Mamici de sept-oct 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 29
roxanae spune:
Raluca daca iei tifon cel mai bine este sa le pregatesti de acasa.Eu mi-am pus vata si comprese sterile si le fac pe loc acolo cand imi trebuie.
Alexia tare faza cu sotul.

Roxana
+ Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca
inni spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
chiar asa, am uitat sa va intreb:
eu am luat vata la mine, dar e necesar sa le pregatesc de acasa asa, cu tifon? ca de ex, nici nu o sa ma tifon la spital ca nu stiam ca-mi trb! deci iau tifon, si pregatesc tampoane din alea?
..pai stii cum sa le faci ? nu confectiona nimic de acasa ca sa te invete asistentele acolo cum sa le faci corect.Eu asa am sa fac.
Poze
Inni
36+ cu
....
Mirabelac spune:
Eu am un pachet de tampoane din ianuarie de cand trebuia sa-mi vina ![]()
![]()
![]()
o sa le folosesc acuma, si 2 pachete de vata mari. Dar stiu ca la inceput iti dau din spital sterile, is imens de mari si tot nu vor fi de ajuns.
Mirabela sapt. 33
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Leditia spune:
Floricika
.Multa sanatate,fericire si un bb sanatos iti doresc care sa va aduca numai bucurii.
POZE
inni spune:
Raluca cumperi fesi de tifon. Eu mi-am luat deocamdata 4 bucati a cate 2 dimensiuni: 2 sunt 10/10 cm si 2 sunt 10/20 cm.Sa am acolo..si mai mari si mai mici.
Poze
Inni
36+ cu
....
Mirabelac spune:
Fetele care au facut cezariana sau cele care au mai auzit, ce stiti despre afectarea memoriei dupa cezariana? Nu stiu daca si dupa nasterea vaginala e la fel, dar eu stiu de la nasa mea si de la o prietena care au facut cezariana cu anestezie generala si au avut probleme cu memoria dupa nastere. Stiti ceva de asta?
Mirabela sapt. 33
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
alessia80 spune:
MIRABELAC- WHAAAAAAATTTTTTTTTTTTTT?????????
Eu nu am auzit de asa ceva si ma indoiesc, mai ales ca am facut anestezie generala si am stiut ce se intampla din primul minut cand m-a trezit... da' o fi...
Am pus poze noi, ca ramasesem in urma![]()
ALESSIA80
33+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Nu stiu ce am de cateva zile: ma simt foarte obosita, burta mi se pare foarte tare si grea, iar bebe se misca si se roteste cu atata forta, incat ma zguduie din toate incheieturile. Semnele se accentueaza dupa pranz, si de aceea banuiesc ca oboseala si pozitia incomoda pe scaun la birou sunt de vina. Voi treceti prin stari de acest gen, sau este cazul sa ma ingrijorez? Oricum, maine ajung la medic si la echo: sper sa am vesti bune.
Adriana 31+
Pozici
Varsta bebe
adameasca spune:
Mirabela, s-a demonstrat stiintific ca sarcina prosteste femeile, in general.
Zau nu e gluma, am citit in timpul sarcii trecute un articol despre asta. Deci nu cred ca doar mamicile care nesc prin cezariana sunt afectate. Eu is enervata rau p[e tema asta. Uit de la mana pan' la gura, uit zile de nastere ale membrilor familiei sau prietenilor apropiati, uit daca am spus ce vroiam sa zic, asa ca mai spun o data si-mi sare lumea-n cap ca ma repet.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
Adriana mica spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
Buna fetelor,
Nu stiu ce am de cateva zile: ma simt foarte obosita, burta mi se pare foarte tare si grea, imi este un pic greata, iar bebe se misca si se roteste cu atata forta, incat ma zguduie din toate incheieturile. Semnele se accentueaza dupa pranz, si de aceea banuiesc ca oboseala si pozitia incomoda pe scaun la birou sunt de vina. Voi treceti prin stari de acest gen, sau este cazul sa ma ingrijorez? Oricum, maine ajung la medic si la echo: sper sa am vesti bune.
Adriana 31+
Pozici
Varsta bebe
Adriana 31+
Pozici
Varsta bebe