt speriata,trista,si tot ce inseamna parte negativa!nu va povestesc acum ca nu sunt in stare ,maine sper sa-mi revin din socul pe care il mai am inca!ce sa va zic ca am un concediu de kk rau ,toate merg fffffff prost ,da asta este viata cu bune si rele tre s-o iau in piept!si va doresc o seara placuta!!!!!!!!!!!la alll cum zice MIRELUS A NOATRA!ROXANA!
Bone!!!! CE ai patit??? Sper ca pana maine sa se rezolve toate problemele tale si sa ai parte de un concediu frumos!!Te asteptam maine cu vesti bune...
eu
poze nunta
Cristina
boneca30 spune:
'neata! gata cafeluta!!!!!!!!
MIRE ai grija de tine iubita
CRIS va spun iubita!!
acum cateva luni am cunoscut o brazilianca care are o fetita de un an si cateva luni,totul ok numai ca era cam ciudata in relatia cu fata ei si fata mea,de genul venea la mine si fata mea trebuia sa se comporte fff bine cu fata ei ,ceva iesit din comun ,un egoism ff puternic,si imi spunea mereu ca sotul ei este bolnav are 3 tumori pe creier si nu are multe luni de trait,si tot timpul plecau la spital sa ia medicamente sa fac analize la copil,s,a,m,d,sincer nu m-am prins de nimik si tot timpul am compatimito!si iri prietena mea cea mai buna a aflat si ea si nu a rezistat sa nu imi spuna mai ales ca ,prietena cu fetita de un an si cateva luni venea la mine in fiecare zii,si prietena mea mi-a zis sa evit cat mai mult posibil ,dar sa nu o indepartez fff mult de mine ca situatia e grav rau si ca toti 3 au SIDA ,am inebunit cand am auzit ,am avut un soc fff puternic si nici acum nu mi-am revenit, si prietena mea si ea saraca nu mai stia ca sa zica ,ca fata venea non stop la cand la mine cand la cealalta si amnadoua am inceput sa facem legaturile,de ce ne are doar pe noi ca prietena si altii nu o acepta ,de ce toti fug de ea,dar acum eu ma intreb de ce nu a avut curaj sa zica ca sunt toti bolnavi ,ca sa stiu sa-mi protejez copila mea ,ca de fff multe ori viki si vitoria(asa o cheama pe fetita ci sida) au mancat din aceasi farfurie si cu aceasi lingura,si putea sa spuna nu may roxi punei separat fetii mele,cum la jucarii si alte faze se lua de fata mea ca nu intelege si ca e prost educata!ma simt vinovata ,si mie frica intelegeti voi de ce ,contac intre fete a fost doar prin saliva ,am o mare intrebare?ce sa va mai zic sunt terminata si vad viata cu alti ochii si o condamn p´tr ca trebuia sa-mi spuna,sunt terminata!deocamdata atat ca nu mai stiu ce sa zic sunt ffff trista si terminata moral!
va tuk si iertatima dak am fost incoerenta si ca v-am luat din timp! asa ca iubitele mele deschideti ochii ,cand primiti pe cineva in casa
ROXANA