Mamici de sept-oct 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 7
_Ralu_ spune:
buna fetelor!
m-am hotarat sa mai scriu si eu desi nu prea am noutati.
itzy, multumesc ca te-ai gandit totusi la mine desi n-ai stiut ce sa-mi raspunzi. am gasit un sub exact u probl mea si sper sa primesc mai multe raspunsuri acolo!
sephora imi pare f rau pt ce ai patit! exact asta iti trb acum! sper din tot sufletul sa fii bine!
concediu placut fetelor care pleaca si vreme buna sa aveti!
LA MULTI ANI SARBATORITELOR! imi pare rau ca nu am fost pe faza dar n-am mai intrat de multicel!
altfel, eu sunt cam suparata cu tensiunea! fluctueaza ca naiba! mi s-a intamplat ca intr-o zi sa am chiar 15 cu 8, si dupa o ora sa am 12 cu 6! cred ca inconvenientul e ca am tensiometrul acasa si mi-o iau de o mie de ori pe zi!
mai sunt stresata ca dr mea e in concediu si nu stiu exact cand se intoarce! lui lexi i-a zis ca urmat consultatie va fi pe 1 sept, iar mie ca la 1 aug intra in concediu pt 2 sapt! poate n-am inteles eu bine...nu stiu ce sa mai cred! abia astept sa vina data de 15 sa sun la cab sa vad daca a venit!
in acest sens m-am programat maine la eco la marie stopes! e acolo o dr super draguta dr ghinda emilia, la care am mai fost pe la 14 sapt si mi-a placut tare mult de ea, si am citit numai lucruri bune despre dansa! numai ca sunt stresata ca o sa-mi spuna cu totul altceva decat stiu eu de la dr mea, cum a patit eloise, si ma stresez si ami tare....offffffffffff! hai ca iar ma apuca depresia! ca nu m-am simtit prea bine din acest pdv in ultima vreme! cred ca din cauza ca se apropie "momentul"! sunt atre intoarsza!
raluca
35+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
scumpik_lui spune:
Buna burticute!
Vad ca ati scris foarte mult zilele astea cat am lipsit eu. Oricum am recuperat si am citit tot ce ati scris. Va plangeti cam mult, nu credeti? Glumeam....![]()
Se plangea cineva, nu-mi aduc aminte cine, de dureri intre picioare. Aceleasi dureri le simt si eu cand stau intinsa pe pat si ma intorc de pe o parte pe alta, si chiar si cand ma dau jos din pat simt aceeasi durere pt. cateva minute. Este normal? Eu cred ca e din cauza lui bb care isi face loc acolo. Cine stie mai bine?
In legatura cu linia si buricu la mine totul e ca inainte. Nu am nici o linie, iar buricul e la locul lui, inca......
Sper si asa sa ramana.
Si nu e ultimul rand LA MULTI ANI!!!! pentru Mini, un bb mancacios, si nastere usoara!
pe burtici
28+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev296pr_.png" alt="pregnancy" border="0" /></a>
eloise spune:
Alessia LA MULTI ANI! pentru aniversarea voastra, numai bine, multa sanatate si dragoste si un bebe perfect va doresc!
Că bine zici... EGZAKT
, omul cavernelor am devenit si io... sau mai bine zis fata cavernelor, adik :
+
= IO!
Si HGB o aveam 10 acum o luna... tre sa repet analizele sapt viitoare
Ufff, mai mananc o branzoaica dulce, maaare, si fug la intalnirea cu amicele....
Eloise
30 cu 
EU
Virsta bebe
laliq spune:
,
Desi intentionam sa revin ieri seara cu un mesaj despre noi, nu am reusit pt ca am adormit bustean pe la ora 7:30. Am dormit aproape 12 ore, cred ca incep sa compensez nesomnul din timpul caldurilor...
Vineri am facut ecografie la Iosup si ne-am mai linistit. Mi-a zis ca bebe e bine, are 1500g si ca DPN se modifica in 22 oct (mai devreme cu o saptamana decat era dupa UM). Nu a vazut nici un edem, iar placenta e intr-adevar cam groasa (maturitate grad 2/3), dar nu edematoasa. Colul e lung si inchis, ia LA in cantitate si aspect normale. Joi facem iar dozarea de anticorpi, iar vineri mergem iar la ecograf. Sper ca bebe sa mai stea la mine in burtica macar pana facem 7 luni.
Vineri seara nu mai puteam respira de caldura si pe la 8:30 am zbughit-o la tzara, unde a fost asaaaa de bine, racoare si miros de fan. Tare ne-o placut. Duminica sera cand am intrat in Bucuresti aveam senzatia ca suntem intr-o caldare desi se racorise si aici, dar parca aerul nu circula deloc. Noroc cu ploaia.
Eloise si eu sunt cam anemica, conform ultimelor analize Ca a iesit sub valoarea normala minima, dar dr. a zis ca trebuie sa-l iau din alimentatie si nu medicamentos. In concluzie incerc sa pap mai multe lactate, desi sunt cam scarbici. Iau zilnic Magneziu - doza forte (300 mg), iar pt suplimentul de fier iau in continuare Sorbifer, o pastila la doua zile, alternativ cu Elevit.
Sephora, nasol cu criza de rinichi, cred ca a fost cumplit. Iti doresc sanatate si sa nu mai treci prin asa ceva.
Fetelor, m-am bucurat sa citesc ultimele noutati despre Try si bebelusul ei; trebuie sa ne rugam si pentru ei sa le fie bine.
tuturor si s-auzim de bine.
Larisa
28+
Horia Matei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos
gabitzica spune:
Alessia, felicitari pentru aniversare!
Azi am fost la echo, bebelina e bine, mai merg peste 2 saptamani la control, cand o sa si programam cezariana.
Gabi 34+
si Tudor 22.10.2003
www.stoc-studio.ro/tudor
alessia80 spune:
ELOISE-[pup]si sper sa ai o intalnire cat mai scurta...poate ploua
Pt toate burticile cu paranoia- sper sa va binedispuna 'nascut la 33 saptamani'http://www.desprecopii.com/info.asp?id=621
ALESSIA80
33+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
Sephora spune:
Multumesc fetelor ptr urari
Naty bine ai venit printre noi,vad ca si tu ai trecut prin acea criza nesuferita,mie in perfuzii mi-au bagat no-spa,diazepam,scobutil si piafen.Pentru acasa mi-a dat scobutil,piafen,nos-pa si supozitoare carpercon.Mi-a zis sa le fac la 6 ore,dar am decis sa nu-l inebunesc pe bebe si sa le fac doar in caz de durere.
Vad ca merge mai bine cu pipi acum,in schimb cred ca m-am iritat de la aciditate si dupa fiecare pipi m-a spal cu musetel si m-a ung cu galbenele.Un chin ce mai.
Alessia nu am plecat cu bagajul ptr nastere (nici nu-l am pregatit)mi-am luat doar strictul necesar ca stiam ca nu e de la bebe,mi-era doar sa na dau in alte complicatii sa trebuiasca sa m-a opereze sau stiu eu ce (paranoi).
Toate tipele care au venit sa nasca veneau cu niste valize frate,ca radeau asistentele de ele ca le-au dat batbatii afara...
Ralu imi pare rau ca tensiunea ta e asa instabila a mea duminica ajunsese la 9,dar oricum de obicei e 10,6 sau maxim 11,7.Sanatate multa si tie.
Eloise te inteleg bine si eu saptamana trecuta am avut casa plina de musafiri,a venit sormea care nu m-a deranjeaza ,m-a ajutat si foarte mult plus ca am mai schimbat o vorba,apoi i-a venit cumnata din Italia cu 2 baieti (v-am mai spus ca le-am inchiriat un apartament aproape dar toata ziua numai pe capul meu au stat)plus sormea saraca a trebuit sa-i duca pe la muzee,etc,a venit cumnatamiu (sotul soramii) mama si tata care de fapt au venit sa m-a ia si pe mine la Roman.Parca am avut o premonitie si le-am zis ca plec joi(vroiam sa raman pur si simplu singura cu barbatu).Daca m-a prindea criza asta nebuna pe acolo,Doamne fereste....
Asa ca sunt iar acasa in clocitoare si e tare bine.Astept sa mai treaca si toata nebunia cu nunta sa m-a pot apuca si eu de camera lui bebe.
IO
32+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
scumpik_lui spune:
Aniversare placuta Alessia si multi, multi ani impreuna! Mai vine zis toata viata! Si numai bucurii si multa dragoste!
29+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev296pr_.png" alt="pregnancy" border="0" /></a>
alessia80 spune:
GABITZICA & SCUMPIK-
MULTUMESC. E primul an cand nu beau sampanie...si ce pofta am
ALESSIA80
33+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
CamiSol spune:
Alessia
multi ani fericiti alaturi de sotior si tot ce va doriti.O gura de sampanie nu cred ca e problema sau macar poti incerca cu sampanie pt. copii
.
Cami
32+ cu
Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la