Mamici de sept-oct 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by inni
[ iete la tine...vad ca n-ai uitat !!!

Poze

Inni 36+ cu ....

Pai eu mai iert, da' nu uit niciodata hihihihiiiiiii

Eloise 30+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Alexxia eu am cumparat cam tot ce m-am gandit ca am nevoie de la de la Barza(patut, carut, salteluta, lenjerii, hainute, rata.Au preturi rezonabile si mi s-au parut de calitate.Am uitat doar de cadita.

Cami 32+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

nuuuu, inni ca nu ziceam de tine! pt un mom mi-a trecut prin minte ca s-ar putea sa gandeasca cineva asa si...am simtit nevoia sa lamuresc treaba!

si cand spuneam ca nu doresc nimanui sa fie in pielea mea, ma refeream la panica...nu la tensiune, ca stiam de ileana, doar ea a fost cea care m-a initiat in probl cu hta, si mi-a fost de ajutor de muuuulte ori cu info, ca doar era in cauza!

in concl, va multumesc tuturor, si, repet, nu m-am suparat pe nimeni!

alexxia, cine stie, poate ai avut doar un mom de "ratacire" cu tens. oricum, pt linistea ta, verifica-ti-o macar la 2-3 zile, sa vezi cum evolueaza! sanatate multa iti doresc!

scumpik, ma bucur ca ai reusit! am fost o "profa" buna, nu?

gripo, pofta buna la pizza! cred ca tocmai mi-ai dat idee ce sa papam in seara asta, ca pe mine nu ma mai tine cu gatitul de ceva timp! mai gatesc doar cand e sotu' acasa ca-l tin pe langa mine ca aj de bucatar. eu stau jos cu picioarele cocotzate si el imi aduce ce-mi trb, curatza spala legume ce am nev, si uite asa....

chiar voi cum va descurcati cu trb casnice? eu nici patul nu-l mai pot face sg! de spalat, intins rufe, aspirator...ce sa mai zic? la mine le face sotul pe toate...la indicatiile mele pretioase bineinteles!

raluca 35+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Alexxia, e DEMENTIAL sotul tau. Cel putin la faza cu cutremurul...

Raluca, pana ajungi tu la dr ginecolog sfatul meu e sa mergi la cardiolog. Eu cand am ajuns la cardiolog aveam tensiunea 18-19 sub tratamentul cu Dopegyt, pur si simplu tensiunea mea nu mai raspundea doar la tratamentul asta. Si gata, nu te mai toc la cap cu asta.

Inni, merci dragutzo ca ma mai lasi sa stau la soacra.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adameasca

Alexxia, e DEMENTIAL sotul tau. Cel putin la faza cu cutremurul...

Raluca, pana ajungi tu la dr ginecolog sfatul meu e sa mergi la cardiolog. Eu cand am ajuns la cardiolog aveam tensiunea 18-19 sub tratamentul cu Dopegyt, pur si simplu tensiunea mea nu mai raspundea doar la tratamentul asta. Si gata, nu te mai toc la cap cu asta.

Inni, merci dragutzo ca ma mai lasi sa stau la soacra.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

ileana , merci!

raluca 35+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

scumpik, ma bucur ca ai reusit! am fost o "profa" buna, nu?

raluca 35+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Ralukutza si mersi mult de tot pentru ajutor.

29+

Varsta_bebe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

LYANA- daca ti-au iesit leuocitele in urocultura sub 1000 e ok!, Peste 1000 se face antibiograma!

PUTZURUCA- am fi onorati sa va fim 'cumetri' ce ciudat suna. Mai ales ca veti avea o frumusete de printesa

INNI- stai, nu da! am citit ce-ati scris dar tot mi se pare 'cah'

ALESSIA80 33+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Multumesc fetelor de incurajari legate de Diana - este foarte greu fara ea mai ales ca o stiu bolnava iar in astfel de situatii nu prea am incredere in nimeni pt. a o ingriji. O mama isi cunoaste mai bine copilul decat oricine - de fapt o sa vedeti voi.

Flory LA MULTI ANI! multa fericire si tot ce iti doresti!

Mamilili eu nu imi iau pompa la maternitate din prima zi, incerc sa iau cea ce imi va fi absolut necesar atunci, urmand sa-mi aduca sotul a 2-a zi ce imi trebuie.Bineinteles le voi pregati eu intr-un alt bagaj ca sa nu umble disperat prin casa dupa ele.Nu vad de ce le-as lua din prima cu mine mai ales ca in momentele acelea numai de bagaj nu iti pasa,iar asistentele te bombane daca este prea mare.Si unde mai pui ca sunt si persoane "binevoitoare" care te usureaza repede de greutate.

Referitor la tampoane eu nu le-am suportat primele trei zile (am pus unul si m-am iritat).Am folosit vata cu comprese sterile deasupra pt. a nu se prinde de taietura si a fost ok dupa ce te obisnuiesti nu iti mai este asa incomod.

Fug sa citesc ce ati mai scris.

Roxana + Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by alessia80
INNI- stai, nu da! am citit ce-ati scris dar tot mi se pare 'cah'

Nu dau..nu dau..stai linistita

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

chiar asa, am uitat sa va intreb:

eu am luat vata la mine, dar e necesar sa le pregatesc de acasa asa, cu tifon? ca de ex, nici nu o sa ma tifon la spital ca nu stiam ca-mi trb! deci iau tifon, si pregatesc tampoane din alea?

always n-am luat, imi aduce sotu' daca mi-o trb!

raluca 35+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput