Racusori, la apel! (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Bone, ma bucur ca te-ai mai linistit...e normal sa-ti faci atatea griji, dar totusi SIDA nu prea se ia decat prin sange si , deci...
la creata mica si la mamica ei si sa ne-o arati cu cercei!

Vicky, e destul de usor sa te captusesti cu cistita...mie mi-a trecut in cateva randuri cu niste capsule cu albastru de metil de la farmacie(deci, fara antibiotic) Singura chestie mai ciudata e ca faci pp albastru

Mirela, te-ai intors acasa!
Si pozele unde sunt???
Da si tu un link mai aproape, ca io-s

Va pe toate si sa suportati usor canicula de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! Prezenta la cafea. De fumat nu fumez...
Bone, ma bucur ca te-ai mai linistit cat de cat. Poate ca ar trebui sa incerci cumva sa deschizi acest subiect fata de prietena ta, dar cu mult tact . Sa o iei cumva pe ocolite. Pentru linistea ta sufleteasca eu zic sa ii faci lui Viki un test si sa io mai repeti peste vreo 6 sapt. Daca fetitele vor sa se mai joace in continuare sa ai grija sa nu le dai obiecte ascutite in care sa se taie...
Este o situatie delicata, tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci. BAFTA MULTA si suntem alaturi de tine...
Mire odihna placuta...
Vicky sanatate multa!!! Cistitele sunt apanajul femeilor!!! Nu cred ca este vreo femeie care sa nu fi facut o banala cistita femeie in viata ei!!! Sa iti faci o urocultura si pe baza uroculturii ti se vor da antibiotice. Sanatate multa inca o data!!! Mamei tale cum ii mai este?? Socrului?? De asemenea sanatate si epntru dansii...
July spor la facut suc de rosii, daca mai faci...
Pupici si la restul racusoarelor!!!
De gravidutele noastre mai stie cineva???
O zi buna si spor!!!Si weekend placut, bineinteles.

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna dimineata fetelor,

Bonne sunt sigura ca totul este OK cu familia ta.Si sunt sigura ca de acum inainte ai sa o protejezi si mai bine pe Vicky.Si la ce suflet vad ca ai sigur nu ai sa indepartezi familia bolnava din preajma ta,am eu un sentiment ca vrei sa-i ajuti in continuare dar o sa fii mult mai atenta.
July esti o gospodina de nota 10.Bravo tie!!!!!!!!
Monagan sper sa te odihnesti in weekend ,iar eu pentru asta iti doresc un weekend linistit.
MirelaV cum e acasa dupa ce ai fost in Ardeal?
Vicky sanatate multa pentru tine si toata familia ta.
In rest la toata lumea multa fericire,iubire si liniste sufleteasca.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello...m-am trezit si am asa o vaga banuiala k tre sa ma duc pe la birou oricum..am dormit bine
aici aveti pozele de la oradea sper sa va placa
va pup si ne auzim later
angela..acasa e...ACASA. imagineaza-ti k oricat ti-ar placea un loc...nu-i nicaieri ca acasa..in patul tau. eu tare mult m-am bucurat sa dorm in pat la mine
pup menna si spor la treaba k azi e harnicuta

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mirela superbe poze.Cred ca te-ai distrat pe cinste.Si placinta hmmmmmmmmm,vreau si eu.........

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

MIRE ce modesta esti speri sa ne placa pozele?
mi-au placut la nebunie ,toate pozele si tu esti beton machiata si Menna nu am cuvinte sunteti beton amandoua !bv se vede ca ameritat excursia la oradea!la anul dak imi ajuta DUMNEZEU vin si eu ca vreu si eu!superb oras ,de mancare mai putin ca e fff cald si nu ma incanta!
Viki eu cand aveam 4 ani cica mama mi-a zis am facut cistita si ce imi aduc eu aminte cam eram mai maricica 16-17 ani iar am facut ,ca eu sunt un pic sensibila si la orice curent sau stand pe jos fac cistita ,e groaznica ,nici nu vreu sa imi imaginez perin ce treci ,stii cu ce ma faceam bine ,un lighean cu apa calduta si cu multa sare si pui apa din ce in ce mai fierbinte cat suporti tu si te bagi fuguta in pat cu mijlocul acoperit si o aspirina si a 2 zii esti ca noua si sosete in picoruse tot timpul!pupici si sa te faci bine repede! pupici si lui mami si lui socru tau iubita DOAMNE AJUTA!
ANGII asa e nu ma las asufletul sai indepartez pe bolnaviori si cu siguranta sunt foarte atenta in ceea ce priveste fetele !si traiesc cu speranta ca DUMNEZEU are grija si ne protejeaza !
cam atat MIRE hai cand intrii pe mess sa vb ,mie dor de tine!
VA PUPIC PE TOATE SI VA IUBESC MULT
ROXANAROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Angi ce activa esti iubita mea azi adik ca de obicei!asa s-o tii merEu si ce ziceai ca ai fost intr0o mini excursie si nu ti-a placut?ce crezi ca aici in jp e mai frumos,eu am fost ff deceptionata cand am fost in TOKYO si mizeria era la toate colturile cemai mai rau ca in bucuresti! dar asta e in general capitalele lasa de dorit!
ROXANA

Mergi la inceput

Bone,da am fost si la Bruxelles si la Amsterdam si am fost f dezamagita.In afara cladirilor vechi altceva nu ai ce sa vezi.
as vrea sa ajung si la Tokyo,dar cred ca anul viitor.
Cand o sa ma hotarasc sa vin o sa-ti cer ajutorul.
Sunt sigura ca o sa ma ajuti.
Hai ca va pup pe toate si va doresc un weekend placut!!!!!!!!

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

MIre , superbe pozele!!! M-ai facut sa salivez la ce bunataturi ai mancat tu pe acolo...

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Na seara fetele! Iaca ajung si io pe la voi stoarsa de puteri si de nervi si de draci si de tot ce vreti!
SI nu va ganditi ca e consortu de vina ca el a fost mielusel! Serviciul manca-l-ar mama pe el, ca bine e ca e! Am aflat ca de luni voi fi intr-un control naspa rau. SI am tunat si am fulgerat si am pus paie pe foc. SI consortul m-a consolat si io am luat-o de la capat. Acu, satul de lamentarile mele, saracul s-a dus la nani! Imi vine sa ma strang de gat de draci ca numa de control nu imi ardea mie acu. Plus ca nema concediu! Nu mai pup! SI ma asteapta varuitul si curatenia la casa si mutatul parintilor! Si o las pe mama cu c... ( ma iertati) in balta cu stransul ciuveielor si vai de capul meu! Nu prea sunt coerenta nu? Da daca am draci? Am o luna jumate de cand astept nenorocitu asta de control si deja uitasem de el si na, tocma acu se gasi, cand am mai multa treaba!
Sa ma iertati fetelor vreo 3 saptamani, ca nu cred ca ma mai vedeti la ochi, sau la deste!
Va pup pe toate si s-auzim de bine!

Mergi la inceput