Clubul nurorilor (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

mai fetelor dar de jocelynmai stiti ceva? oare cum s=o mai simtii?

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by briza_marii
lavidormi sau inveti de nu intri sa ne saluti?

briza_marii
poze

edit buni am scris in acelasi timp

neatza!!! am venit cu forte noi

briza acuma m-am trezit, dar am invatzat aseara pana tarziu.....am ajuns la performanta ca din 6000 de intrebari sa gresesc doar 4....

razuca cum te mai simti???

vicky, bine ai revenit!!!

ma duc sa ma pun sa fac ceva de papa ca mie cam foameeeeee

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

ohhooo din 600 de intrebari am gresit doar 4 (nu din 6000)... se vede ca acuma m-am trezit!!! nici bine nu am deschis ochii ca am si intrat pe forum.....

chiar oare jo, ce face?? a foat la dr?? sper sa intre sa ne spuna si noua.
buni si tie unu

vicky dragutza ai fost la cununie, dar si baiatul tau........frumusel, frumusel.

gata ma duc sa imi fac o mancare de varza cu afumatura ca acusi....

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

lasa lavi ca esti pe drumul cel bun...felicitari...eu consider ca e ff bine...e derpt ca nu-s o perfectionista in nika

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

fanna mersi de incurajare!!! mie nu mie frica ca nu pot tine minte, ci sa nu cumva sa ma pierd in fata comisiei!!

am niste nerviiiii : sa va pove : eu dependenta de cola, pepsi (dependenta rauu brrrr), ca de obicei la saptamana cumpar baxu, la fel facut si zilele astea, cand deschid prima sticla acid kanci (nici macar un sfarrrr ceva nimik) , a doua sticla la fel, imi vine sa plang de ciuda......, si m-am gandit sa le deschis de toate sa vad dc e macar una k lumea.....da' cum sa nu....poate la urmatorul....

in legatura cu intrebarea de ieri : CE E FEMEIA?? si cineva de aici a raspuns ac e gatul barbatului, raspuns gresit, raspunsul care trebuia dat e " O GAURA NEAGRA"!!!!! deci ganditi-va de intrebari prostesti...pt o licenta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

felicitari vic si sa fie intr-un ceas bun...am vazut fotoasele...a fost o nunta frumoasa cu niste miri frumosi...

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Lavi, multumesc, sunt o mamica tare mandra, amandoi baietii mei sunt tare frumosi. Iar fiul cel mare a fost foarte mandru ca a fost cavaler de onoare la asa un eveniment! Puiul cel mic a fost doar la biserica si putin la restaurant, era cald rau afara si nu suporta prea bine muzica (galagia, in general) si fumul de tigara (din cauza astmului). Asa k el a stat tare putin si nu apare in poze, din pacate...

Proaspata nevasta!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

gata, am venit din oras.
a plouat putin, dar cat sa racoreasca pamantul si sa nu ma bata soarele-n cap. mai nasol e ca ma doare capul rau... sigur iar mi-a scazut tensiunea.

mai fetelor ce harnicute sunteti. eu anul asta sunt alintata si de mama si de soacra, asa ca am scapat. poate o sa bag gogosarii, daca o sa ma sint bine si daca o sa suport mirosul de otet.

viki ti-am vazut pozele, ati fost niste frumosi!!!

Marina 16+

burtika

Mergi la inceput

fetele unde ati plecat toate ???? mancarea e aproape gata!!! haideti la masa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

baga aci o portie

Mergi la inceput