Mamici de sept-oct 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Merci Sephora. Cam scumpicele. Daca ai scurgeri abundente cam mananci 300.000/zi, cel putin in primele zile.

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Inni, pt ce sunt supozitoarele hemorzon?
Torsoanele se fol de obicei in chirurgie, nu am mai auzit sa se fol dupa nastere ca tampoane de vata, dar explicatia este ca au absorbtie mai buna ca tampoanele de vata. Yaaaaaaaaaaac...ce nasoale tre' sa fie. Cum sa stai cu chestiile alea intre picioare?

Cine stie sa modifice listuta...am si eu o rugaminte: bebelina mea se va numi Andreea-Iuliana, ne-am razgandit in privinta numelui, dar acum e sigur ca asa va ramane.

Inni pe bebe a ta cum o s-o cheme?

putzuruca 32+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Oanacn si sympa multumesc de explicatii...nu stiu cum se programeaza cezarienele in Rom o sa vedem la fetele de pe forum care opteaza pt cezariana....chiar sunt curioasa la cate saptamani.
Inni eu am facut Lamaze si chiar de doua ori o data in decembrie cu nasa mea cu care am si stat la spital cand a nascut...dar pe vremea aia habar nu aveam ca sunt insarcinata si sincer ma uitam pe pereti nu eram atenta.....si odata acum,va tot scriam ca plec la cursuri.
Si legat de tampoane nu cred ca te cauta nimeni in chiloti sa vada ce tampoane ai...dar cu vata e adevarat ca lasa pielea sa respire mai bine.
Si legat de medicatie cred ca e bine sa luam atunci poate nu avem nevoie de toate..si poate sa vina sotul sau mama sa le aduca...eu o sa imi iau cate mai putine..odata ca nu e voie cu bagaje in saloane..si apoi nu as vrea sa vin cu geamantanul dupa mine cum povestea sephora.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare!
Apar si eu dupa o zi foarte obositoare: am plecat la 10 de acasa sa ma intalnesc cu gashk de prietene --- printre care si cea venita de peste mari si tzari--- apoi dupaamiaza am fost a iarba verde, apoi la o terasa sa mancam... si abia am ajuns si-am facut o baie...pic de obo, sunt rupta... Mi se inchid ochii si ma ustura de la baie... da' tot am intrat sa scriu cateva cuvintzele...
Chiar Inni, "tradu" listutza de medicamente. Pt ce e necesar fiecare? sup gicerina pt ce? Daca persista constipatia si in spital... de ce?
De tampoanele speciale asa stiu si eu...ca sunt mai bune in primele zile din cauza fluxului abundent (always-urile ar fi insuficiente) si pt ca lasa sa circule aerul, facilitand vindecarea... Acuma cat circua aerul ala printr-un ditamai tamponoiul de vata si tifon nu inteleg.... de circulat nu cred ca circula mare lucru, doar ca plasticul din alwaysuri il blocheaza, asta-i clar!

Eloise 30 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Inni Intradevar cam mult,dar asta e ne-am bagat in hora jucam.Stii cumva daca pot sa baeu vreun ceai gen cozi de cirese,matasea porumbului,au vreo contraindicatie?
Lullabay Sa stii ca te cauta asistentele alea si-n chiloti (mai ales acolo),o tipa care era programata la cezariana i-a zis ca s-a ras singura si asistenta i-a ridicat camasa dintr-o data si jiup chilotii jos sa vada ea.Nu-ti mai zic ca erau o gramada de alte fete acolo,plus ca i-a mai bagat si sonda de fata cu noi toate,la alta i-a facut clisma tot acolo.Te apuca durerea de cap,cu cata nonsalanta fac totul.Pe mine una m-au apucat durerile de cap cand am vazut.
Plus ca ele te spala,te ung,deci cam vad ce ai in chiloti.

Io32+Metteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

A am uitat!Chestia aia cu care se face clisma e oribila,si am impresia ca nici nu e de unica folosinta,eu una m-am igrozit ca deja inainte de a i-o baga tipei aleia era maro la un cap.
Mie mi-a dat doctorita reteta sa-mi iau scobutil,piafen,no-spa a zis sa le am la mine ca nu se stie...
Le luau pe fetele alea la cezariana ca pe banda,in jumatate de oara erau gata.

Eu tre sa m-a scol de diminata la 5 sa m-a duc sa-i iau florile soramii de la piata de gross de la Cosbuc,am de luat 250 orhidee albe si 150 anturium somon,plus o gramada de verdeturi.Sper sa gasesc ca astia care le aduc cu camioanele am inteles ca sunt in vacanta.Mama cand m-a gandesc 5 dim eu sa m-a scol imi vine sa m-a urc pe pereti,dar asta e o sora am nu?

Io32+Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Inni ai dreptate nu sunt tare greu de carat si daca tu zici ca le ai in casa super...eu ma chinui sa imi cumpar garmastanul si tot uit de el..
Sephora inainte de nastere...dar si dupa?Chestia cu toata lumea in saloane cu sonde si clisme e aiurea de aia e minunat daca reusesti sa aranjezi chiar si in travaliu sa stai intr-o rezerva...asa am facut cu nasa mea si a fost super numai noi doua.
Eloise bine ai revenit din peregrinari!!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ufffff Sephora asta urasc si eu a spitalele romanesti: lipsa de intimitate. Cum naiba sa iti faca tot felu' de chestii intime si penibile gen clisma sau pus sonda de fatza cu un public mai larg? Eu nu inteleg... ce suntem vite, animale? Si chestia cu salile de nasteri comune mi se pare aiurea... cred ca poate duce la isterie colectiva, femeile alea care tzipa toate gramada... cred ca e molipsitor... te pot apuca toate pandaliile, intri-n panica, nu??? Plus toata lumea care intra vraishte prin sali: doctori care mai de care, medici rezidentzi, eventual si gashka de studenti carora li se exeplifica pe viu (pe tine adica ) cam cum decurge o nastere naturala... Eu cred ca m-as enerva si as zbiera ingrozitor... cum se poate asa ceva? In strainatate au saloane intime, placute...imi imaginez...nu asa, la gramada...

Eloise 30+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Din ce-am vazut eu pe acolo saloanele sunt cam pline de mamici cu bebei (alta chestie dupa mine nasoala ca ti-l lasa direct acolo)Astea arata bine,dar salonul asta unde am stat si eu are vreo 7 paturi e impartit in doua si acolo le baga pe toate pentru o ora,le monitorizeaza si le pregatesc fie ptr cezariana,fie ptr naturala,la naturala cand intrii in travaliu te duce in alta parte.

IO32+Matteo

Mergi la inceput

Eu am patit o experienta super nasola cu tot felul de doctorasi(tinerei) care stateau cu ochii atintiti in pasa mea,inainte de a ramane insarcinata am facut o histerosalpingografie la Dr Poiana (cum el este profesor doctor,are mereu de astia).Mie numai de aia imi ardea pentru ca procedura asta e destul de dureroasa plus ca v-am spus ca eu de la anestezie m-a simt foarte rau.Si-mi venea sa urluu la toti sa se care dracu de acolo,dar am murit de rusine,am inchitit si asta e...dar am decis sa nu nasc cu el.
Nici macar nu au bunul simt sa te intrebe daca esti de acord,nu exista respect bai nene de loc.Eu inteleg ca tre sa invete si aia saracii,dar nu chiar asa sa intre hodoronc tronc,si sa-i vezi ca mai pun si intrebari,normal....

Io32+Matteo

Mergi la inceput