Mamici de sept-oct 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ADRIANA- sa inteleg ca ai contractii? Ar trebui sa iei ceva. Oricum daca bb se misc des asta e semn bun! Parerea mea...
Oricum pana maine mai e putin si vei afla raspunsul la toate intrebarile!

ALESSIA80 33+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

RALU, pai tu de ce crezi ca am ramas eu fara mancare in casa? Nu ma mai simt in stare de nimik, sunt tot timpul obosita, si cu cat nu fac, cu atat ma apuca stress-ul mai tare ca nu le am facute, si de aici o stare depresiva, care ma determina sa nu fac, in continuare, nimik. Ei, un cerc vicios, iar Vio are o lucrare mare, si n-are timp decat sa vina sa manance si sa doarma. Asta e!

Apropos, CAUT SI EU O FEMEIE CARE SA MA MAI AJUTE LA TREBURILE DIN CASA! CU BANI, NORMAL. Ma gandesc ca o sa-mi trebuiasca si dupa ce nasc, ca cine stie cata putere o sa am eu, iar Vio, o sa-si ia libere, dar tre sa se duca la un moment dat si la serviciu, si sa vina soacra-mea.... mai bine lasa. Asa ca , daca stie cineva pe cineva, va rog sa ma ajutati si pe mine.

34+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Adriana, si eu ma simteam asa cat am mers la servici in ultimile doua saptamani (adica exact la varsta ta de sarcina - eu de la 1 august sunt in concediu). Oboseam dupa pranz, bb era super agitat si aveam foarte des contractii si stari de rau general. De cand stau acasa situatia nu e roz dar e mult mai bine. Eu zic ca ai nevoie de odihna! Sa vii cu vesti bune de la doctor!

34+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Ditto! Si eu sunt tot mai obosita si in razboi cu vasele murdare. Urasc sa le spal, dar urasc si mai tare sa le vad cum se aduna tacute dupa fiecare masa (si sunt multe...mese). Asa ca am facut pact de non-agresiune cu ele: le spal cum le folosesc. Uit si eu de la mina pina la gura. Planificarea mincarii (cel putin pentru sotul) ajuta. Cumnatul se distreaza de listutzele mele afisate in magneti pe frigider, dar nu-mi pasa. Si s-a pus pe o ploaie jalnica si monotona in Sibiu...de te imbie numai la aghioase.

Adriana, da e de la oboseala. Si eu am mai avut stari de-astea (minus greata). Dar e bine ca mergi miine la dr. Succes si ia-o cit mai moale.

quote:
Originally posted by gripo

RALU, pai tu de ce crezi ca am ramas eu fara mancare in casa? Nu ma mai simt in stare de nimik, sunt tot timpul obosita, si cu cat nu fac, cu atat ma apuca stress-ul mai tare ca nu le am facute, si de aici o stare depresiva, care ma determina sa nu fac, in continuare, nimik. Ei, un cerc vicios, iar Vio are o lucrare mare, si n-are timp decat sa vina sa manance si sa doarma. Asta e!

34+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Multumesc pt incurajari.

Din pacate, nu prea pot intra in concediu: sefa mea este in concediu de maternitate si trebuie sa stau pe baricade pana se intoarce ea la serviciu(18sept). Mi se pare un gest de solidaritate feminina: daca as intra in concediu, s-ar face presiuni asupra ei sa se intoarca mai devreme.

Adriana 31+
Pozici

Varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Mi-au venit rezultatele de la dr. Negative la infectii vaginale. Dupa ce el zicea ca secretia e verzuie (eu cu indulgenta o vedeam galbuie daca nu alba), ca precis e candida daca nu si alt animalutz...e zero. Se pare ca totusi ma irit ca bebeii de la pampers.

Adriana, imi pare rau pentru tine. Poate reusesti la servici sa te mai menajezi. Poate vorbesc eu aiurea ca nu stiu ce servici ai. Si bebelina mea e foarte suparata de statul meu pe scaun..asa ca am inventat o pozitie sa ne convina la amindoua la calculator. Anunta-ne cum a mers eco miine.

Cricri 34 cu Iulia Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Salut Burticoase si proaspata Mamica
Bine v-am regasit
Felicitari Ignatica sanatate multa intregii familii, recuperare rapida si un bbe cuminte si mancacios iti doresc.
Fetelor la multi ani celor nascute in august si nefelicitate si de mine pana acum, felicitari si casa de piatra si celor care sarbatoresc un nr de ani de cand se cunosc cu sotii sau de casatorie.
Sa fiti sanatoase sarcina usoara in continuare, nastere usoara si recuperare in viteza cu bebei mancaciosi si cuminti va doresc la toate.
Noi nu am mai scris de mult, am fost f ocupati, acum in sfarsit sunt in concediu de maternitate de 2 zile deci bun venit vacanta putem spune .
Despre noi nimic nou, bebita tot nu s-a intors (ieri am fost la medic) deci ramanem cu cezriana programata pe 22 august. Pana la urma bebita va iesi Leu asa cum mi-am dorit la inceput dupa care mi-am schimbat ideea cu zodiile. Sper sa fac fata la 2 lei in familie si sa fie cuminte si ascultatoare - sa ia numai partile bune si de la mine si de la tati.
Camera lui bebita e aproape gata, mai lipseste salteaua, changing pad, cosmetice pt baie si nu numai si cam atat. Bagajul este 90% gata, mai am de facut perdeluta si sa trag la masina cate ceva (pantalonasi si cearceaf pt patut).
In rest toate-s bune, am reusit sa ne adunam si noi cu toata zarva musafiri si petrecerea data pt ziua sotului si de casa noua. Au venit f multi prieteni, casa la un moment dat a devenit neincapatoare - ne-am simtit bine, tati s-a bucurat ca un copil mic e petrecere - acum constientizeaza ca de la anul vom sarbatori pe bebita doar "noi suntem pe locul doi" si bine ca am terminat si cu petrecerile si vizitele caci incepusem sa obosim.
Asadar suntem acasa, bebita misca bine, e hoata deja, sughite cand si cand, per ansamblu e cumintica speram sa fie tot asa si dupa ce vine.
Cam atat despre noi, de fapt sunt multe de povestit, mergem citim ca am rams in urma cu 2 capitole - sunteti tare ocupate, si revenim daca nu uitam intre timp - asta ca sa se stie ca si eu uit, inclusiv incurc numele persoanelor importante dar e nomrla i nu tre sa ne ingrijoram.
Va pupam pe toate sa fiti sanatoase si sa va bucurati de perioada ramasa iar ceea ce urmeaza sa umple paharul de fericire.
De acum speram sa fim mi active pe forum.
Adina si Theuta

Adina 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

SUBIECT NOU AICI:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Adriana am si eu aceleasi probleme, poate fi si de la oboseala, de la statul pe scaun (bb nu ma mai lasa sa stau la pian mai mult de o jumatate de ora fara pauza, si trebuie sa fac pauze dese ca altfel face urat).
Incearca sa te ridici mai des, sa te plimbi un pic pana iti revii si incearca sa stai mai putin aplecata, poate te ajuta.

30+ Teodora

Mergi la inceput