Clubul nurorilor (66)
Raspunsuri - Pagina 4

fannna2003 spune:
fannna2003 spune:
 daca stiam ca am parte de asa ceva nu mancam nik azi...oricum de "pofta "si tot iau
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.  
Gabriel José García Márquez  

preda_vicky spune:
preda_vicky spune:
 Lavi, mai ajunge si la mine o portie?  !
!
Proaspata nevasta!
http://community.webshots.com/user/viki39 

lavinai spune:
lavinai spune:
 cum sa nu???? e destul pt toata lumea..... imediat e gata si servita!!! poftiti la masa!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Jocelyn spune:
Jocelyn spune:
 Din pacate toata speranta mi s-a spulberat ieri. Am avut contractii foarte dureroase, pierdere mare de sange si nu s-a mai putut face nimic desi m-am internat. Asa ca au trebuit sa imi faca chiuretaj. Deci am pierdut sarcina...
If you don't stand for something, you'll fall for anything.

lavinai spune:
lavinai spune:
 jo, offff imi pare tare rau!!! nu-ti pierde speranta, ce e al tau e pus deoparte!!! mergi inainte si mai incearca!! 
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

briza_marii spune:
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by lavinai
cum sa nu???? e destul pt toata lumea..... imediat e gata si servita!!! poftiti la masa!!!!
vai de capul meu: varzaaaaaaaaaaaaa si cu afumaturaaaaaaaa, ce imi faci tu mie.....
joceimi pare rau pt tine. sper sa te refaci cat mai repede. noi suntem aici sa te sustinem moral
briza_marii
poze

preda_vicky spune:
preda_vicky spune:
 Joce, imi pare tare, tare rau. Nu am cuvinte .
.
Proaspata nevasta!
http://community.webshots.com/user/viki39 

fannna2003 spune:
fannna2003 spune:
 imi pare f rau jo...din suflet iti spun...dar fii tare...DD te va ajuta si-ti va darui cat de curand un bb...sincer imi pare rau dar ma rog ca aceasta minune sa se intample cat mai repede
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.  
Gabriel José García Márquez  

Alynutza spune:
Alynutza spune:
 Joce, imi pare rau ca s-a intamplat asa, dar lasa ca DD e bun, si tot vei avea bebelushul pe care ti-l doresti.
Nunta noastra de vis
Luna de miere