Mamici de sept-oct 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 8
Mirabelac spune:
Alessia aniversare placuta si va doresc multi ani inainte! Poate la tine bebe sta mai mult pe lungimea uterului, la mine avea 26 cm la 32 sapt. Dar nu-ti fa probleme daca e bine la echo.
Eloise nu esti singura in situatia asta, eu am facut criza de nervi cu zugravii si sunt nervoasa ca nu m-am apucat de bagajul pt. spital si cumparaturile pt. bebe, nu pot inca din cauza sotului care mai are treaba prin casa si singura nu merg nicaieri.
acai24 eu de 2 zile nu-l simt pe bebe destul de activ, chiar azi m-am panicat pt. ca pana pe la 14 n-a miscat mai deloc, am inceput sa-l gadil la fundulet si mi-a tras una in col de nu m-am vazut... mama paranoica ce sunt... nu mai poate dormi omuletzul in cuibul lui... acuma e mai activ un pic, dar nu ca de obicei. E adevarat ca si eu am fost cam somnoroasa zilele astea si am dormit si la pranz si seara normal.
scumpik_lui si eu ma plang de durerile alea intre picioare si de solduri exact cum le descrii tu, ieri am fost la dr. si a zis ca sunt normale mai ales daca durerile sunt suportabile. Azi parca nu mai sunt asa de puternice, ori m-am obisnuit eu cu ele...
Mirabela sapt. 33
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
alessia80 spune:
CAMISOL& MIRABELAC-
Cum sa fac sa-mi spuna si mie lungimea bb la echo. Toti imi spun ca nu pot stabili lungimea. Ultima data i-a masurat femurul si mi-a spus ca e cu cateva zile in urma fata de 32 sapt, dar la greutate si la marimea capului e cu cateva zile peste 32 sapt... Ce sa mai cred?
ALESSIA80
33+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
amarantina spune:
Gabi, ce vesti bune! Bravo Tudor!
Sephora, prin ce clipe ai trecut... Bine ca ti-ai revenit si bb e bine. Dar la nunta te mai duci?
Ileana, sa nu crezi ca yo cu Inni am dormit azi-noapte... Ne-am conversat pe PM vreo 2 ore.
amarantina spune:
Zina, si mie mi se intampla si nu e sugtitat. Sughitul e diferit, pe mine asta mica m-a inebunit cu reprizele ei de sughit care tin si un sfert de ora! Zbaterea aia habar n-am de la ce-o fi, banuiesc totusi ca e tot de la bebelina, face ea ceva acolo...
Laliq, ma bucur ca esti bine. Poate nasti in oct, mai stii? Eu iti tin pumnii sa fie asa.
Mirabelac spune:
Alessia cred ca m-ai inteles gresit, 26 cm este lungimea uterului care in general trebuie sa corespunda cu nr. sapt. Nici eu nu stiu cat are bebe in lungime, ma mai uit pe site-ul ala cu greutatea si-ti da si lungimea aproximativa.
Mirabela sapt. 33
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
lakioana spune:
Saltare burticute si mamicuto,
Mai aparem si noi din cand in cand pe forum...dar la fel ca si alte burtici care nu prea au noutati.
Ieri am fost si noi la control la nenea ginecologul si la eco. Avem vesti nu prea incurajatoare. De catva timp incoace am tot avut contractii nedureroase foarte dese (am numarat odata in decurs de 20 min. chiar si 6 contractii), lucru pe care l-am raportat la nenea doctoru', care ne-a spus ca este posibil ca uterul meu sa fie destul de micut si sa nu mai permita foarte mult intinderea. Clar este ca bebita noastra nu mai prea are loc in cuibusor. Plus de asta, placenta este cam imbatranita, deci si-a cam facut treaba. Toate lucrurile astea l-au facut sa ne anunte ca este posibil ca nasterea sa survina mai repede si ca nu stie daca apucam sfarsitul lui august (noi, care aveam DPN in 12-13 sept.). Ne-a dat sa luam Gynipral sa mai prelungim...
Sper din tot sufletul sa fie bine...pentru ca in continuare am foarte multe contractii...chiar daca sunt nedureroase (cateodata parca ma sufoca si imi aduc tot sangele in cap.)
Va pupicesc pe toate...
Lakioana
35+ cu
Rebecca Riana
alessia80 spune:
MIRABELAC- am inteles io gresit
LAKIOANA- nu fi suparata ca bb e faproape de termen si nu cred ca e vre-o pr daca se naste mai devreme! Eu dupa sapt 36, voi fi in extaz si voi astepta sa nasc oricand! Sper sa vina bb cand va fi pregatit si iti doresc sa te simti mai bine[flo]
AMARANTINA- de asta nu am avut ce citi de dimineata....
ALESSIA80
33+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
inni spune:
quote:
Originally posted by alessia80
AMARANTINA- de asta nu am avut ce citi de dimineata....
Sic ! Sic !
Poze
Inni
36+ cu
....
lakioana spune:
ALESSIA80 Multumesc foarte mult pentru incurajare...aveam nevoie...sunt putin cam gandita. Mi-e teama sa nu fie prea micuta sau sa aiba ceva probleme de respiratie...
In rest toate cele bune ... voua tuturor
Lakioana
35+ cu Rebecca bebeca
gripo spune:
Fetelor, am vorbit cu CRI, care avea vesti si despre Roxana01. Roxi e bine merci, nu a nascut la munte, ba, din contra, e la birou in sedinta si munceste. Cri sta doar la pat, pentru ca din cauza unei disfunctii a rinichilor e umflata rau de tot, si dr. ei i-a spus sa stea doar la pat, si cu ajutorul lui Dumnezeu sa ajunga bebe la 36, 37 de saptamani(ea avand si placenta mai imbatranita decat trebuie) si la o greutate mai marisoara. Si-a terminat aproape toate cumparaturile.Tot cu putza a ramas bebele ei.
Alessia, mi-a placut povestea lui Bubu, mai ales ca si Vio il alinta asa pe bebe nostru mic, BUBU. Ce coincidenta!
34+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2