Clubul nurorilor (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

stiti careva ceva site-uri despre cum sa iti construiesti un speech, discurs???? ca cu google nu gasesc nika.....

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Lavi daca varza nu e cu marar vreau si eu!!!!

Jo...

Marina 16+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

marina nu e cu marar!!!
haideti al masa!!!
am plecat la papa!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Jo sunt si eu alaturi de tine si imi pare tare rau- si nu inceta sa speri ca bunul Dumnezeu te va ajuta sa ai bb dorit-sanatate multa

Lavi un pic de tot si pentru mine ca foame nu -mi este dar pofticioasa sunt cat cuprinde( mai ales la varza ...)

Eu sunt la un pepene galben vrea cineva o felie ?-.... merge ca desert dupa varza...(MARINA sa nu ma certi-sper sa nu-ti fac pofta)

Fannna- felicitari fata harnicuta- eu n-am facut inca nimic pentru iarna mai este timp-

Vicky[/b]-vazut poze-placut miri -Casa de piatra si tot ce va doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Jo imi pare tare rau de ce s-a intamplat
O sa fie totul bine in cele din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

la norici, plec spre spital la tata-socru, va mai povestesc maine...

Proaspata nevasta!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si eu plec ca deja imi este f rau si nu ma mai pot tine pe picioare...de ce?! si tocmai azi

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Intre timp ma simt un pic mai bine. am ajuns acasa si am adormit. si m-a trezit al meu sot cu un trandafir alb . Acum a plecat saracul sa imi cump shaorma din mall ca mi s-a facut foame...si nu ma simt in stare sa iesim. asa ca stau cumintica in pat, am luat un fervex si strepsils si poate pana diseara imi revin ca sa putem serba si noi o luna de casatorie . Ne auzim maine seara ca eu maine am teren.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

briza ai grija de tine
sanatate multa!!!

Marina 16+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Aly, sper ca ati rezolvat cu buletinele. Tu cred ca esti la lucru inca in transa de dupa nunta, ceea ce e de inteles. Sper ca te intelege si seful si colegii, daca nu puneti o fotografie de nunta pe birou sa priceapa ca trebuie sa te mai menajeze.

Briza, ce repede a trecut si prima ta luna de casnicie. Multa fericirii in continuare si sanatate.

Vicky, bine ai revenit, felicitari si casa de piatra inca odata!

Marina, sa ai grija de tine si fetita, ca nu cumva sa racesti.

Jocelyn, imi pare sincer rau de ce s-a intamplat si sint alaturi de tine.

Flavia, Sun, Buni, Andreea, Razuca, Fanna, Nadia, Lavinia, Camelia, Nico, Fannna, Olim

Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!

Mergi la inceput