Clubul nurorilor (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, fetele, haideti la o cafea tare si fierbinte!
Briza, iti dau tie prima o cana mare, aburinda, ca sa-ti treaca raceala.
Marina, tu cum te mai simti? A trecut perioada cu greturi? Ai grija de tine si rasfata-te cat cuprinde! dubli pt. tine!
Ma apuc si eu de treaba. O zi buna sa aveti!

Proaspata nevasta!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata! briza, ce fel de pepene ai mancat? k de la durere-n gat, treci direct la raceala. pune-l pe Bubu sa aibe grija de tine!intre noi fie vorba, frumos gest, cel cu trandafirul... sa te faci bine si si pt restul fetelor!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata si de la mine

viki au trecut greturile, am ramas doar cu ameteala si mai rar dureri de stomac.

Him sigur ca am grija de fetitza, daca ploua rau nu ieseam ieri, dar a fost asa...ploaie de vara. azi iar am de umblat si deja arde soarele...

Marina 16+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetele!

Him, da, am rezolvat cu buletinele, in doua saptamani sunt gata. In plus, dupa ce am depus actele la politie, am mers sa ne uitam de canapea pentru sufragerie, intr-un final am gasit ceva care ne-a placut, nu era nici scumpa, si ne face si la comanda cu stofa pe care o vrem noi in maxim 3 saptamani. Mai ramane sa vedem daca o sa gasim si o culoare de pal cum vreau eu, pentru ca m-am hotarat brusc sa fac sufrageria in galben-portocaliu-rosu, ca o vreau vesela si primitoare. In schimb am cumparat lustre pentru sufragerie si abia astept sa le vad montate. La scarbici nu ma scuteste nimeni, nici o grija, colegii mei sunt mai ... ciudati ca sa zic asa, nu-i prea intereseaza chestii de genul asta. Colegii sotzului in schimb sunt total diferiti. Inainte de nunta ne-au facut o petrecere surpriza, un fel de repetitie la nunta ziceau ei, ne-au facut tort si ne-au luat un cadou, unii dintre ei au venit si la civila sa ne vada si dupa ce s-a intors iubi din concediu abia au asteptat sa vada poze de la nunta. Asta e, o sa ma reobisnuiesc.

Briza, sper ca ti-ai revenit aseara si ai putut sa sarbatoresti cu sotzul tau aniversarea de-o luna.

Marina, la Cluj s-a racit tare de tot vremea si saptamana asta a plouat in fiecare zi, si azi au prognozat ploaie. Deja am trecut la pantofi, offf, mai vreau un pic de vara....

norici, o zi buna!

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Buna dimineata si de la mine si sa aveti o zi buna

Vicky multam de cafea -a fost super mai ales ca mi-e somn..asa patesc in fiecare dimineata mor de somn-dar pe urma imi trece..

La Buc vremea este superba cred ca vin iar caldurile ca e prea frumos afara asa ca am fetelor un chef de duca (nu de munca ci de duca)-sper saptamana viitoare sa-mi dea sefa macar 5 zile ce concediu

Alynuta daca vrei iti trimit cateva raze de soare si vreo 10 grade de caldura-ca sa aveti si voi vara in continuare.
Sa stapiniti sanatosi canapeaua- si lustrele si sa va faceti o sufragerie cum doriti-chiar vroiam sa te intreb daca ai terminat cu mobilarea casei.

Briza sanatate multa fata draga-cum de racisi ? tocmai vara ..felicitari sotului pentru gest.

Marina bebelina

Andreea ce face Bianca -tot cumintica- te iertam ca intri rar ca ai multa treaba

toate noricile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna dimineata fetelor
eu inca ma chinui cu santierul in casa
ieri surpriza: gasesc in usa un nr de mobil de la un nene de la distrigaz ca vrea sa vada instalatia pt a ne da ok-ul ca sa pot pune in functiune centrala
l-am lasat pe bunica-miu acasa, si stau ca pe purici, ca cine stie ce le mai trece astora prin cap

Mergi la inceput

Nico ti-am vazut mesajul acum

Centrala ai montat-o cu aprobare de la Distrigaz ?
ce- am patit eu ...am montat centrala cu un instalator (nu agreeat de Distrigaz)- a venit in control de la gaze si mi-a dat termen de 30 zile pentru intrare in"legalitate" adica proiect nou si aprobare Distrigaz - facut totul cu o firma agreeata de gaze costat acum 2 ani - 4 milioane(firma era cea care facuse proiectul pentru introdus gaze pe strada si in case- ne cunostea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Buni, canapeaua n-am comandat-o inca, intai vreau sa vad daca reusesc sa gasesc o culoare de pal care sa se asorteze la ea. Cu mobilatul mai avem, problema e ca nu prea pot sa fac mare lucru pana nu terminam de pus gresie in balcoane si cum inca nu s-au apucat mesterii de asta... mai avem de asteptat. Poate vom reusi sa terminam cu toate pana in noiembrie, cand e ziua lui iubi.
Sper sa se intoarca si la noi vremea buna. Iti tin pumnii sa primesti concediul dorit, dar sa-l si folosesti ca atare, adica pentru relaxare, ca asa trebuie.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Alynuta stiam ca ati comandat-o -sper sa terminati pana in Noiembrie
lasa ca nici eu nu stau mai bine -n-am terminat nici debaraua( se chinuie husbandul de vreo 3 saptamani la ea) iar bucataria saraca asteapta cuminte sper ca pana in Octombrie sa fie gata ca mai am si o intrare de serviciu pe la bucatarie de facut ...asa-i la curte nici odata nu termini , mai ales ca ne-a cam parasit si cheful de treaba.ba e cald .. ba e rece.. gasim cate o scuza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

salutare la nurori!

mai, proaspata mea soacra a luat-o razna. acum, cu 10 zile inainte de nunta i s-a pus pata ca iar s-a schimbat nr de persoane de la nunta, nu pricepe ca eu am facut deja cardurile si aranjamentele la mese. i-am zis ca pe toti cei acre nu au confirmat la timp dar totusi vor veni ii pun la o masa, la gramada si s-a crizat ca nu pot sa pun ruda ei cu cine-stie-cine altcineva. ce sa faaac??? ma dispera femeia asta!

pupici pe botici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput