Mamici de sept-oct 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eloise stari din astea am avut si eu de vreo 3 ori cred si atunci mi-am luat tensiunea si aveam 8.6. Anemie am de la inceputul sarcinii dar cred ca acuma s-a accentuat.

Mirabela sapt. 33 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ZINA- Si al meu e cu capul in jos de la 27 saptamani; si eu nasc cu cezariana. Stai linistita ca si eu am burta jos. In loc sa se inalte a coborat!

MIRABELAC- eu am 93 in diametru, nu e prea putin?

SEPHORA-urat moment...ai grija de tine! Tu ti-ai facut bagajul de nastere cand ai plecat la spital?

ALESSIA80 32+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

ELOISE- eu cred ca e de la anemie! Si eu am hb sub 10, dar vad ca ma simt ok!
Cand ti-ai facut analizele cat o aveai?

ALESSIA80 32+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna ziua, burtici!

Multumesc mult celor care mi-au raspuns referitor la linea nigra si buricul iesit in afara.

Vad ca multe dintre voi mi-au scris si despre faza cu piercing-ul, iar mesajele au fost de solidaritate. Va multumesc! Katia, am ras tare la ceea ce mi-ai scris...chiar o sa ma mai duc o tura la piata si daca-mi mai zice ceva ii zic ca nu-s maritata si am 5 copii cu 5 barbati diferiti. Na!

Eloise, si eu ti-am simtit lipsa desi nu te-am nominalizat. Ma amuza tare replicile tale pline de unor si fina ironie.

Gabitzica, felicitari ptr progresele de la gradinita!

Pufy, concediu placut si vreme frumoasa!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 30 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ELOISE, ma bucur ca ai revenit, ca aveam de gand sa-ti caut nr. de telefon sa te sun, nu mai tineam minte daca ai plecat tu la cineva sau aveai iar musafiri.

PUFY, distractie placuta, si odihna muuuulta.

ZINA, citeste chiar pe site-ul asta, la saptamani, la odiseea sarcinii, si o sa vezi ca exact acum tre sa se intoarca bebe cu capul in jos. E fff bine.

SEPHORA, groaznice durerile de rinichi, eu am facut timp de 9 ani, din 6 in 6 luni crize de eliminare a pietrelor, le faceam pentru ca aveam o dereglare de metabolism, care pana la urma a disparut singura. Daca mama ta are dreptate, ar insemna ca tre sa ma duc la nastere fluierand. Mi-aduc aminte ca o data, am stat in criza o saptamana, nu-mi ceda cu nimik calmante, si mi-au dar fortral, care e al 2-lea dupa morfina, asa ca, daca am rezistat atunci, poate rezist si acum, si nici nu urlam prea tare[smile]

34+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Multumesc dragelor! [
Gripo am iar musafiri, si eu ca o ticaloasa, ticaloasa, ticaloasa nu mai reziiiiist! Acum 2 saptamani au venit asa: mami, tati, buni si sor-mea, sor-mea a ramas o saptamana, toate bune si frumoase ca ma inteleg perfect cu ea si nu ma deranjeaza catusi de putin. Concomitent au venit in Iasi si cumnata cu sotul si bebele lor, numai ca ei nu stau la noi, dar oricum ne intalnim in fiecare zi. Si ei sunt ok si nu ma supara. Tot saptamana trecuta a venit o colega de facultate din America, mare intalnire mare, stat pe la terase. In weekend am fost eu la Suceava si mi-am bulversat tabieturile si ritmul de zi cu zi la de mine acasa...iar AAAAZI a venit o alta colega de facultate din America si ea, si tre sa ne vedem indata la o terasaaa , si diseara cred ca vine la mine..... si eu nu mai supooooooooooooort ... vreau linisteee! Si paceeeee!

Eloise 30 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Nu stiu ce am de cateva zile sunt si eu intoarsa cu fundu-n sus rau de tot... Ma păleste depresia si plansu... n-am chef de stat la discutii si amabilitati cu cunoscutii, vreau sa stau intinsa pe canapea cu o carte in mana sau citind de pe net sau facand ce ma taie pe mine capul toata ziulica.
Cel mai nasol e cu pesoanele non-gravide sau cele care inca n-au copii... e greu sa le explici de ce esti intoarsa pe dos si cu hachitze... ele au chef de terase si taclale ca pe vremuri, eu nu vreau decat sa fiu lasata in pace
Credeti ca-s eu anapoda?

Eloise 30 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Vroiam sa va intreb ceva...voi il simtiti pe bebe asa cum da din picioare...cum o facea odata...eu il simt mai mult asa ca si cum s-ar misca...mai rar cu piciorutele...o fi bine? sorry dar paranoia e la cote maxime!!!!

34fix

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

ELOISE- 'welcome to the club' ca am vazut ca suntem mai multe pe aici!.
Eu, care eram sufletul petrecerilor si al initiativei de a iesi cat mai mult, acum m-am facut omul cavernelor si nu vreau sa vad pe nimeni in afara de sot! Eu am impresia ca nu ma intelege nimeni-in afara de voi si imi vine sa tot ce prind! Cand ma mai suna cate o prietena si-mi spune, de ce naiba stai in casa, mai iesi si tu, si incepe sa-mi povesteasca toate prostiile...OFFF
Nimic nu mi se pare mai important acum decat minunea din burtik si nu pot asculta toate aberatiile celor din jur...
Hai ca m-a dezlantuit! Cred ca sunt mai rau decat tine

ALESSIA80 32+
poze

Mergi la inceput

ACAI- nu stiu ce sa spun, poate te ajuta fetele cu 34 sapt!

Astazi, eu+sot implinim 3 ani de cand ne-am cunoscut! Dar pt ca mi-e prea lene si m-am dezobisnuit sa ies singura din casa, am rugat-o pe femeia care-mi face curat sa se duca la mall sa-mi cumpere perfumuri pt cadou! AM facut cumparaturi prin telefon!I-am explicat vanzatoarei cam ce vreau si a inceput sa-mi enumere toate
branduriel! Am stat vre-o juma' de ora dar a meritat! Cred ca se uita lumea la vanzatoare ca la urs cum se plimba ea pe la toate casele de parfumuri si-mi enumera gramajul si consistenta

Astept sa vad ce zic sotu' cand va vedea ca nu am iesit din casa si totusi i-am luat cadou... VAIIII, daca a uitat sa-mi ia ceva???
Clar, il dau afara....

ALESSIA80 33+
poze

Mergi la inceput